moja dobra znajoma dnia 3 czerwca w świebodzicach kolo walbrzycha organizuje impreze przeciw uzaleznieniom. poprosila mnie o pomoc w organizacji i zapewnieniu atrakcji. mysle ze oprocz bractw rycerskich, wielka atrakcja bylaby wizyta motocyklistow. podczas akcji beda zbierane pieniazki na dziecko niepelnosprawne. mysle ze i my moglibysmy wesprzec dzieciaka poprzez odplatne obwozenie ludzi na motocyklach a nawet za robienie zdjec na naszych wspanialych maszynach. jesli sie pojawia jacys chetni to zapraszam dnia 3 czerwca do swiebodzic na godzine 15 na rynek. cala impreza zacznie sie msza swieta o godzinie 15.
a i jeszcze jedno. jesli ktos zna kogos ze swiadectwem, czyli byl uzalezniony od alkoholu, narkotykow itp, a teraz jest wolny i chcialby sie tym podzielic z szarymi ludzmi, to koniecznie prosze go zabrac ze soba.
ja bede napewno na tej imprezie i mam nadzieje ze Wy rowniez nie zawiedziecie.
pozdrawiam
3 czerwca; impreza przeciw uzaleznieniom.
Moderator: Pushkin
Kulka zapraszam, tymbardziej ze beda ludzie ze strzelina, a dokladnie teatr ognia i byc moze tamtejsze bractwo rycerskie.
Pastor z mila checia porozmawiam z tym czlowiekiem. skoro jest muzykiem moze tez by cos zagral.
jeszcze raz zapraszam wszystkich motocyklistow i motocyklistki, no i plecaki obojgu plci takze.
aha. dowiedzialem sie dokladnie na co beda zbierane pieniazki. w swiebodzicach niedawno byl duzy pozar w mieszkaniu. kobieta zostala mocno poparzona. pieniazki beda zbierane na jej rechabilitacje. przepraszam za pomylke, ale w pierwszej wersji mialy to byc pieniazki na dziecko.
pozdrawiam
Pastor z mila checia porozmawiam z tym czlowiekiem. skoro jest muzykiem moze tez by cos zagral.
jeszcze raz zapraszam wszystkich motocyklistow i motocyklistki, no i plecaki obojgu plci takze.
aha. dowiedzialem sie dokladnie na co beda zbierane pieniazki. w swiebodzicach niedawno byl duzy pozar w mieszkaniu. kobieta zostala mocno poparzona. pieniazki beda zbierane na jej rechabilitacje. przepraszam za pomylke, ale w pierwszej wersji mialy to byc pieniazki na dziecko.
pozdrawiam