zachodniopomorskie ?
Moderator: FUTEK
-
legion
zachodniopomorskie ?
... a moze legionowo i hikorowo?? panowie lecicie sobie w kulki !! ja piernicze takich braci co honoru za grosz nie maja !! jak nie mozesz przyjechac na spotkanie to powiedz jeden z drugim wprost o tym a nie zapowiadasz sie a potem nic . przegieliscie na maksa- stolik zajety barman patrzy na nas jak na glupich ( mialo byc 9 osob !! - a przy stoliku dwie ) a wy nawet znaku! dzwonimy a wy nawet tel. nie odbieracie !!!! jeszcze jeden taki numer a z hikorem o wotum nieufnosci dla was wystapimy ! jak mam miec za braci....... szlag ( cenzura nawet nie zdzierzy tego co na jezyk mi sie cisnie) zaraz pewnie posypie sie worek usprawiedliwien i wiecie co ? mam je gleboko w d........ie jak dla mnie to jestescie banda dzieciakow i zastanowcie sie czy bractwo jest dla was !
impreza trwala do 24.30 Hikor > teraz twoja kolej !
impreza trwala do 24.30 Hikor > teraz twoja kolej !
-
dayanek
-
Elvis
-
hikor
Legion ma 10000000 %-ową rację. Jak ma się u nas dziać cokolwiek, jak woli do działania żadnej nie ma. To nasze Zachodniopomorskie to skażone chyba jest. W każdym razie opierdziel połączony z wizją kary musi być więc następnym razem to, co widać na moim avatarze wykonam na jajach takiego delikwenta.
hikor
hikor
-
dayanek
Myślę, że jeszcze nam się uda coś zrobić. Jednak jestem optymistą, choć na moją propozycję wspólnej wyprawy do Chorwacji w przyszłym roku odpowiedział tylko koleś z Bielska - Białej.
No cóż, jeszcze raz wielkie przeprosiny z kubłem piwska na następnym spotkaniu, albo dobrym, ciepłym kurakiem przy zimowym lataniu.
pozdrawiam
damian
No cóż, jeszcze raz wielkie przeprosiny z kubłem piwska na następnym spotkaniu, albo dobrym, ciepłym kurakiem przy zimowym lataniu.
pozdrawiam
damian
-
Abe
Powiem tak. dzisiaj legion odwiedził mnie w robocie. Chcielibyśmy zorganizować na przyszły sezon jakieś mini rozpoczęcie dla BS, ale jak ktoś się deklaruje, że przyjdzie, a potem sobie olewa to to jest nie fair... bardzo nie fair!
Chłopaki - następnym razem jak ktoś się zadeklaruje to niech ruszy motor w tylnej części ciała... :?
Chłopaki - następnym razem jak ktoś się zadeklaruje to niech ruszy motor w tylnej części ciała... :?
-
Lechul
- BS Brother

- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Tak się zastanawiałem czy przed świętami warto. Bo to atmosfera inna, serdeczności wiele wokół itp., itd..
Pamiętasz Legion co kiedyś naskrobałeś:
"moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac "
"bracia z dolu Polskki mogliby choc raz sie postarac i podjechac gdzies dalej dla dobra ogolu ( mowa o tychach i innych katowicach)"
A tu taki zonk :twisted: w obrębie jednego regionu (miasta) nie wypaliło.........
Sam widzisz, że nie istotna jest odległość. Najważniejsi są ludzie.
Zanim znowu zechcesz komus nieudolnie dowalić - pomyśl co piszesz. W imię dobra Bractwa. Pozdrawiam.
Pamiętasz Legion co kiedyś naskrobałeś:
"moze brac zadzaca pomysli o innym miejscu rozpoczecia sezonu a nie na wlasnym podworku? no chyba ze panowie z wawki zatracili wlasciwosci jezdne i moga tylko do 50 km od miejsca zamieszkania sie oddalac "
"bracia z dolu Polskki mogliby choc raz sie postarac i podjechac gdzies dalej dla dobra ogolu ( mowa o tychach i innych katowicach)"
A tu taki zonk :twisted: w obrębie jednego regionu (miasta) nie wypaliło.........
Sam widzisz, że nie istotna jest odległość. Najważniejsi są ludzie.
Zanim znowu zechcesz komus nieudolnie dowalić - pomyśl co piszesz. W imię dobra Bractwa. Pozdrawiam.
PLATOS VIOLETEROS CLASIKOS CLASIKEROS
RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

RF 900 R
-----------------------------------------
NIE JEŹDZIJ SZYBCIEJ NIŻ FRUWA TWÓJ ANIOŁ STRÓŻ !!
私は自分の守護天使が飛ぶより速く運転しない。
573 258 254

-
legion
Ot pamietliwa bestyja ! :twisted:
po pierwsze jakie dokopanie i do tego nieudolne???? jak bym chcial komus dokopac to uwiez ze nie byloby to nieudolnie!! (poza tym nie widze sensu by komukolwiek dokopywac ) w tamtym poscie to byl zlosliwy przytyk . a po drugie- musze jeszcze sprawdzic na mapie- ale gliwice nie leza w zachodniopomorskim ? ja rowniez pozdrawiam brata i zycze milych swiat !!
ps : ale zonnk faktycznie jest ( dla mnie nie dopyslenia bylo ze cos takiego moze sie zdazyc)
po pierwsze jakie dokopanie i do tego nieudolne???? jak bym chcial komus dokopac to uwiez ze nie byloby to nieudolnie!! (poza tym nie widze sensu by komukolwiek dokopywac ) w tamtym poscie to byl zlosliwy przytyk . a po drugie- musze jeszcze sprawdzic na mapie- ale gliwice nie leza w zachodniopomorskim ? ja rowniez pozdrawiam brata i zycze milych swiat !!
ps : ale zonnk faktycznie jest ( dla mnie nie dopyslenia bylo ze cos takiego moze sie zdazyc)
-
legion
-
MOTOWARIAT
-
paolo29
Witam serdecznie!!!
Na mnie możecie liczyć .Nowy Brat wam się przyda!!! Prosze o kontakt w razie jakiś imprez. A może sam wam coś zaproponuje. Co wy na to? Pozdrawiam serdecznie! :lol: