spotkanie we Włocławku
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
spotkanie we Włocławku
Witam!
Zgodnie z zapowiedziami proponuje spotkanko we Włocławku w sobotę 31.III.
Będzie kilka okazji do opicia, Herbatnik jest w kraju i zapowiedział swoją obecność a w najbliższych dniach spodziewa się narodzin córki.
Miejsce posiedzenia to knajpa Prestige na ul. Cichej.
Napiszcie czy termin pasuje i kto będzie
P.S.
Mamy (Kropek zdobył na MBS w W-wie a u mnie lezą w depozycie) kilka katalogów Suzuki na roki 2007
Zgodnie z zapowiedziami proponuje spotkanko we Włocławku w sobotę 31.III.
Będzie kilka okazji do opicia, Herbatnik jest w kraju i zapowiedział swoją obecność a w najbliższych dniach spodziewa się narodzin córki.
Miejsce posiedzenia to knajpa Prestige na ul. Cichej.
Napiszcie czy termin pasuje i kto będzie
P.S.
Mamy (Kropek zdobył na MBS w W-wie a u mnie lezą w depozycie) kilka katalogów Suzuki na roki 2007
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Co do Wloclawka, to o ktorej planujecie sie spotkac? To ma byc posiadowa raczej czy smiganko?
Bo jesli byloby to w miare wczesnie i jeszcze wieczorkiem moglabym wrocic do Gostyka (po ciemku z Wloclawka samej mi sie troche srednio usmiecha przez te Kowale jedne i inne takie), to moze wpadne, o ile oleje jedno szkolenie...
Bo jesli byloby to w miare wczesnie i jeszcze wieczorkiem moglabym wrocic do Gostyka (po ciemku z Wloclawka samej mi sie troche srednio usmiecha przez te Kowale jedne i inne takie), to moze wpadne, o ile oleje jedno szkolenie...
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witeczka!!
W związku z pierwszymi tak letnimi dzionkami, chciałbym się jednak wybrać na moto do naszych Braci z Włocławka. Wyjazd proponuję o godz. 11:00 ( miejsce wyjazdu tradycyjnie Mc Donald Wyżyny ?? ??). Następnie lecimy do Włocka i szukamy "naszych" :twisted: . Potem wspólny Śmig w jakiś malowniczy zakontek no i najlepiej żeby w pobliżu podawali pieczonego dzika :twisted: !! !!
Pozdro :angry_smile:
W związku z pierwszymi tak letnimi dzionkami, chciałbym się jednak wybrać na moto do naszych Braci z Włocławka. Wyjazd proponuję o godz. 11:00 ( miejsce wyjazdu tradycyjnie Mc Donald Wyżyny ?? ??). Następnie lecimy do Włocka i szukamy "naszych" :twisted: . Potem wspólny Śmig w jakiś malowniczy zakontek no i najlepiej żeby w pobliżu podawali pieczonego dzika :twisted: !! !!
Pozdro :angry_smile:
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- BS Brother
Jesli pogoda dopisze to spotkanie na moto ok. 12.30 na dworcy (najłatwiej trafić) możemy sobie polecieć do Raciazka (blisko do karczmy z bali w Ciechocinku) odwiedzić zamek którego nie zobaczyliśmy w czerwcu.
Jeśli bedzie brzydka pogoda to proponuje ok. 16.00 we Włocku to wtedy posiedzimy w knajpie i uczcimy spotkanie w inny sposób
P.S.
z tą 12.30 to trochę przesadziłem pewnie w samo południe dolecicie
Jeśli bedzie brzydka pogoda to proponuje ok. 16.00 we Włocku to wtedy posiedzimy w knajpie i uczcimy spotkanie w inny sposób
P.S.
z tą 12.30 to trochę przesadziłem pewnie w samo południe dolecicie
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Kurcze, zupelnie mi wypadlo z glowy, ze w ten weekend jest bajzel w Wawie Jeszcze nie wiem czy pojade na niego w sb czy ndz, bo to zalezy od tego, kiedy ekipa z Plocka sie zbierze, ale jesli pojade w ndz, to w sb zawitam do Wloclawka okolo poludnia. btw Pogoda w weekend ma byl przednia
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Najprawdopodobniej do Włocławka z Toronto przyjedziemy z moim mężem i luigi_m. Ale raczej przywitać się, chwilkę pogadać i spadać z powrotem
Każdy ma coś do zrobienia, ja weekend mam pracujący, ale pogoda dopissuje, więc tej przyjemności sobie nie odmówię :twisted: Niesstety, na wypad dalej i zwiedzanie czassu brak... :?
pozdrawiam
Każdy ma coś do zrobienia, ja weekend mam pracujący, ale pogoda dopissuje, więc tej przyjemności sobie nie odmówię :twisted: Niesstety, na wypad dalej i zwiedzanie czassu brak... :?
pozdrawiam