Opony - nowe/używane - gdzie można kupić?
Moderator: motorynka
Opony - nowe/używane - gdzie można kupić?
Gdzie w 3mieście znajdę jakiś warsztat z gumami nowymi oraz używanymi? Możliwe, że motor będę sprzedawał na koniec sezonu, więc nie wykluczam zakupu używanej opony, o ile stan będzie dobry. Prosiłbym o adres, ew. namiary jak dojechać. Podobno w Sopocie coś jest, ale nie mam pojęcia gdzie;)
Przeleżakowane opony - czy warto kupić?
Szanowni Bracia.
Nie chcę zakładać nowego tematu - moje pytanie dotyczy też opon jednak troche w innej kwestii. Otóż jest sporo nowych opon, ale za starszych roczników. Moje pytanie brzmi: jak sądzicie - warto jest kupić nową przeleżakowaną oponę np. z 40 tygodnia 2004 roku? Będę wdzięczny za opinie. Pozdrawiam
Nie chcę zakładać nowego tematu - moje pytanie dotyczy też opon jednak troche w innej kwestii. Otóż jest sporo nowych opon, ale za starszych roczników. Moje pytanie brzmi: jak sądzicie - warto jest kupić nową przeleżakowaną oponę np. z 40 tygodnia 2004 roku? Będę wdzięczny za opinie. Pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: pomorskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Grzechu troszkę chyba nie trfiłeś . Loser-owi chodzi o uzywki w pomorskim bo temat podjął w dziale pomorskie a nie ogólne .
Mam dla Ciebie link w którym poczytasz trochę na interesujący temat .
Proponuję korzystać na górze z opcji "szukaj "
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... %BFakowane
Pozdrawiam
AdamOSA
Mam dla Ciebie link w którym poczytasz trochę na interesujący temat .
Proponuję korzystać na górze z opcji "szukaj "
http://www.bractwo-suzuki.com.pl/forum/ ... %BFakowane
Pozdrawiam
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E