Ostatnie tegoroczne spotkanko!!
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
ja podjadę na moto, daleko nie mam, tylko zastanawiam się gdzie tam się zaparkować ?
GS 500F-->"przerobiony"-->GS 500E--->GSF650SA Bandit
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
tel.607274842
http://www.adwokat-pikulik.pl - porady prawne, sporządzanie pism, odszkodowania, reprezentacja przed sądami.
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam!
Niestety ja raczej odpadnę z jazdy mikołajowej a to dlatego, że jeszcze nie jeździłem na moto od wypadku i w taką mokrą pogodę trochę się boję po ulicznych brukach rozpoczynać jazdy i chociaż cel szczytny to ja sobie daruję!!
Pozdrawiam
Niestety ja raczej odpadnę z jazdy mikołajowej a to dlatego, że jeszcze nie jeździłem na moto od wypadku i w taką mokrą pogodę trochę się boję po ulicznych brukach rozpoczynać jazdy i chociaż cel szczytny to ja sobie daruję!!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Dzięki wszystkim tym co byli, było wesoło i rodzinnie, przynajmniej takie było moje wrażenie , pizza i humory dopisały!!
PS
Oby częśćiej, w tak zacnym i licznym gronie, spotykali się fani motocykli!!
Pozdro :angry_smile:
PS
Oby częśćiej, w tak zacnym i licznym gronie, spotykali się fani motocykli!!
Pozdro :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
512 272 500
512 272 500
Też wielkie dzięki za spotkanko!! :brawo: dla Kropka za zmobilizowanie i zebranie do kupy BS z kuj-pom
p.s.Arek, serca nie miałeś chyba,żeby tak tą suzi zostawić na tej Żeglarskiej :evil: Taka biedna i samotna stała, chcieliśmy Ci ją podstawić nawet pod Browarną, ale powiedziała twardo, że poczeka :twisted:
p.s.Arek, serca nie miałeś chyba,żeby tak tą suzi zostawić na tej Żeglarskiej :evil: Taka biedna i samotna stała, chcieliśmy Ci ją podstawić nawet pod Browarną, ale powiedziała twardo, że poczeka :twisted: