15.08: Ciechocinek - odwiedziny Kosika
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Otrzymane Polubienia: 2
Re: 15.08: Ciechocinek - odwiedziny Kosika
Niestety, nie mogłem dołączyć do odwiedzających Kosika.
Ale pożegnałem grupę warszawską pod McD w Łomiankach, z prośbą o przekazanie pozdrowień rekonwalescentowi.
Gdyby zapomnieli czynię to teraz: Kosik, wracaj Bracie do pełni sił !!
P.S. Adu jednak pojechała, a Krajek nie dojechał pod McD. :co?:
Ale pożegnałem grupę warszawską pod McD w Łomiankach, z prośbą o przekazanie pozdrowień rekonwalescentowi.
Gdyby zapomnieli czynię to teraz: Kosik, wracaj Bracie do pełni sił !!
P.S. Adu jednak pojechała, a Krajek nie dojechał pod McD. :co?:
Ostatnio zmieniony śr, 15 sie 2007, 21:01 przez GraDzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Piotrek
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-
Żyj i daj żyć innym
O RH+
był VZ800 Marauder '97
jest GSF1250SA Bandit K8 ( 240000 km)
jest DRZ 400S(2000 km)
-
Żyj i daj żyć innym
O RH+
-
- BS Brother
Dziekuje wszystkim za wspolny wypad. Bylo bardzo milo. No, moze nie dla Dzikusa, ktory musial pokonywac dla niego zawrotne predkosci, ale dawal rade, prawda? 140 na liczniku zapoczatkowal Raaf, a potem jakos juz tak sama sie trzymalam tej predkosci na co lepszych kawalkach asfaltu
Co prawda naczekalam sie rano na grupe warszawska pod plockim McD ponad godzine, a Krajek jak mijal Plock, to mnie nawet nie zauwazyl, ale warto bylo wspolnie spedzic ten czas Kosik po naszym nawiedzeniu Ciechocinka nie opedzi sie teraz od kuracjuszek :mrgreen:
Zobaczylismy takze ruiny zamku w Raciazku, a mazowickie po odwiedzeniu tamy we Wloclawku zatrzymalo sie jeszcze na plockim rynku na kawke, orgromniasta pizze (co po niektore glodomory to do pizzy zamowily jeszcze lody jako przystawke i koktajl owocowy ) i inne drobnostki.
Co prawda naczekalam sie rano na grupe warszawska pod plockim McD ponad godzine, a Krajek jak mijal Plock, to mnie nawet nie zauwazyl, ale warto bylo wspolnie spedzic ten czas Kosik po naszym nawiedzeniu Ciechocinka nie opedzi sie teraz od kuracjuszek :mrgreen:
Zobaczylismy takze ruiny zamku w Raciazku, a mazowickie po odwiedzeniu tamy we Wloclawku zatrzymalo sie jeszcze na plockim rynku na kawke, orgromniasta pizze (co po niektore glodomory to do pizzy zamowily jeszcze lody jako przystawke i koktajl owocowy ) i inne drobnostki.
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
Gruderro melduje się w domku.
Dystans 463 km zamknięte.
Pozdr.
Dystans 463 km zamknięte.
Pozdr.
-
- Moderator
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Siemka
Pizza i przystawki ?? Oj pasibrzuchy :twisted: , thx za to, że w tak sporej gromadzie mogliśmy polatać po naszych skromnych okolicach dobrze zobaczyć znajome twarze i te mniej znane. No a Kosik teraz to dopiero będzie "ciacho" :twisted: , jakoś dziwnie się zapełniły pobliskie ławki po naszym przyjeździe no i szybko opustoszały kiedy odjeżdżaliśmy :twisted: !!
Jeszcze raz THX jesteście wielcy!
