AMORTYZATOR SKRĘTU gdzie kupić? jakiej firmy? i za ile?
Moderator: Emil
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
AMORTYZATOR SKRĘTU gdzie kupić? jakiej firmy? i za ile?
Witam,
Od miesiąca szukam używanego amorka skrętu w dobrym stanie, ale znaleźć nic nie mogę nawet w fatalnym stanie. Poprostu nic nie ma... Ewentualnie bez mocowań a to mnie raczej nie urządza, chyba że ktoś wie jak dorobić mocowanie do amorka skrętu, ale nie jak jest standardowo w GIXERach w przodu tylko od góry?? :idea:
Gdzie mogę kupić jakiegoś amorka skrętu nowy albo używka najlepiej do 800zł no max 1 tys i w co warto a w co nie warto zainwestować?? Słyszałem że LSLa jak kupie to najlepiej od razu wymienić olej na gęstszy, bo są słabe. :help:
Jeśli przerabialiście ten problem pomożcie błagam bo moja kosiarka łatwo wpada w shimme a na GSXRka K3, K4 jaki mi się marzy jeszcze mnie nie stać, więc muszę jakoś się z nią zgodzić na ten rok przynajmniej...
Od miesiąca szukam używanego amorka skrętu w dobrym stanie, ale znaleźć nic nie mogę nawet w fatalnym stanie. Poprostu nic nie ma... Ewentualnie bez mocowań a to mnie raczej nie urządza, chyba że ktoś wie jak dorobić mocowanie do amorka skrętu, ale nie jak jest standardowo w GIXERach w przodu tylko od góry?? :idea:
Gdzie mogę kupić jakiegoś amorka skrętu nowy albo używka najlepiej do 800zł no max 1 tys i w co warto a w co nie warto zainwestować?? Słyszałem że LSLa jak kupie to najlepiej od razu wymienić olej na gęstszy, bo są słabe. :help:
Jeśli przerabialiście ten problem pomożcie błagam bo moja kosiarka łatwo wpada w shimme a na GSXRka K3, K4 jaki mi się marzy jeszcze mnie nie stać, więc muszę jakoś się z nią zgodzić na ten rok przynajmniej...
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
Grandys ma HyperPro, to raczej takie przyzwoite chyba, cenowo wypada pewnie tez dobrze (nie wiem, bo ja mam inne ceny, ale skoro daje pucharowo 780-790zl to normalnie bedzie tez ponizej tysiaka raczej)
ew. podpytac mozesz zawsze w PTM, ale oni maja Ohlinsa chyba tylko, cenowo przyzwoicie wzgledem konkurencji, bo np. do mojego w zeszlym roku krzyczeli 1300zl (mocowanie w miejsce org, bo na gorze to drogo chcieli, nie pamietam dokladnie)
ew. podpytac mozesz zawsze w PTM, ale oni maja Ohlinsa chyba tylko, cenowo przyzwoicie wzgledem konkurencji, bo np. do mojego w zeszlym roku krzyczeli 1300zl (mocowanie w miejsce org, bo na gorze to drogo chcieli, nie pamietam dokladnie)
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Tylko dolicz do tych cen drugie tyle na zestaw montazowyEmil pisze:Grandys ma HyperPro, to raczej takie przyzwoite chyba, cenowo wypada pewnie tez dobrze (nie wiem, bo ja mam inne ceny, ale skoro daje pucharowo 780-790zl to normalnie bedzie tez ponizej tysiaka raczej)
Chyba snisz...Emil pisze:to juz sa ceny z zestawemGixxer pisze:Tylko dolicz do tych cen drugie tyle na zestaw montazowy
Nawet do GSXR w miejsce oryginalnego mocowania musisz zaplacic ok.1100zl za HyperPro a z tego co widze Bidziu potrzebuje amor do 929 wiec musi mieć zestaw montazowy na góre/zbiornik wiec koszt takiego zestawu z HyperPro to ok.1500-1600 zł.
Natomiast taki Ohlins w zestawie to juz ok.2000-2200zł.
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
spokojnie panowie, najwazniesze że ja wiem o co chodzi. Mam pytanie, bo któryś z braci oferował się kiedyś, że moze pomóc w sprowadzeniu części ze stanów. Znalazłem na ebayu coś takiego:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scotts-S ... dZViewItem
tylko jest "no international" takze z polski go nie kupię i tu jest problem. Tam jest tego więcej i duzo taniej niz u nas....
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scotts-S ... dZViewItem
tylko jest "no international" takze z polski go nie kupię i tu jest problem. Tam jest tego więcej i duzo taniej niz u nas....
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA