No właśnie KrzYsiO - (przed przetwornicą a nie za)Ty wiesz inni może nie . Co do żarówki postojowej ...jest takie położenie kluczuka ON,OFF,Blokada i włączone postojowe z zapiętą blokadą ( na pewno nie we wszystkich moto ale chyba w R jest) . No i mamy sytuację że moto stoi z zapiętą blokadą , włączonymi postojowymi i .....wyświetlaczem biegów . Zaraz pewnie będą głosy że ja z tego nie korzystam ale trzeba pamiętać że tak może być .
Ale nic mnie tak nie rozbroiło jak tekst Emila " do instalacji wpinamy się równolegle a nie szeregowo " - kurcze na to nie wpadłem .Normalnie z rana poprawiłeś mi humor .
Emil wpisz dla pokoleń jaki kolor kabla wyniuchałeś i lokalizacje .
Pozdrawiam
AdamOSA
GSXR 1000 - wpiecie do instalacji elektrycznej
Moderator: Emil
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 14
"świeczka" pozycyjnych: brązowy plus, wrzucilem kable na bok miedzy blaszka zarowki a guma.. dzialaAdamOSA pisze:Emil wpisz dla pokoleń jaki kolor kabla wyniuchałeś i lokalizacje .
ogólnie co przegladalem schematy to czarny z bialym paskiem to zwykle masa a brazowy to raczej wszedzie plus
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal