wiem, że cięzko przekazać słownie odgłos pracy silnika, ale.... Mam takie pytanko, bo to moja pierwsza Suzuki
Pozdrówki
Moderator: Emil
a to niby dlaczego?TomRS pisze:więc na pomoc naszego serwisu raczej nie mam co liczyć
CześćEmil pisze:a to niby dlaczego?TomRS pisze:więc na pomoc naszego serwisu raczej nie mam co liczyć
zrob sobie przeglad i Ci powiedza wszystko
poza tym ktory rocznik/przebieg itp
Temat postu: gsx-r 750 k6 - odgłos pracy silnika
zrobiłem dziś przegląd po 1000 km
Mialem taka w tym sezonie i one juz taka majaTomRS pisze:Hej
wiem, że cięzko przekazać słownie odgłos pracy silnika, ale.... Mam takie pytanko, bo to moja pierwsza Suzuki- czy ten silnik na wolnych obrotach pracuje tak... hmmm... rupocąco ?
tzn nic tam nie stuka, ale słychać stojąc obok jak cos tam w srodku pracuje - na wysokości góry głowicy i przy deklu sprzęgła jak sie przysłuchać. Pytam, bo w H.... takich odgłosów raczej nie było, ew były cichsze, więc jestem zdezorientowny troszkę :? Poza tym silniczek i skrzynia pracuja idealnie, bez wibracji, biegi wchodzą pewnie i cicho. Acha - do dealera w Poznaniu mnie prosze nie wysyłać, bo moto sprowadziłem nowe z Niemiec, więc na pomoc naszego serwisu raczej nie mam co liczyć
![]()
Pozdrówki
Hayka jeszcze az tak zle nie chodzi chociaz pierwsze modele z 1999r. duzo ciszej chodzily niz te ostatnie :roll:daab pisze:Polecam dzwięk pracy silnika na biegu jałowym GSX 1300 R - po tym juz nie będzie żadnych pytań.
HejQuake pisze:Witam
Jeśli idzie o Serwis Mielocha w Poznaniu- odradzam bydlak i impertynent , naciągacz mogę mu to jeszcze raz w oczy powiedzieć . CO do hałasu olej to jeśli to nie jest nic mechanicznego ten typ tak ma i ma sie dobrzePoza tym H..a wcale nie jest taka cacy poza cichszą pracą generalnie od Gixa ma lanie a to jest chyba ważniejsze
![]()
Pozdrawiam