Jakie są dobre i złe strony tego modelu (techniczne, użytkowe itp) ?? Przymierzam się do zakupu takiego moto i bardzo proszę o wypowiedz osób, które dobrze znają ten motocykl.
Pozdrawiam
Marcin
GSX-R 1000 K1 ????
Moderator: Emil
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
Re: GSX-R 1000 K1 ????
Najwiecej pewnie powie Remi, ja mialem wlasciwie niewiele sie rozniacy K3.
Silnikowo wzorowy, podwoziowo tez jesli nie liczyc faktu, ze obecne motocykle nieco chetniej skrecaja i maja ostrzejsze heble. Gdy wyszedl, byl najlepszy w swojej klasie wiec naprawde nie ma powodu do narzekania praktycznie w niczym.
Moim zdaniem jedyny problem przy zakupie to zadbany egzemplarz, o niego bedzie ciezko.
Silnikowo wzorowy, podwoziowo tez jesli nie liczyc faktu, ze obecne motocykle nieco chetniej skrecaja i maja ostrzejsze heble. Gdy wyszedl, byl najlepszy w swojej klasie wiec naprawde nie ma powodu do narzekania praktycznie w niczym.
Moim zdaniem jedyny problem przy zakupie to zadbany egzemplarz, o niego bedzie ciezko.
<----. Ból trwa chwile, chwała jest na wieki.
<----|========================
<----'
<----|========================
<----'
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Re: GSX-R 1000 K1 ????
Mam do sprzedania K2, to możemy się dogadaćmusi88 pisze:Jakie są dobre i złe strony tego modelu (techniczne, użytkowe itp) ?? Przymierzam się do zakupu takiego moto i bardzo proszę o wypowiedz osób, które dobrze znają ten motocykl.
Pozdrawiam
Marcin
Ale, do rzeczy:
Plusy jakie są, każdy wie.
Z minusów:
- czasami (podkreślam CZASAMI) może się zdarzyć, że simmering na wałku zdawczym zostaje wysunięty i potrafi wyrzucić trochę oliwy, sprawa banalna i tania, także nie zwracałbym na to uwagi.
- tak jak powiedział Evild, swoimi gabarytami nie pomaga kierowcy w zakręcie, choć ja tam nie narzekam
- I tu chyba kończą mi się pomysły na minusy
Opowiadać mogę godzinami, więcej na prv
mobile: +48 888 587 587