AMORTYZATOR SKRĘTU gdzie kupić? jakiej firmy? i za ile?

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

Zablokowany
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

AMORTYZATOR SKRĘTU gdzie kupić? jakiej firmy? i za ile?

Post autor: Bidziu »

Witam,

Od miesiąca szukam używanego amorka skrętu w dobrym stanie, ale znaleźć nic nie mogę nawet w fatalnym stanie. Poprostu nic nie ma... Ewentualnie bez mocowań a to mnie raczej nie urządza, chyba że ktoś wie jak dorobić mocowanie do amorka skrętu, ale nie jak jest standardowo w GIXERach w przodu tylko od góry?? :idea:

Gdzie mogę kupić jakiegoś amorka skrętu nowy albo używka najlepiej do 800zł no max 1 tys i w co warto a w co nie warto zainwestować?? Słyszałem że LSLa jak kupie to najlepiej od razu wymienić olej na gęstszy, bo są słabe. :help:

Jeśli przerabialiście ten problem pomożcie błagam bo moja kosiarka łatwo wpada w shimme a na GSXRka K3, K4 jaki mi się marzy jeszcze mnie nie stać, więc muszę jakoś się z nią zgodzić na ten rok przynajmniej...
kom. 796 090 896

GMINA
Emil
Moderator
Moderator
Województwo: mazowieckie
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 14

Post autor: Emil »

Grandys ma HyperPro, to raczej takie przyzwoite chyba, cenowo wypada pewnie tez dobrze (nie wiem, bo ja mam inne ceny, ale skoro daje pucharowo 780-790zl to normalnie bedzie tez ponizej tysiaka raczej)
ew. podpytac mozesz zawsze w PTM, ale oni maja Ohlinsa chyba tylko, cenowo przyzwoicie wzgledem konkurencji, bo np. do mojego w zeszlym roku krzyczeli 1300zl (mocowanie w miejsce org, bo na gorze to drogo chcieli, nie pamietam dokladnie)
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
herbatnik

Post autor: herbatnik »

Ja miałem amor WP tyle że cena to była 300E 32 stopniowa regulacja(jak pamiętam) Byłem bardzo zadowolony
Gixxer

Post autor: Gixxer »

Emil pisze:Grandys ma HyperPro, to raczej takie przyzwoite chyba, cenowo wypada pewnie tez dobrze (nie wiem, bo ja mam inne ceny, ale skoro daje pucharowo 780-790zl to normalnie bedzie tez ponizej tysiaka raczej)
ew. podpytac mozesz zawsze w PTM, ale oni maja Ohlinsa chyba tylko, cenowo przyzwoicie wzgledem konkurencji, bo np. do mojego w zeszlym roku krzyczeli 1300zl (mocowanie w miejsce org, bo na gorze to drogo chcieli, nie pamietam dokladnie)
Tylko dolicz do tych cen drugie tyle na zestaw montazowy ;)
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

Dzwoniłem do motocyklonu w poznaniu za LSLem ale nie mają do mojego z górnym mocowaniem i ponoć wogóle nie występują. A że ja mam streeta i z dołu akurat mi nie pasuje więc muszę szukać dalej..
kom. 796 090 896

GMINA
Emil
Moderator
Moderator

Gixxer pisze:Tylko dolicz do tych cen drugie tyle na zestaw montazowy ;)
to juz sa ceny z zestawem
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Gixxer

Emil pisze:
Gixxer pisze:Tylko dolicz do tych cen drugie tyle na zestaw montazowy ;)
to juz sa ceny z zestawem
Chyba snisz...
Nawet do GSXR w miejsce oryginalnego mocowania musisz zaplacic ok.1100zl za HyperPro a z tego co widze Bidziu potrzebuje amor do 929 wiec musi mieć zestaw montazowy na góre/zbiornik wiec koszt takiego zestawu z HyperPro to ok.1500-1600 zł.
Natomiast taki Ohlins w zestawie to juz ok.2000-2200zł.
Emil
Moderator
Moderator

czytaj co napisalem, to sa ceny z zestawem mocujacym zamiast org, jak idzie na gore to jest drozej
pozdrawiam,
Emil

Gixxer

Emil pisze:czytaj co napisalem, to sa ceny z zestawem mocujacym zamiast org, jak idzie na gore to jest drozej
To Ty czytaj co napisal Bidziu,potrzebuje amor do 929 a tam oryginalnego nie ma wiec musi kupic zestaw na gore.

mod daab - nie będe tolerował prywatnych wojen na forum
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

spokojnie panowie, najwazniesze że ja wiem o co chodzi. Mam pytanie, bo któryś z braci oferował się kiedyś, że moze pomóc w sprowadzeniu części ze stanów. Znalazłem na ebayu coś takiego:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Scotts-S ... dZViewItem

tylko jest "no international" takze z polski go nie kupię i tu jest problem. Tam jest tego więcej i duzo taniej niz u nas....
kom. 796 090 896

GMINA
figer
BS Brother
BS Brother

Post autor: figer »

oferowal Gradus, ale juz dawno sie nie odzywal - ale napisz do niego na pw. Moze Ci pomoze
ObrazekObrazek
Remi
BS Brother
BS Brother
Województwo: podlaskie

Post autor: Remi »

Mój kolega ściąga motocykle i części motocyklowe z USA, także zapytam go, bo myślę, że z tym nie byłoby problemu.
mobile: +48 888 587 587
studi

Post autor: studi »

chwileczkę...co mnie obchodzi jakiś amorek do pseudo motocykla marki h......?

poszukaj na innych forach...tu się dyskutuje na temat motocykli SUZUKI :twisted:

dobranoc
Zablokowany