Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Może zrobić temacik na konkretne maszyny, kto by miał takową to by się gadało, porównywało, chwaliło itd.
Ja mam GSX-R 600 i napewno są ludzie którzy również mają takie cuda
Nie wiem, ja myłbym za, (kurcze troche niewiem poco, ale przedchwila jeszcze mi się podobało )))
albo np. w podpisie mozna.. nawet z linkiem do zdjecia..
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
INTERCEPTOR, jak byś czytał forum dokładnie (i całą stroneBS), to byś wiedział że jest taki dział: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/maszyny-manuale.php Gdzie ludzie dokumentują swoję osiągnięcia w mechanice moto.
Wiem wiem, ale mi nie chodzi o licznik rowerowy ani o takie sztywne dokumenty, tylko o forum( po to ono jest) aby aktywnie( interaktywnie) dzielić się poradami, porównywać pytać sprawdzać, "łączyć się w pary kochać się " Z jak się zrobi takie pod kątem jakiegoś moto to będzie w ogule ład i porządek, prawo i sprawiedliwość....
dobra..., nić nie mówiłem
ogolnie to chodzi o to, ze duzo piszesz a malo czytasz...
(przynajmniej ja mam takie wrazenie)
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal . . . było i się zmyło, ale "chyba widziałem kotecka"
Wcześniej tylko czytałem a nie pisałem... ale dobra takie dogadywanie nie ma sęsu. Forum ma być o motorach a nie o odmienności zdań( co jest niestety za częste- zauważyłem to bo CZYTAM:-P )
.INTERCEPTOR. pisze:Wcześniej tylko czytałem a nie pisałem... ale dobra takie dogadywanie nie ma sęsu. Forum ma być o motorach a nie o odmienności zdań( co jest niestety za częste- zauważyłem to bo CZYTAM:-P )
Pomysl Dobry i zgadzam sie w 100 % jesli chodzi o odmiennosc zdan:D