Cześć Braciszkowie i Siostrzyczki!
Mam a w zasadzie Maryś, którego jestem reprezentantem, bo jest w trasie do weekendu

ogromną prośbę: potrzebna pomoc przy zakupie Gixera 750 (link tutaj:
http://moto.allegro.pl/item131914465_su ... _srad.html ). Maryś jest praktycznie zdecydowany, a ja jak zwykle podejrzliwy, więc zwracam się do znającej SRADy Braci o pomoc, na co zwracać uwagę przy kupnie (oprócz oczywiście standardowych rzeczy - chodzi o jakieś newralgiczne punkty tych modeli). Moto jest po ślizgu i tu konkretniejsze dane, jakby link nie działał (choć i tak nic tu prawie nie ma - będzie oglądany

) : Rok produkcji: 1996; Przebieg [w km] 23000; Opis: Suzuki GSX-R 750 Srad wersja otwarta, mały przebieg, pierwsza rejestracja za granicą w 2004r. Używany w Niemczech jako motocykl pokazowy. Sprowadzony z Niemiec rok temu. Nowe klocki hamulcowe, karbonowy błotnik, karbonowe diodowe kierunki.
Moto będziemy oblukiwać dokladnie w sobotę. Dodam od siebie, że karbonowy błotnik był zmieniany, bo starego nie było, zegary też są wymienione, bo rzekomo podczas ślizgu coś się stało z obrotomierzem - być może ze sprzetem jest wszystko ok, ale wolę się upewnić coby bubla nie walnąć

Tak więc wszystkich wtajemniczonych wraz z Marysiem prosimy o pomoc i z góry dziękujemy za udzieloną
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241