Dlaczego tanieją

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy On Road, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: bohas

trenner

Post autor: trenner »

Zupełnie nie rozumiem ludzi,którzy potrafią się uprzedzić do jakiejś marki 'bo komuś się coś zepsuło' :?: Tacy ludzie wiele tracą...
voti
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: voti »

Pit dzięki za info, czyli popyt dość dużo reguluje cene używek bo ludzi sie po prostu ich wyzbywają.
Osobiście bym nie chcial gsx-ra, więc może gsr jak na moje potrzeby byłby ok.
Może kiedyś będę miał okazje tym się przejechać, zobacze jak to idzie.
Figer kiedyś pisał w pości eo nowościach o gsr 1000 ale to pewnie dalsza przyszłosć
Czerwony potwór
Pit

Post autor: Pit »

Voti, gdybym byl w Twojej sytuacji to wzialbym duzego Bandyte za 4.900f a za te 300f (roznica do ceny GSR600 czyli 5.200f), kazal bym zalozyc wieksza zebatke z tylu, 'zloty' lancuch, przewody w oplotach, 'lepkie' gumy i tyle! 8) Wiecej na drodze nie potrzebujesz, a GSRy to bys tylko w lusterku ogladal... Zreszta rynek tuningu do Bandytow jest ogromny, ludzie cuda robia z tymi motorami :wink: Strone http://www.justbandits.com, widziales oczywiscie?
voti
BS Brother
BS Brother
Województwo: podkarpackie

Post autor: voti »

Pit moim głównym założeniem po założeniu rodziny jest kupno B12, a ten gsr troche mi namieszał w głowie ale chyba trzeba posłuchć bardziej doświadczonych osób i zostać przy planach B12.
Pozdrawiam
Czerwony potwór
qgel
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 5

Post autor: qgel »

Wchodzę żeby zobaczyć co z tym tanieniem :) a tu Pit i Voti w kółko o jakichś bombowcach tylko B12... no i w końcu nie wiem co z tym tanieniem :roll: :wink:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
Zablokowany