Kazimierz Biskupi

Dział dla Braci z województwa wielkopolskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.
ODPOWIEDZ
Mati

Kazimierz Biskupi

Post autor: Mati »

Witam i pytam czy ekipa cosik myslala o wypadznie w weekend do Kazimierza bo pewnie jak iecie jest ten zlot czy piknik ( nie wiem dokaldnie co) ale browarka w towarzychu mozna wy spoic / pozdro 3mka
Hugo

Post autor: Hugo »

Kiedy doklanie to jest??

Z wielką checia sie przejade :twisted:

Pozdrawiam
Asia

Post autor: Asia »

Witam wszystkich:)
Impreza w Kazimierzu zaczyna sie 30.04 i trwa do 03.05 z tego co znalazłam w necie to jest jakieś Katolickie Otwarcie Sezonu Motocyklowego...
Zapewne, jak to zwykle bywa, beda jakies koncerty i ogólnie jednym słowem impreza :beer:
Czyli weekend mamy zaplanowany :wink:

Pozdrawiam
panika

Post autor: panika »

Witam To otwarcie sezonu w K B ma być coś w rodzaju rajdu po zabytkach sakralnych wschodniej wielkopolski Ale przekonamy się sami jak będzie Pozdrawiam Panika
panika

Witam Impreza zapowiada się kuszaco Loty samolotem ponoć wystawa motocykli grile koncerty itp Motocykl już na chodzie Więc do zobaczenia Pozdrawiam wszystkich Panika
Hugo

Ja moge wyskoczyć dopiero w niedziele o godzinie 14:30 :?

W sobote pracuje do 20:00 , ale zapraszam do mnie na salony, odwiedziny mile widziane :D

Pozdrawiam hej
Hugo

Siema Panikus gdzie ty beyłeś że cie nie było??

Jmpreza była do bani, bloto, spęd ludzi, wiecej samochodów niz motocykli.

Coraz gorsze te Kazimierzowe spotkania.
panika

Witam Zaliczylem południowych somsiadow ZŁOTE GORY Czechy Ale już jestem w domu Pozdrawiam Panika "ale mnie napierdziela bark :(((
meyer2
Lajtowy Motonita
Województwo: wielkopolskie

Post autor: meyer2 »

witam, nie bede tworzył nowego tematu, ten ciutek odświeże, w tym roku 2006 w długi weekend też jest coś w kazinku, tylko w ŚM wyczytałem że to ma być jakiś rajd czy coś, ktoś ma jakieś lepsze informacje ??? :)
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996

http://www.bikepics.com/members/meyer2/
ODPOWIEDZ