Dział dla Braci z województwa pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Co to do za przeklenstwa Panowie?;)
Cziton sie pojawil i posypalo sie ... i w dodatku jakies klamstwa ze niby ja jako plecak;))pfffff
Dobrze ze to juz jutro!
Bo nie moge sie doczekac tej waszej ostrej jazdy :twisted:
No normalnie odezwę się . Co wy tutaj w tym wątku tak krzaczycie , slownik z ubogi ? 1,4 ; 1,6 ; 1,8 ....... a co to spalanie przy waszej jeździe ? No bo przecież nie mnożyć chyba tego x100 km/h ??? Może z jakiegoś urwiska lecieliście ? Eeee ... Oczy będę miał na zapałki ale muszę to zobaczyć . I zeby nie bylo że kucyków więcej to prawdopodobnie będę z "hamulcem" .
Pozdrawiam
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada )
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
Teraz to juz jestem pewny na 100%, ze nie odpuszcze sobie tej dzisiejszej jazdy po tulu szumnych zapowiedziach to czuje, ze dzis sie bedzie sporo dzialo
Mija dziś tydzień jak odebrałem sprzęta, no i dziś był przeglad na tysiąc km, olej i filtr nowy więc można spokojnie jechac na kawę.
:twisted: :twisted: :twisted:
Trudno nie wejsc w tak poj......ane towarzystwo , o 20 w Chwaszczynie, Komin może prysniesz z pracy to bede miał z kim pojezdzic, bo to banda porypańców :lol: , na wszelki wypadek wezme "plecak", Yaro
TOŻ TO W PALE SIE NIE MIEŚCI
TOŻ TO JAJA SA Z POGRZEBU
ŻEBY SZLAJAĆ SIE PO NOCY
WŚRÓD TAKICH ....
dzieki za smiganko, teraz niestety 2 tyg kajaki BRDĄ ale jak tylko wróce i bedzie okazja, zawsze Was będę opżniał, no chyba że zdejmę "plecak".
Niech MOC będzie z Wami. Yaro
Z kazdym wypadem jest nas coraz wiecej i to jest świetne, smiganko zajebiste i powrot nawet o calkiem przyzwoitej godzinie, zdarzylem wrocic przed moja starą