Moto Karawana Suzuki 07-10/06
Moderator: Shenson
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
ciekawostka, na preclach ktos wrzucil zdjecia (jechal obok zdarzenia)
http://www.bikepics.com/pictures/934811/
http://www.bikepics.com/pictures/934949/
http://www.bikepics.com/pictures/934947/
jak jechalismy w niedziele (PP) to zwozili GSRa
http://www.bikepics.com/pictures/934811/
http://www.bikepics.com/pictures/934949/
http://www.bikepics.com/pictures/934947/
jak jechalismy w niedziele (PP) to zwozili GSRa
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
-
- Śmigająca po niebiańskich trasach
Bylem w sobote u Jasklowskiego "przewiozlem" sie GSXR750 - inaczej ciezko to okreslic - w zwiazku z duza "usterkowoscia" w poprzedni weekend w PP, jazda w kolumnie za prowadzacym w spokojnym tempie.
Co do organizacji - mocno kulala
Na Bandita nie zostalem zapisany mimo telefonu 3 dni wczesniej :roll:
Jaz - przyjechal, pogadalismy i jak sie okazalo, mimo wczesniejszego umowienia, nie zostal zapisany na zadna jazde :roll:
Udalo sie za to polatac DRZ - to byl chyba jedyny nieoblegany sprzet - ciekawe doswiadczenie.
Po TAKIEJ jezdzie testowej ciezko byloby mnie przekonac do zakupu GSXR750.
Na szczescie mam inne doswiadczenia z jazdy Gixerem duzo przyjemniejsze
P.S. nawiazujac do postu Emila, jestem ciekawy, jak to sie w tych warunkach moglo stac !!
Co do organizacji - mocno kulala
Na Bandita nie zostalem zapisany mimo telefonu 3 dni wczesniej :roll:
Jaz - przyjechal, pogadalismy i jak sie okazalo, mimo wczesniejszego umowienia, nie zostal zapisany na zadna jazde :roll:
Udalo sie za to polatac DRZ - to byl chyba jedyny nieoblegany sprzet - ciekawe doswiadczenie.
Po TAKIEJ jezdzie testowej ciezko byloby mnie przekonac do zakupu GSXR750.
Na szczescie mam inne doswiadczenia z jazdy Gixerem duzo przyjemniejsze
P.S. nawiazujac do postu Emila, jestem ciekawy, jak to sie w tych warunkach moglo stac !!
pozdrawiam,
Antoni
GSX-R 1000 K5
Antoni
GSX-R 1000 K5
-
- BS Brother
Jak to okreslil koles z Jasklowskiego "brak balansu cialem". Oczywiscie, zeby nie bylo niedomowien - motocykl zostal rozbity po mojej jezdzie - w nastepnej grupie.Antoni pisze:P.S. nawiazujac do postu Emila, jestem ciekawy, jak to sie w tych warunkach moglo stac !!
W mojej ekipie testowej - kiedy jechalem GSX-Rem tempo bylo naprawde konkretne. Na trasie Torunskiej rozbujalem sie do takiej predkosci goniac prowadzacego jadacego na M1800, ze jeszcze nigdy tak szybko nie jechalem
W czasie jazdy na B12,5 - na M1800 jechal koles, ktory go nie ogarnial, i srednia byla ze 40 km/h
przez takie kaleki rozwalające testowe motocykle to w przyszłym sezonie będziemy testować motocykle wzrokowo :evil: :evil: :evil:figer pisze:Jak to okreslil koles z Jasklowskiego "brak balansu cialem".Antoni pisze:P.S. nawiazujac do postu Emila, jestem ciekawy, jak to sie w tych warunkach moglo stac !!
bo w tym przypadku "zwykła statystyka" nie jest wytłumaczeniem!Remi pisze:Hm...
Nie kumam dlaczego każdy jedzie kolesia, który miał niefart i walnął plakata. Każdemu może zdarzyć się błąd, chwila nieuwagi - cokolwiek. Każdy może wywinąć. Nawet Rossi czasem leży.
Jak nawiniesz kilka tysięcy km i się wyłożysz to jest pech, jak bierzesz sprzęta i po przejechaniu kilkunastu km leżysz, to jest głupota! Ciekawe ile gleb koleś zaliczył na swoim moto - obstawiam że nie glebuje co pół godziny jazdy.
Poza tym to już drugi motocykl rozwalony w ciągu 2 tygodni...
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Zawsze duzo gadacie..... :evil:
Każdy z Was jest mądry, kiedy to Was samych nie dotyczy.
Wiem, kto zaliczył szlifa na tym Gixiu, ale komentować nie będę, bo to zupełnie niepotrzebne. Aha! Tą ,,kaleką" jest jeden z naszych braci (to tak tylko do wiadomości).
I komentarze tego typu są naprawdę zbędne, także Bracia proszę opanujcie się trochę, bo to w stylu tych, którzy komentują np. wypadki motocyklistów na interii
Wiem, kto zaliczył szlifa na tym Gixiu, ale komentować nie będę, bo to zupełnie niepotrzebne. Aha! Tą ,,kaleką" jest jeden z naszych braci (to tak tylko do wiadomości).
I komentarze tego typu są naprawdę zbędne, także Bracia proszę opanujcie się trochę, bo to w stylu tych, którzy komentują np. wypadki motocyklistów na interii
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
a to ja przypadkiem nie z toba rozmawialem (chyba przyjechalas wlasnie testowac gsxra)?adu pisze:Wiem, kto zaliczył szlifa na tym Gixiu, ale komentować nie będę, bo to zupełnie niepotrzebne. Aha! Tą ,,kaleką" jest jeden z naszych braci (to tak tylko do wiadomości).
-
- Prawa Ręka Mechanika
- Województwo: lubelskie
Właśnie na tym problem polega że mnie to dotyczy - bo przez takie "pechowe wypadki, które każdemu zdarzyć się mogą" salony nie chcą udostępniać sprzętów do testów. Sam tego doświadczyłem: najpierw przed zakupem SV a potem gixa.adu pisze:Zawsze duzo gadacie..... :evil:
Zasada jest stara i prosta: " POŻYCZONYCH SPRZĘTÓW SIĘ NIE ROZWALA " i obowiązuje wszystkich: kolegów, braci, siostry itd
Tyle z mojej strony w temacie.