meeting
Moderator: KROPEK
meeting
witam,
pogoda straszna, ale kiedys musi sie skonczyc (podobnie jak ostatnie upaly), moze zorganizlowalibysmy jakies kujawsko-pomorskie spotkanie.
wiem, ze ciezko o wolne terminy, kazdy z nas ma jakies zajecia, ale moze przy pewnym wysilku udaloby nam sie spotkac.
nie bylo mi dane poznac jeszcze nawet wszystkich z BS Bydgoszcz, nie mowiac juz o kuj-pom. Poza Gregiem of course.
Czekam na feedback'a............
Panie, Panowie, jesli bedzie jakis odzew pomyslimy nad data i miejscem.
Pozdr
rookie
pogoda straszna, ale kiedys musi sie skonczyc (podobnie jak ostatnie upaly), moze zorganizlowalibysmy jakies kujawsko-pomorskie spotkanie.
wiem, ze ciezko o wolne terminy, kazdy z nas ma jakies zajecia, ale moze przy pewnym wysilku udaloby nam sie spotkac.
nie bylo mi dane poznac jeszcze nawet wszystkich z BS Bydgoszcz, nie mowiac juz o kuj-pom. Poza Gregiem of course.
Czekam na feedback'a............
Panie, Panowie, jesli bedzie jakis odzew pomyslimy nad data i miejscem.
Pozdr
rookie
witam ja jestem jak najbardziej za!!moze bysmy kiedys jak nam sie uda zebrac do kupy odwiedzili Kropka,co Wy na to?
odrazu mowie ze przyszly weekend(11,12,13VIII) u mnie odpada bo jade na wesele kuzyna..jezli ktos wie kiedy Kropek bedzie w bydzi i czy dalob y rade sie z nim spotkac dajcie znac!!a poniej jakies smiganie zapraszam do Toronto !!
tylko na ulice a nie polzec Rookie
pzdr!
odrazu mowie ze przyszly weekend(11,12,13VIII) u mnie odpada bo jade na wesele kuzyna..jezli ktos wie kiedy Kropek bedzie w bydzi i czy dalob y rade sie z nim spotkac dajcie znac!!a poniej jakies smiganie zapraszam do Toronto !!
tylko na ulice a nie polzec Rookie
pzdr!
proponuje spisac siepien na straty.
kropek na pewno nie da rady w tym miesiacu.
wiekszosc jest tez na wakacjach, wyjazdach itp.
ja rowniez planuje kilka dni wolnego.
we wrzesniu wszysyscy powinnismy byc na miejscu.
1,2,3,
8,9,10 itp
to piatek , sobota, niedziela moze juz planujmy nasze kalendarze na te dni ???
warto w koncu sie spotkac..........
kropek na pewno nie da rady w tym miesiacu.
wiekszosc jest tez na wakacjach, wyjazdach itp.
ja rowniez planuje kilka dni wolnego.
we wrzesniu wszysyscy powinnismy byc na miejscu.
1,2,3,
8,9,10 itp
to piatek , sobota, niedziela moze juz planujmy nasze kalendarze na te dni ???
warto w koncu sie spotkac..........
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Jak najbardziej jestem za! więc może we wrześniu byśmy odwiedzili braci z pomorskiego, wyskoczyli na na proponowaną wycieczkę na kaszuby?? A teraz w sierpniu jak byśmy z bracholem jakiegoś spontana organizowali to się odezwiemy na kom. Na to samo liczę z Waszej strony!
Mały...podaj jakiś kontakt do siebie to Ciebie też poinformujemy!
Mały...podaj jakiś kontakt do siebie to Ciebie też poinformujemy!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witajcie po długim niebycie!
Jeżeli chodzi o czas dla braci znajdzie się zawsze może nie w takim wymiarze jak bym chciał, ale np: kawkę w MC Donald'dzie zawsze możemy wysączyć. Podajcie jutrzejszą godzinę startu z Bydgoszczy wliczcie w to kawkę w Mc Donaldzie i widzimy się jutro!
Czekam na konkretną godz. spotkania.
Pozdro for all !
Jeżeli chodzi o czas dla braci znajdzie się zawsze może nie w takim wymiarze jak bym chciał, ale np: kawkę w MC Donald'dzie zawsze możemy wysączyć. Podajcie jutrzejszą godzinę startu z Bydgoszczy wliczcie w to kawkę w Mc Donaldzie i widzimy się jutro!
Czekam na konkretną godz. spotkania.
Pozdro for all !
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Kontakt:
W takim razie spotykamy się o 14.00 koło MC na wyzynach! Wypijemy kawkę, pogadamy z Kropkiem i w drogę;) Raff jak nie wiesz jak dojechać to daj znać ktoś Ci wytłumaczy albo wyjedzie po Ciebie.. To jest na ulicy Wojska Polskiego 14 koło stacji shella. Kto tego nie przeczyta a przyjedzie z Bartkiem i też będzie dobrze! :twisted:
Pozdro!!
Pozdro!!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA