07.07.07 - Eskorta Pana Młodego :)

Dział dla Braci z województwa dolnośląskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Pushkin

ODPOWIEDZ
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: dolnośląskie

07.07.07 - Eskorta Pana Młodego :)

Post autor: Nikoś »

Kto leci w sobotę do Wałbrzycha, aby uczestniczyć w eskorcie motocyklowej naszego Brata-Gartha w drodze po jego przyszłą żonę :-) ??
W Wałbrzychu mamy być przed 15.
Potem możemy śmignąć gdzieś w teren, np. do Czech :moto:
Pozdro
Nikoś
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi :upside_down_face:
Rychu
BS Brother
BS Brother
Otrzymane Polubienia: 2

Post autor: Rychu »

Będę!!
Zgodnie z wcześniejszymi zapewnieniam

Pozdrawiam :)
SV 650 N '03

tel. 504 168 948
AB Rh+
Szkuni

Post autor: Szkuni »

Obecny. Takiej okazji nie można przegapić. O której ktoś z wrocka leci to chętnie się dołącze.
autsider0412

Post autor: autsider0412 »

No to dzwoncie do mnie jak bedziecie jechali , to poinformuje was co do szczegółów parady...No i chłopaki mam nadzieję na liczną obecność :D

pozdrawiam i do zobaczenia w sobotę
Garth

Post autor: Garth »

no i ja licze na wasza obecnosc. mysle Aku, ze umowisz sie z chlopakami na lotosie okolo godziny 14.45.

powiadamiam wszem i wobec, ze ode mnie spod domu wyjezdzamy najpozniej o 15.15. nie czekamy na spoznialskich!

czekamy z utesknieniem na wszystkich. jesli nie przyjedziecie to Agusia sie do was nie bedzie odzywac. mowie calkiem powaznie. autsider moze potwierdzic, ze Agusia jest do tego zdolna.
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Jeśli ktoś będzie jechał z Wrocławia,to spotykamy się przy McDonaldzie koło Ikei o 13.40.
Nikoś
Pushkin
Moderator
Moderator
Otrzymane Polubienia: 10

Post autor: Pushkin »

A ja niestety nie będę (aż mnie sz...g trafia). Nie dość, że moto jeszcze w warsztacie w Zawierciu (podobnie jak Nikona), Aga ma jutro ostatni egzamin, to jeszcze jedyne auto wyjeżdża - pociągiem nie zdążę. Całym sercem razem z Agą jesteśmy z Wami.

Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
Lord_Nicon
BS Brother
BS Brother
Kontakt:

Post autor: Lord_Nicon »

Jak.... już wiadomo mojemu moto brakuje troche do pełnej sprawności :(.. Ale mieliśmy nadzieje że będziemy u was.. jako plecaczki..... ale wszystkie maszyny z naszej oklicy zdolne do jazdy poznikały :( albo kierowcy nie mogą jechać.....

Dlatego ja i Aneta podobnie jak pushkin będziemy z wami sercem... Pięknej pogody, super zabawy i wszystkiego najlepszego...

pozdr...
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany :( )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....

https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

Witam ja niestety nie mogę idę na wesele nie zdążę obrucić tam i spowrotem bo pora mniej więcej ta sama, ale mam nadzieję, że 14 uda mi sie złożyć życzenia osobiście.

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Maryś
The Real One
The Real One

Post autor: Maryś »

Już wiem, że w najbliższym czasie nic z jazdy nie będzie Gixer wraca na warsztat, ale jak tylko będzie gotowy do jazdy wbijam na Wałbrzych słowo harcerza.

Pozdrawiam :peace:
tel. 601 141 765
Suzuki GSXF 600
Suzuki GSXR 750 SRAD
Suzuki GSXR 1000 K1
Suzuki GSXR 1000K6
Na chwilę obecną K... jednoślad Ninja 250R
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Pozwolę sobie przedstawić krótką relacje z sobotniej wyprawy do Wałbrzycha:-)

Z Wrocławia wyruszyła do Wałbrzycha na ślub naszego Braciszka Gartha jednomotocyklowa grupa BS (Ja+Madzia). Po drodze dołączył Szkuni, wiec zrobiło się nieco raźniej :-)
Pod dom Pana Młodego dotarł także Rychu wraz ze spóźnialskim Autsiderem J, który notabene miał najbliżej he,he.
Na miejscu czekała ponad 10-osobowa ekipa motocyklistów :) i zrobiło się znacznie raźniej.
W orszaku weselnym pojechaliśmy do Świebodzic porwać narzeczoną Gartha. Dwie rundki wkoło rynku (klaksony i ryk silników) i miasto było nasze. Po udanym przejęciu Panny Młodej, w pełnej eskorcie bezpiecznie dotarliśmy pod kościół- gdzie było szybkie..... „Czy Ty droga Agusiu –TAK” „Czy Ty drogi Damianie –TAK”.
Motocykle pięknie zaparkowały przed wejściem do kościoła, a Parę Młodą wyprowadziło ze świątyni 12 drużbantów w „zbrojach” motocyklowych. Co drugi wyglądał jak antychryst ;-) (ze mną włącznie), ale to tylko ubarwiło całą ceremonię.
Na pożegnanie każdy dostał po flaszce
Nasz (Mój i Magdy) powrót do Wrocławia nieoczekiwanie się wydłużył za sprawą naszego Brata Rycha, który zaprosił nas do siebie (Kłodzka) na imprezę. Do domu wróciliśmy nastepnego dnia nieco zmęczeni, ale weekend mimo wietrznej pogody zaliczamy do udanych :-)
Nikoś :cheers:
Ostatnio zmieniony wt, 10 lip 2007, 17:00 przez Nikoś, łącznie zmieniany 1 raz.
Garth

Post autor: Garth »

bardzo dziekuje wszystkim przybylym i tym co nie mogli przybyc tez. maszyn dokladnie bylo 16 (tesciowa liczyla podczas wjazdu eskortu pod dom Agusi). wrazenie chlopaki i dziewczyny zrobili piorunujace. obie rodziny jeszcze w poniedzialek byly w szoku. naprawde wszystkim serdecznie dziekujemy. mam nadzieje ze wodeczka wam smakowala. kto chcialby zakosztowac, zapraszam na spotkanie wraz z gornoslazakami w dniach 14-15.07. po blizsze informacje zapraszam do ichniego dzialu.

pozdrawaimy i dziekujemy
Damian i Agusia.

p.s. kto zna ten wie, a kto nie niech sie dowie, ze mam cudowna zone. hi hi hi
p.s.2 Irku prosze popraw moja ksywe, bo jakos tak dziwnie sie czuje jako Darth. hi hi hi. zawsze wolalem Luka od Lorda Dartha Vadera. ha ha ha.
Nikoś
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy

Sorki za przekręcenie :gafa: faktycznie ostatnio obejrzałem całą sagę GW.
Nikoś

Ps.Nie zapomnij, iż Darth przed tym jak został Lordem Vaderem zaczynał jako Anakin Skywalker, który w pięknym stylu wygrał wyścig na swoim dwusilnikowym "rumaku" ;-)
ODPOWIEDZ