3 czerwca; impreza przeciw uzaleznieniom.

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Garth

3 czerwca; impreza przeciw uzaleznieniom.

Post autor: Garth »

moja dobra znajoma dnia 3 czerwca w świebodzicach kolo walbrzycha organizuje impreze przeciw uzaleznieniom. poprosila mnie o pomoc w organizacji i zapewnieniu atrakcji. mysle ze oprocz bractw rycerskich, wielka atrakcja bylaby wizyta motocyklistow. podczas akcji beda zbierane pieniazki na dziecko niepelnosprawne. mysle ze i my moglibysmy wesprzec dzieciaka poprzez odplatne obwozenie ludzi na motocyklach a nawet za robienie zdjec na naszych wspanialych maszynach. jesli sie pojawia jacys chetni to zapraszam dnia 3 czerwca do swiebodzic na godzine 15 na rynek. cala impreza zacznie sie msza swieta o godzinie 15.
a i jeszcze jedno. jesli ktos zna kogos ze swiadectwem, czyli byl uzalezniony od alkoholu, narkotykow itp, a teraz jest wolny i chcialby sie tym podzielic z szarymi ludzmi, to koniecznie prosze go zabrac ze soba.

ja bede napewno na tej imprezie i mam nadzieje ze Wy rowniez nie zawiedziecie.

pozdrawiam
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: dolnośląskie

Post autor: Nikoś »

Drugiego lecimy do Domu Dziecka w Wołowie-to i trzeciego możemy śmignąc do Swiebodzic-ja wstępnie jestem za.
Nikos
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
Garth

wiec jednak drugiego do wolowa a nie bielawa. mi pasuje. nie przepadam za paleniem gumy i takie tam. wole niesc dzieciakom radosc.
kulka

Post autor: kulka »

jestem motocyklista
jestem alkoholikiem
nie pije od 27 miesiecy :wink:
moze wpadne :twisted:
Pastor
Zmieniacz Żarówek
Województwo: -

Post autor: Pastor »

Na taką imprezę warto zaprosić np. Piotrka "Lupiego" Lubertowicza. To świetny muzyk, sam wyszedł z nałogów, jest wiarygodny. Jakby co to mogę załatwić namiary na niego.
CENTROWANIE KÓŁ, SERWIS ZAWIESZEŃ
PASTOR GARAGE
Garth

Kulka zapraszam, tymbardziej ze beda ludzie ze strzelina, a dokladnie teatr ognia i byc moze tamtejsze bractwo rycerskie.

Pastor z mila checia porozmawiam z tym czlowiekiem. skoro jest muzykiem moze tez by cos zagral.

jeszcze raz zapraszam wszystkich motocyklistow i motocyklistki, no i plecaki obojgu plci takze.

aha. dowiedzialem sie dokladnie na co beda zbierane pieniazki. w swiebodzicach niedawno byl duzy pozar w mieszkaniu. kobieta zostala mocno poparzona. pieniazki beda zbierane na jej rechabilitacje. przepraszam za pomylke, ale w pierwszej wersji mialy to byc pieniazki na dziecko.

pozdrawiam
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

zientolku 3 czerwca sie stawię co do szczegółów to sobie pogadamy przy soczku :lol: 8) Ale co do 2 czerwca to się niestawię :( będę wtedy w innym miejscu :twisted:
ODPOWIEDZ