Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...
Witam w GSXR 750W z 1995r poziom oleju sprawdza się na wkręcony bagniecie czy nie ??? Chodzi mi czy go wkręcić wykręcić i dopiero zobaczyć czy tylko dotknąć do gwintu ??? I jak się olej leje too też patrzyć na wkręconym ile powinno być czy lać tyle aby było na wykręconym Full ??? Proszę o odpowiedz ???
Malo tego, od mechanikow zajmujacych sie motorami juz kilka razy slyszalem, ze jezdzacy na kolku powinni lac ponad poziom, by nie przytrzec silnika. Sucha miske olejowa ma mimo wszystko malo ktory motor, co rodzi problemy.
Mamy chyba podobne silniki więc jest okienko. lej do FULL( ale nie na stópce tylko na pionowo ustawionym motorze jak bedziesz mieć troche ponad to nic sie nie stanie. Pozdro- P.S wymień sobie odrazu filtr jak się nie che odkręcić to wbij w bok( przez całą długość) śrubokręt i tak przekręć-zawssze działa
Pozdro
Witam ma do was pytank odnośnie jeszcze tego filtra oleju jak go przykręcić ręką wystrczy czy nie wiem jakaś opaską czy jak boo zabardzo nie wiem czekam na opinie
czesc.
zawsze przykrecam reka (dokad sie daje) i jest dobrze.pamietaj zeby przed przykreceniem posmarowac olejem uszczelke ktora jest na filtrze.
pozdro