zachodniopomorskie ?
Moderator: FUTEK
zachodniopomorskie ?
... a moze legionowo i hikorowo?? panowie lecicie sobie w kulki !! ja piernicze takich braci co honoru za grosz nie maja !! jak nie mozesz przyjechac na spotkanie to powiedz jeden z drugim wprost o tym a nie zapowiadasz sie a potem nic . przegieliscie na maksa- stolik zajety barman patrzy na nas jak na glupich ( mialo byc 9 osob !! - a przy stoliku dwie ) a wy nawet znaku! dzwonimy a wy nawet tel. nie odbieracie !!!! jeszcze jeden taki numer a z hikorem o wotum nieufnosci dla was wystapimy ! jak mam miec za braci....... szlag ( cenzura nawet nie zdzierzy tego co na jezyk mi sie cisnie) zaraz pewnie posypie sie worek usprawiedliwien i wiecie co ? mam je gleboko w d........ie jak dla mnie to jestescie banda dzieciakow i zastanowcie sie czy bractwo jest dla was !
impreza trwala do 24.30 Hikor > teraz twoja kolej !
impreza trwala do 24.30 Hikor > teraz twoja kolej !
Legion ma 10000000 %-ową rację. Jak ma się u nas dziać cokolwiek, jak woli do działania żadnej nie ma. To nasze Zachodniopomorskie to skażone chyba jest. W każdym razie opierdziel połączony z wizją kary musi być więc następnym razem to, co widać na moim avatarze wykonam na jajach takiego delikwenta.
hikor
hikor
Myślę, że jeszcze nam się uda coś zrobić. Jednak jestem optymistą, choć na moją propozycję wspólnej wyprawy do Chorwacji w przyszłym roku odpowiedział tylko koleś z Bielska - Białej.
No cóż, jeszcze raz wielkie przeprosiny z kubłem piwska na następnym spotkaniu, albo dobrym, ciepłym kurakiem przy zimowym lataniu.
pozdrawiam
damian
No cóż, jeszcze raz wielkie przeprosiny z kubłem piwska na następnym spotkaniu, albo dobrym, ciepłym kurakiem przy zimowym lataniu.
pozdrawiam
damian
Powiem tak. dzisiaj legion odwiedził mnie w robocie. Chcielibyśmy zorganizować na przyszły sezon jakieś mini rozpoczęcie dla BS, ale jak ktoś się deklaruje, że przyjdzie, a potem sobie olewa to to jest nie fair... bardzo nie fair!
Chłopaki - następnym razem jak ktoś się zadeklaruje to niech ruszy motor w tylnej części ciała... :?
Chłopaki - następnym razem jak ktoś się zadeklaruje to niech ruszy motor w tylnej części ciała... :?
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Tak się zastanawiałem czy przed świętami warto. Bo to atmosfera inna, serdeczności wiele wokół itp., itd..
Pamiętasz Legion co kiedyś naskrobałeś:
"moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac "
"bracia z dolu Polskki mogliby choc raz sie postarac i podjechac gdzies dalej dla dobra ogolu ( mowa o tychach i innych katowicach)"
A tu taki zonk :twisted: w obrębie jednego regionu (miasta) nie wypaliło.........
Sam widzisz, że nie istotna jest odległość. Najważniejsi są ludzie.
Zanim znowu zechcesz komus nieudolnie dowalić - pomyśl co piszesz. W imię dobra Bractwa. Pozdrawiam.
Pamiętasz Legion co kiedyś naskrobałeś:
"moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac "
"bracia z dolu Polskki mogliby choc raz sie postarac i podjechac gdzies dalej dla dobra ogolu ( mowa o tychach i innych katowicach)"
A tu taki zonk :twisted: w obrębie jednego regionu (miasta) nie wypaliło.........
Sam widzisz, że nie istotna jest odległość. Najważniejsi są ludzie.
Zanim znowu zechcesz komus nieudolnie dowalić - pomyśl co piszesz. W imię dobra Bractwa. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
![Obrazek](https://i.ibb.co/3fzC2sq/RF-do-luzika.jpg)
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254
![Obrazek](https://i.ibb.co/3fzC2sq/RF-do-luzika.jpg)
Ot pamietliwa bestyja ! :twisted:
po pierwsze jakie dokopanie i do tego nieudolne???? jak bym chcial komus dokopac to uwiez ze nie byloby to nieudolnie!! (poza tym nie widze sensu by komukolwiek dokopywac ) w tamtym poscie to byl zlosliwy przytyk . a po drugie- musze jeszcze sprawdzic na mapie- ale gliwice nie leza w zachodniopomorskim ? ja rowniez pozdrawiam brata i zycze milych swiat !!
ps : ale zonnk faktycznie jest ( dla mnie nie dopyslenia bylo ze cos takiego moze sie zdazyc)
po pierwsze jakie dokopanie i do tego nieudolne???? jak bym chcial komus dokopac to uwiez ze nie byloby to nieudolnie!! (poza tym nie widze sensu by komukolwiek dokopywac ) w tamtym poscie to byl zlosliwy przytyk . a po drugie- musze jeszcze sprawdzic na mapie- ale gliwice nie leza w zachodniopomorskim ? ja rowniez pozdrawiam brata i zycze milych swiat !!
ps : ale zonnk faktycznie jest ( dla mnie nie dopyslenia bylo ze cos takiego moze sie zdazyc)
Witam serdecznie!!!
Na mnie możecie liczyć .Nowy Brat wam się przyda!!! Prosze o kontakt w razie jakiś imprez. A może sam wam coś zaproponuje. Co wy na to? Pozdrawiam serdecznie! :lol: