Tęsknota za Savedżem...
Tęsknota za Savedżem...
Ma to ktoś z was? Po Savedżu chciałem mieć prawdziwego ulicznego potwora, który siałby postrach na ulicach- takiego też dorwałem. Waży 280 kg, jest duży i masywny, a przy startach spod świateł trzeba się mocno trzymać kiery gdy przednie koło rwie do góry, tylna opona kwiczy o litość, a stówa pojawia się na budziku po 3,7 sekundy. Do tego wygląda to to mniej więcej jak chopper (właściwie muscle-bike).
I co z tego? Złapałem się ostatnio na tym, że brakuje mi tego relaksacyjnego spokoju długoskokowego silnika, tego kwikania paska napędowego, easyriderowej pozycji w czasie jazdy i basowych detonacji z pustego tłumika. Do tego ta jazda 70 km/h na najwyższym biegu gdy można dosłownie poczuć każdy suw pracy silnika....
Wiadomo- trzeba iść do przodu, ale nieraz chciałbym jeszcze raz zobaczyć fioletowego Savedża stojącego na moim podjeździe.... :roll: :roll: :roll:
I co z tego? Złapałem się ostatnio na tym, że brakuje mi tego relaksacyjnego spokoju długoskokowego silnika, tego kwikania paska napędowego, easyriderowej pozycji w czasie jazdy i basowych detonacji z pustego tłumika. Do tego ta jazda 70 km/h na najwyższym biegu gdy można dosłownie poczuć każdy suw pracy silnika....
Wiadomo- trzeba iść do przodu, ale nieraz chciałbym jeszcze raz zobaczyć fioletowego Savedża stojącego na moim podjeździe.... :roll: :roll: :roll:
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
i mojego bordowego za kiere dam potrzymać - JO CI GODOM TAPIR - ty się nawruć puki czas, przy takich przyspieszeniach nawet nóg dziewczyn nie pooglądasz, a lato ci już coraz bliżej, no i kurde ten tekst - DZIKUSEM ŚMIGAM
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
jak to ktoś kiedyś powiedział
Stara miłość nie rdzewieje
Stara miłość nie rdzewieje
\m/-_-\m/
Nie pisać do mnie PW na forum BS - dzwonić (za rzadko tu jestem)
Był LS 650 Savage '86 BYŁ VS 800 Intruder '92
Lepiej się spóźnić, niż nigdy nie dojechać....
501-749-941
http://www.smugi.pl
email z pytaniami o części: sklep@smugi.pl
email: areknosama2@op.pl
501-749-941
Bogdi- Co Ty godosz- kobity nęcone basowym bulgotem i romantycznym cykaniem zaworów same wskakują na tylne siedzisko i każą odwozić się do domu :lol: A czerwone światła w Krakowie (szczególnie na Borku Fałęckim) na tyle długo się święcą, że wszystkie nogi panien czekających na przejściu łatwo mogę obczaić :twisted:
Dzięki za zdjęcie Sid - nie wiem czy sobie nie zarzucę na tapetę :twisted: W najbliższym czasie raczej sobie nie kupię Savedża, ale kiedyś, za kilka wiosen na pewno :twisted:
Snajper- nie narzekaj- VZR 1800 też jest całkiem w pytę :twisted: :twisted: :twisted:
Dzięki za zdjęcie Sid - nie wiem czy sobie nie zarzucę na tapetę :twisted: W najbliższym czasie raczej sobie nie kupię Savedża, ale kiedyś, za kilka wiosen na pewno :twisted:
Snajper- nie narzekaj- VZR 1800 też jest całkiem w pytę :twisted: :twisted: :twisted:
-
- BS Brother
- Województwo: śląskie
- Otrzymane Polubienia: 15
ale przyznaj Rysio że tylko troszkęAle jak wsiadam na VL-kę, to mi trochę przechodzi
\m/-_-\m/
501-749-941
501-749-941
Sam wiesz Osama, jak to jest. Zresztą jak tu nie kochać tego maleństwa z cylindrem wielkości sporego wiaderka?osama pisze:ale przyznaj Rysio że tylko troszkęAle jak wsiadam na VL-kę, to mi trochę przechodzi
Ja wspominam ten motorek bardzo dobrze. Nie miałem z nim kłopotów i woził mnie po wschodniej części naszego kraju od Roztocza do Gór Świętokrzyskich.
Pozdrawiam Savage Riders,
Tapir, ale Twoja SUZI ma się bardzo dobrze u mnie
Jest porządnie pielęgnowana i traktuję ją z szacunkiem
Nie ujeżdżam jej jak jakiś sexoholik, tylko... jakby to powiedzieć - towarzyszę jej podczas naszych wspólnych podróży. :moto:
Pięknie dudni i czasami puści "bąka", ale to przecież fizjologia
Jak się spotkamy to dam Ci się karnąć.
Jest porządnie pielęgnowana i traktuję ją z szacunkiem
Nie ujeżdżam jej jak jakiś sexoholik, tylko... jakby to powiedzieć - towarzyszę jej podczas naszych wspólnych podróży. :moto:
Pięknie dudni i czasami puści "bąka", ale to przecież fizjologia
Jak się spotkamy to dam Ci się karnąć.