Pozdrawiam
Pizza i przystawki ?? Oj pasibrzuchy :twisted: , thx za to, że w tak sporej gromadzie mogliśmy polatać po naszych skromnych okolicach dobrze zobaczyć znajome twarze i te mniej znane. No a Kosik teraz to dopiero będzie "ciacho" :twisted: , jakoś dziwnie się zapełniły pobliskie ławki po naszym przyjeździe no i szybko opustoszały kiedy odjeżdżaliśmy :twisted: !!
Jeszcze raz THX jesteście wielcy!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Ja również już po kąpieli melduję się cały i zdrowy.
Dziękuję wszystkim za wspaniały wypad
Andrzej przy asyście kuracjuszek na pewno dojdzie do formy :mrgreen:
Wyjazd był super, to może teraz do Kosikowej na tego grilla skoczymy ?
W końcu niech Kosik wie że na braci i siostry zawsze może liczyć :twisted:
Pozdrawiam
Dziękuję wszystkim za wspaniały wypad
Andrzej przy asyście kuracjuszek na pewno dojdzie do formy :mrgreen:
Wyjazd był super, to może teraz do Kosikowej na tego grilla skoczymy ?
W końcu niech Kosik wie że na braci i siostry zawsze może liczyć :twisted:
Pozdrawiam
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
O właśnie, trzeba Kosikową odwiedzić, koniecznie
Ktoś miał nawet plan dojazdu, trzeba tylko się skrzyknąć
Było bardzo miło, dzięki !
Ktoś miał nawet plan dojazdu, trzeba tylko się skrzyknąć
Było bardzo miło, dzięki !
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
hej
i ja w chałupie od jakiegoś czasu )
bardzo udana wycieczka, super pogoda, niezły cel wyprawy .... sanatorium ) teraz wiem gdzie będę jeździł za 30 lat na wakacje )
Kosik jakby nie patrzeć .... z którejkolwiek strony ..... wydaje się zdrowszy .... wewczasy widać mu służą .... rwanie ma .... to i zadowolony chodzi ..... a jak nas (z całej Polski przybyłych BS) zobaczył to mu banan z gęby nie schodził .....
i trochę Ciechocinka zobaczyliśmy i tężnie (mam nadzieję że zrobiły co miały zrobić jak przy nich trochę postaliśmy) .... i zameczek (resztki) ... przeprawa promem niestety nie wyszła ...... ale za to tamę/śluzę jakąś zaliczyliśmy .... i obowiązkowo Płock i rynek .... pizza niespotykanych rozmiarów specjalnie dla łasuchów
nocna jazda powrotna ........ super sprawa
pozdrawiam
Gwizdek
ps. prowadząca Jos ..... i jej rumak .....140 (a i chyba czasem trochę więcej) na trasie ... w pierwszej chwili pomyślałem że ciśnie guzik (taki sam jak u Qugelka) ...... ale po 5 minutach stwierdziłem że to jednak nie NOS ...... ani magia żadna ...... tylko dobrze działająca maszynka
hej
i ja w chałupie od jakiegoś czasu )
bardzo udana wycieczka, super pogoda, niezły cel wyprawy .... sanatorium ) teraz wiem gdzie będę jeździł za 30 lat na wakacje )
Kosik jakby nie patrzeć .... z którejkolwiek strony ..... wydaje się zdrowszy .... wewczasy widać mu służą .... rwanie ma .... to i zadowolony chodzi ..... a jak nas (z całej Polski przybyłych BS) zobaczył to mu banan z gęby nie schodził .....
