Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
Wypadzik był udany , Dzisiaj juz znowu pogoda sie sss...sepsuła.... Mam nadzieje ze moze jescze cos tam w sierpniu sie uda zorganizowac i pogoda pozwoli.. Tak więc moj pierwszy wypadzic z bracmi zaliczony pozdroffffki dla wszytskich i do nastepnego....
Sam wypadzik był piii udany, przede wszystkim pogoda nam dopisała, trochę prędkość przelotowa mogła by się zwiększyć na te 120-130km/h Ale niech się nowi Bracia wprawiają i tym specjlnie nie przejmują;) Pomału nabierzecie wprawy a pewnie w przyszłym sezonie nie będe mógł za Wami nadązyć. Co do fotek to rookie i mały napiszcie mi adresy na priv albo gg.
Pozdro i do następnego, być moze w większy sqadzie!! :twisted:
PS: Podziękowania dla Darka i Kropka za obecność! Darek mam nadzieję że następnym razem będziesz mógł się z nami wybrać!
Jako zielony (chwilami też ze strachu) nowicjusz, bardzo dziękuję starszym braciom za wyrozumiałość. Nie nauczyłem się tyle jeżdżąc 3 miesiące po mieście, co na tym jednym wyjeździe (np."przeciwskręt"), super!
Byłoby super pojeździć tak częściej.