Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Czy ktoś z Was ma pomysł, gdzie we Wrocławiu dorobić można solidne linki wg wzoru? Tzn muszą mieć bogaty asortyment linek różnej grubości, pancerzy, końcówek i dobrych pomysłów
Na rogu Gwarnej i Kościuszki , jest tam mały zakładzik po schodkach w dół starszy pan zna się na rzeczy. Dorabiałem u niego linki jak zmieniłem kierownicę na szreszą i można się dogadać co do ceny ewentualnej usługi.
Byłem tam dziś, bo ten zakład sobie wyguglałem na preclach.
Starszy pan znający się na rzeczy powiedział mi, że jemu sie nie chce kombinować. Szczęka mi opadła i tak została
Szukam dalej
Ja właśnie też się muszę wybrać, bo mi linka od prędkościomierza pieprzła, a w Motorlandzie ręce rozłożyli. Spróbuj w WSce na Dubois - podobno dorabiają wszystko. Ja mam o tyle komfortową sytuację, że mam wzorzec (co prawda w dwóch częściach ) i końcówkę
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Przedstawicielem Larssona we Wrocku jest Motorland, więc skoro tam ręce rozłożyli, to...
BTW, niestandardowych raczej nie mają, a ja potrzebuję o 25cm dłuższe niż oryginał.
A, 100 zł za linkę w Larssonie to jednak jest drobna przesada :twisted:
Pushkin pisze:Spróbuj w WSce na Dubois - podobno dorabiają wszystko.
Byłem, porozmawiałem, pan był bardzo miły, ale za wiele poradzić nie potrafił - nie mają zaciskarki do skuwek i wprost powiedział, że to, co zrobi, to będzie rzeźba bez wyglądu. Cena - 120 zł za dwie linki.
Ale przynajmniej mi pokazał, że rozdzielacz linek jest rozbieralny
Aha. Wysłał mnie na Gwarną
A ja w WSK kupiłem linkę od GN-a 250 i prawie pasuje (trochę tylko mocowanie przy zegarze muszę przerobić ). Koszt: 35 pln
Pozdr.
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241