i trochę Ciechocinka zobaczyliśmy i tężnie (mam nadzieję że zrobiły co miały zrobić jak przy nich trochę postaliśmy) .... i zameczek (resztki) ... przeprawa promem niestety nie wyszła ...... ale za to tamę/śluzę jakąś zaliczyliśmy .... i obowiązkowo Płock i rynek .... pizza niespotykanych rozmiarów specjalnie dla łasuchów
nocna jazda powrotna ........ super sprawa
pozdrawiam
Gwizdek
ps. prowadząca Jos ..... i jej rumak .....140 (a i chyba czasem trochę więcej) na trasie ... w pierwszej chwili pomyślałem że ciśnie guzik (taki sam jak u Qugelka) ...... ale po 5 minutach stwierdziłem że to jednak nie NOS ...... ani magia żadna ...... tylko dobrze działająca maszynka
hej
-
- BS Brother
- Województwo: łódzkie
Adu skłamała, bo w końcu pojechała
Było superowo!!!! Cieszę się bardzo, że spotkaliśmy się w tak licznym gronie! W końcu BS to SIŁA!!!!!!! I tak trzymajmy!
Andrzej chyba nie spodziewał się aż tak dużego grona Cieszę się, że mogliśmy wywołać aż taaaaaki uśmiech na twarzy Kosika
Były też wśród nas nowe osoby, które mam nadzieję niebawem dołączą do BS.
Już nie mogę się doczekać na fotorelację.
Pozdrawiam najlepsze Siostry i najlepszych Braci na świecie!
Było superowo!!!! Cieszę się bardzo, że spotkaliśmy się w tak licznym gronie! W końcu BS to SIŁA!!!!!!! I tak trzymajmy!
Andrzej chyba nie spodziewał się aż tak dużego grona Cieszę się, że mogliśmy wywołać aż taaaaaki uśmiech na twarzy Kosika
Były też wśród nas nowe osoby, które mam nadzieję niebawem dołączą do BS.
Już nie mogę się doczekać na fotorelację.
Pozdrawiam najlepsze Siostry i najlepszych Braci na świecie!
J... mustangówka 50, XF650 Freewind, K... ER-6F, GSX-R 1000, B... F700GS, GSR600, GSR750, B... R Nine T
Dzięki Wszystkim za wspaniałą wycieczkę !! Było wspaniale Aby więcej takich wypadów. Może w warto pomyśleć o zorganizowaniu jakiejś wycieczki czy rajdu po Polsce w następnym roku. Jakiegoś takiego na dwa tygodnie? Tak teraz przyszło mi to do głowy i jeszcze to przemyślę Jeszcze raz dzięki !!
Napisałam już na kuj-pomie, to tylko króciutko jeszcze tutaj, bo temat rozdwojony - baaardzo dziękuję za spotkanie, miło było widzieć tak liczną grupę BS i właściwie taki niemal spontan spotkaniowy !! !! Wszystkim pogody na resztę długiego weekendu (i później też)
pozdrawiam
pozdrawiam
-
- BS Brother
Fotorelacja juz zostala wyslana do odnosnych wladz Trzeba tylko czekac na zaopiniowanie wniosku
Gdyby ktos reflektowal na wieksze zdjecia lepszej jakosci, to podajcie mi numery danych fot, a wysle je na Wasze maile. W tej sprawie prosze o info na PW.
Pozdrawiam!
PS Gwizdek, a skad wiesz, ze nie uzylam tego magicznego Qglowego przycisku? :twisted:
Gdyby ktos reflektowal na wieksze zdjecia lepszej jakosci, to podajcie mi numery danych fot, a wysle je na Wasze maile. W tej sprawie prosze o info na PW.
Pozdrawiam!
PS Gwizdek, a skad wiesz, ze nie uzylam tego magicznego Qglowego przycisku? :twisted:
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
to i ja podziekuje jeszcze raz!!!!!!!!1
jestescie WIELCY!!!!!!!!!!!!!
ja juz w domu,zaraz prysznic i na spowiedz do Kosikowej ide a wszystko przez te Wasze posty
do zobaczenia w Kamienczyku
jestescie WIELCY!!!!!!!!!!!!!
ja juz w domu,zaraz prysznic i na spowiedz do Kosikowej ide a wszystko przez te Wasze posty
do zobaczenia w Kamienczyku
nie przeginaj nie jesteś z gumy
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak
Marauder VZ800 99r sprzedany,obecnie brak