Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Może zrobić temacik na konkretne maszyny, kto by miał takową to by się gadało, porównywało, chwaliło itd.
Ja mam GSX-R 600 i napewno są ludzie którzy również mają takie cuda
Nie wiem, ja myłbym za, (kurcze troche niewiem poco, ale przedchwila jeszcze mi się podobało )))
INTERCEPTOR, jak byś czytał forum dokładnie (i całą stroneBS), to byś wiedział że jest taki dział: http://www.bractwo-suzuki.com.pl/maszyny-manuale.php Gdzie ludzie dokumentują swoję osiągnięcia w mechanice moto.
Wiem wiem, ale mi nie chodzi o licznik rowerowy ani o takie sztywne dokumenty, tylko o forum( po to ono jest) aby aktywnie( interaktywnie) dzielić się poradami, porównywać pytać sprawdzać, "łączyć się w pary kochać się " Z jak się zrobi takie pod kątem jakiegoś moto to będzie w ogule ład i porządek, prawo i sprawiedliwość....
dobra..., nić nie mówiłem
Wcześniej tylko czytałem a nie pisałem... ale dobra takie dogadywanie nie ma sęsu. Forum ma być o motorach a nie o odmienności zdań( co jest niestety za częste- zauważyłem to bo CZYTAM:-P )
.INTERCEPTOR. pisze:Wcześniej tylko czytałem a nie pisałem... ale dobra takie dogadywanie nie ma sęsu. Forum ma być o motorach a nie o odmienności zdań( co jest niestety za częste- zauważyłem to bo CZYTAM:-P )
Pomysl Dobry i zgadzam sie w 100 % jesli chodzi o odmiennosc zdan:D