Co to ma być??
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Co to ma być??
Co się dzieje z tą pogodą?? :?:
Nie no ok w końcu upragniona zima idzie, ale nie do maja?!?!?!?! Słyszałem prognozy, że ma niby potrwać w tym roku wyjątkowo długo.. :|
Może ma ktoś jakąś optymistyczną antytezę na ten temat?? :evil:
PS: Teraz trwa sesja zimowa, ale po sesji trzeba zarezerwować jakiś weekend na wspólne spotkanko tym razem w bydzi!!! :twisted:
Nie no ok w końcu upragniona zima idzie, ale nie do maja?!?!?!?! Słyszałem prognozy, że ma niby potrwać w tym roku wyjątkowo długo.. :|
Może ma ktoś jakąś optymistyczną antytezę na ten temat?? :evil:
PS: Teraz trwa sesja zimowa, ale po sesji trzeba zarezerwować jakiś weekend na wspólne spotkanko tym razem w bydzi!!! :twisted:
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
- Województwo: -
- Kontakt:
Re: Co to ma być??
Tak, ja mam ... jeździłem wczoraj, dziś i jutro też zamierzamBidziu pisze:Może ma ktoś jakąś optymistyczną antytezę na ten temat??:
Ostatnio zmieniony śr, 24 sty 2007, 00:16 przez luigi_m, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak to ktoś kiedyś mi powiedział ... "dziwkowaty" Bandit 600N
Czołem Bidziu,
Nic sie nie martw, pamietasz zeszłoroczną zime jaka sroga była i jak długo trzymała. Troszke pomrozi , popada i w kwietniu będzie już git (mam nadzieję).
No i jeszcze jedno nie pochwaliłeś się że sprzęt zmieniłeś?? czy to tylko jakas literówka w podpisie udało Ci sie sprzedać Banditka? bo był bardzo fajny.
Pozdrawiam
Nic sie nie martw, pamietasz zeszłoroczną zime jaka sroga była i jak długo trzymała. Troszke pomrozi , popada i w kwietniu będzie już git (mam nadzieję).
No i jeszcze jedno nie pochwaliłeś się że sprzęt zmieniłeś?? czy to tylko jakas literówka w podpisie udało Ci sie sprzedać Banditka? bo był bardzo fajny.
Pozdrawiam
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam !! No właśnie, co to ma być ?? ??
Widzę tu jakieś nieprzepisowe litery w podpisie moto :evil: :nono: !! Jednak wiem, że się starałeś !! Cóż okazja czyni nabywcą :twisted: . Nasz wicemistrz w prawie wszystkich konkursach na ostatnim spotkanku, będzie się mienił "Śmigającym inaczej", mam nadzieję, że niebawem nawróci się na własciwy tor. Tak, jednak ja nie o tym chciałem myślę, że spoko jakoś w lutym możemy się spotkać na , nawet wiem kto na początku stawia karniaka :twisted: !! No to myślcie ludkowie miejsce i termin.
PS
Z pogodą nie jest tak źle, za tydzień znów ma być wiosna!!
Pozdro
Widzę tu jakieś nieprzepisowe litery w podpisie moto :evil: :nono: !! Jednak wiem, że się starałeś !! Cóż okazja czyni nabywcą :twisted: . Nasz wicemistrz w prawie wszystkich konkursach na ostatnim spotkanku, będzie się mienił "Śmigającym inaczej", mam nadzieję, że niebawem nawróci się na własciwy tor. Tak, jednak ja nie o tym chciałem myślę, że spoko jakoś w lutym możemy się spotkać na , nawet wiem kto na początku stawia karniaka :twisted: !! No to myślcie ludkowie miejsce i termin.
PS
Z pogodą nie jest tak źle, za tydzień znów ma być wiosna!!
Pozdro
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- Kontakt:
Co do bandita to sprzedałem i tęsknie za nim :| Zawsze jak sprzedaje motocykl smutno się robi , ale tą gorycz z rozstnia szybko zaspokoiłem nowym sprzętem, jednak nie udało mi się kupić gsxr 1000 bo trafiłem na okazje z moim nowym sprzętem CBR 929 RR. Mam nadzieję, że po studiach będe mógł wejśc do salonu SUZUKI i kupić nowego GIXERKA i nie będzie takich niespodzianek;) a tym czasem ciesze się jak dziecko nową zabawką, karniaka oczywiście, że postawić trzeba! :twisted:
Do wawki chętnie bym się wybrał!! W takim razie musimy wcześniej ustalić termin spotkania w bydzi i wstępnie zaplanować przyszły sezon oraz jego rozpoczęcie i w/w "przed sezonowe" imprezy.
Proponuje żeby każdy wstępnie zarezerwował sobie weekend 10-11 lutego, jak będe wiedział co z moimi egzaminami(czy nie mam poprawek) to ustalimy dokładny termin. Jak nie będzie Wam pasowało to też przesuniemy na np. następny weekend. Musimy jakoś się zebrać większą ekipą bo Kuj-Pom ma spory sqad!!
Na to spotkanie mogę zabrać płytę z filmem autorstwa mojego brata z rozpoczęcia sezonu motocyklowego w bydgoszczy 2006, trochę fotek z kamieńczyka dla osób które nie były jeszcze z nami na tego typu imprezie i inne ciekawe fotki z naszych wypadów. Żebyśmy przy piwku trochę powspomnali dobre czasy. :twisted:
Pozdrawiam,
Bartek!
Do wawki chętnie bym się wybrał!! W takim razie musimy wcześniej ustalić termin spotkania w bydzi i wstępnie zaplanować przyszły sezon oraz jego rozpoczęcie i w/w "przed sezonowe" imprezy.
Proponuje żeby każdy wstępnie zarezerwował sobie weekend 10-11 lutego, jak będe wiedział co z moimi egzaminami(czy nie mam poprawek) to ustalimy dokładny termin. Jak nie będzie Wam pasowało to też przesuniemy na np. następny weekend. Musimy jakoś się zebrać większą ekipą bo Kuj-Pom ma spory sqad!!
Na to spotkanie mogę zabrać płytę z filmem autorstwa mojego brata z rozpoczęcia sezonu motocyklowego w bydgoszczy 2006, trochę fotek z kamieńczyka dla osób które nie były jeszcze z nami na tego typu imprezie i inne ciekawe fotki z naszych wypadów. Żebyśmy przy piwku trochę powspomnali dobre czasy. :twisted:
Pozdrawiam,
Bartek!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Otrzymane Polubienia: 4
ja
jestem za
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30