01.05.2007 - Ogólne Rozpoczęcia Sezonu w Bydgoszczy
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Wlasnie w radyjku powiedzieli, ze od poczatku tygodnia ma sie popsuc pogoda, a od wt/sr ma padac SNIEG z deszczem! Niech sie lepiej ta pogoda nie wyglupia, bo ja kopne w tylek. W koncu zaplanowalam pieknie odwiedziny kuj-pom na moto, a tu taki numer Oby to tylko byl zart synoptykow !!
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
No i co mechanik powiedzial? Da rade na 1go ?? Oby!KROPEK pisze:(...) bo mi maszyna lekko podupadła na zdrowiu i jutro mechanik ją czeka, ciekawe czy da rade do 1-go :shock: ??
Eh, te prognozy caly czas sie zmieniaja. Dzis zapowiadaja, ze moze troche pokropic (Kropek, masz coz z tym wspolnego? :wazup: ) miedzy 6 a 12 w Toronto/Bydzi.... no to bedzie masowe, przymusowe swiecenie Prosto do Najwyzszego !!
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witaj Jos. niestety moto u doktora na dłużej niby nic wielkiego cieknie chłodnica oleju, ale naprawa potrwa i nici z jazdy w ten weekend i przyszły też. Przykro mi a pogoda będzie, lepsza lub gorsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
-
- BS Brother
Bidziu, to gdzies na wylotowce na Torun?
Hmmm, z Plocka o 7 rano jakas wieksza ekipa sie zbiera, wiec pewnie do nich dolacze, bo glupio byloby sie zgubic gdzies po drodze
Mam nadzieje, ze nie bedzie ulewy (wp podaje, ze bedzie lalo, natomiast interia - ze w Toruniu nie bedzie padac, a w Bydzi trodzke od godz. 12 moze pokropic).
O ktorej i w jakich miejscach zbiera sie Wloclawek & Torun ?
Hmmm, z Plocka o 7 rano jakas wieksza ekipa sie zbiera, wiec pewnie do nich dolacze, bo glupio byloby sie zgubic gdzies po drodze
Mam nadzieje, ze nie bedzie ulewy (wp podaje, ze bedzie lalo, natomiast interia - ze w Toruniu nie bedzie padac, a w Bydzi trodzke od godz. 12 moze pokropic).
O ktorej i w jakich miejscach zbiera sie Wloclawek & Torun ?
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
Kurcze, zapowiadaja mrozy w nocy, a na forum cisza
Wyjezdzanie o 7 rano z domu, zeby przemierzyc ponad 150 km w jedna strone to istny samoboj, nie majac textow, owiewek i szyby. Plock jednak nie jedzie, bo dla nich za zimno. Tak wiec na Rozpoczeciu w Bydzi niestety sie nie pojawie, ale jesli ok. 10 rano bedzie znosna pogoda, to wsiadam na Savazke i przybywam do Wilmatu w godzinach poludniowych.
Udanego Rozpoczecia!
Wyjezdzanie o 7 rano z domu, zeby przemierzyc ponad 150 km w jedna strone to istny samoboj, nie majac textow, owiewek i szyby. Plock jednak nie jedzie, bo dla nich za zimno. Tak wiec na Rozpoczeciu w Bydzi niestety sie nie pojawie, ale jesli ok. 10 rano bedzie znosna pogoda, to wsiadam na Savazke i przybywam do Wilmatu w godzinach poludniowych.
Udanego Rozpoczecia!
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Witam!
Z planów Bydzia,Toronto,Poznań z wiadomej przyczyny nic nie wyszło:(
Byliśmy na rozp w Bydzi i na pasie pod Koronkowem (chlopaki chcieli zapalić znicze) i na mszy za Erłana (frekwencja nie dopisała-ale info było spóżnione)
Ale jutro na pogrzebie będzie lepiej (podziękowania dla GDA).
Z tego co wiem to niektórzy nawet skrócili pobyt na torze Posen, żeby zawitać - thx!
Myślę, że zimno i deszcz niejeden prawdziwy motonita już przeżył więc to nie jest wymówka- a jeśli tak to radze się przesiaść do 4-kólek albo dorosnać!
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić ale się tak wq....em, że musiałem to napisać!
pzdr i do zob na trasce (niestety już nie z wszystkimi)
Z planów Bydzia,Toronto,Poznań z wiadomej przyczyny nic nie wyszło:(
Byliśmy na rozp w Bydzi i na pasie pod Koronkowem (chlopaki chcieli zapalić znicze) i na mszy za Erłana (frekwencja nie dopisała-ale info było spóżnione)
Ale jutro na pogrzebie będzie lepiej (podziękowania dla GDA).
Z tego co wiem to niektórzy nawet skrócili pobyt na torze Posen, żeby zawitać - thx!
Myślę, że zimno i deszcz niejeden prawdziwy motonita już przeżył więc to nie jest wymówka- a jeśli tak to radze się przesiaść do 4-kólek albo dorosnać!
Nie miałem zamiaru nikogo obrazić ale się tak wq....em, że musiałem to napisać!
pzdr i do zob na trasce (niestety już nie z wszystkimi)
-
- BS Brother
Ciezko bylo, ale twardym trzeba byc !! 280 km nawiniete
Dzieki Luigi za ciepla, przywracajaca do zycia herbatke i Grass - za smyczke Suzi
Czy mi sie dobrze wydaje, ze jak wyjezdzalismy (4 chopperki) z Torunia to Was minelismy?
Fajnie bylo sie w koncu spotkac na moto Szkoda, ze w tak nielicznym gronie, ale wszystko jest do nadrobienia.
Dzieki Luigi za ciepla, przywracajaca do zycia herbatke i Grass - za smyczke Suzi
Czy mi sie dobrze wydaje, ze jak wyjezdzalismy (4 chopperki) z Torunia to Was minelismy?
Fajnie bylo sie w koncu spotkac na moto Szkoda, ze w tak nielicznym gronie, ale wszystko jest do nadrobienia.
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl