Linki wg wzoru
Moderator: Pushkin
Linki wg wzoru
Witajcie Bracia Dolnoślązacy
Czy ktoś z Was ma pomysł, gdzie we Wrocławiu dorobić można solidne linki wg wzoru? Tzn muszą mieć bogaty asortyment linek różnej grubości, pancerzy, końcówek i dobrych pomysłów
Pozdrawiam!
Czy ktoś z Was ma pomysł, gdzie we Wrocławiu dorobić można solidne linki wg wzoru? Tzn muszą mieć bogaty asortyment linek różnej grubości, pancerzy, końcówek i dobrych pomysłów
Pozdrawiam!
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Ja właśnie też się muszę wybrać, bo mi linka od prędkościomierza pieprzła, a w Motorlandzie ręce rozłożyli. Spróbuj w WSce na Dubois - podobno dorabiają wszystko. Ja mam o tyle komfortową sytuację, że mam wzorzec (co prawda w dwóch częściach ) i końcówkę
Pozdr.
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Byłem, porozmawiałem, pan był bardzo miły, ale za wiele poradzić nie potrafił - nie mają zaciskarki do skuwek i wprost powiedział, że to, co zrobi, to będzie rzeźba bez wyglądu. Cena - 120 zł za dwie linki.Pushkin pisze:Spróbuj w WSce na Dubois - podobno dorabiają wszystko.
Ale przynajmniej mi pokazał, że rozdzielacz linek jest rozbieralny
Aha. Wysłał mnie na Gwarną
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
A ja w WSK kupiłem linkę od GN-a 250 i prawie pasuje (trochę tylko mocowanie przy zegarze muszę przerobić ). Koszt: 35 pln
Pozdr.
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
Kom. 506 171 241
Kom. 506 171 241