Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
jak w temacie.
zbieramy propozycje wypadu na najblizszy weekend, szczególnie na niedziele - cos dluzszego...co proponujecie ? (juz znam swoj plan - ponizej)
p.s. w sobote jest rajd górski na ul. Sopockiej w Sopocie...mozemy sie jakos umówic
Ostatnio zmieniony czw, 6 lip 2006, 22:03 przez dadeq, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam. Sobota Motoszkola Suzuki planowana juz od dluzszego czasu, Niedziela jestem otwarty na propozycje niemniej jednak finału MS NIEMCY 2006 to sobie nie odpuszcze
nie ma mnie pate dni a tu juz pelno propozycji !! ladnie tak ??
pozdrawiam i zycze wielu ciekawych wypadow
P.S. tutaj tylko ogladam sprzety pod hotelem
no to moj plan na najblizsza niedziele wyglada mniej wiecej tak - rano zbieram sie na moto do Sycowej Huty -pamietacie pizze ? (dla niezorientowanych - jakies 10 km za koscirzyna) i tam jedziemy na kajaczki...plywamy caly dzien (no moze troszke krócej) i wracamy wieczorem. oczywiscie mozemy plywac krocej a wiecej smigac...wszystko podlega negocjacjom
Chciałem podziękować za dzisiejsze wspólne śmiganko..... no i za kajaki Było super, sorki dadeq że nie wracaliśmy razem.
Pozdrawiam uczestników wyprawy oraz tych co nie byli "szybka turystyka rulez"
:twisted: :twisted: :twisted:
nic sie nie stalo - samotny powrót to byla moja decyzja, zreszta...hmmm...malo kto takie tempo utrzyma no nie mowie o H...jednosladach i jakis innych tysiacach...poczekajcie az zmienie sprzeta
Było piii Zauważyliście jacy kulturalni byli dzisiaj kierowcy katamaranów? Ustępowali i ustępowali - aż przyjemnie się uprawiało tą "bardzo szybką turystykę"
Federały są jak pieczarki - najpierw rzucasz im gówno a potem trzymasz w mroku...
Ja również dziękuje za rewelacyjną niedziele... Pozdrawiam Was Dadeq - szkoda troche że tak wyszło z końcówką, ale emocje wzięły góre... Następnym razem obiecuje zamykać peleton razem z Frycem
Z tego co czytam to widze, ze turystyka musiala byc baaarrrdzo szybka Skoro Dadeq "odpadł", to dobrze ze ja w tym czasie robilem rozne mniej lub bardziej dziwne rzeczy na placu przy Renku bo z pewnoscia zamykalbym tyly...