Spotkanie antydepresyjne w Bydgoszczy! (24 listopada 2007)
Moderator: KROPEK
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
Spotkanie antydepresyjne w Bydgoszczy! (24 listopada 2007)
Ehhh...
Idą słoty, dni coraz krótsze, motocykl coraz dłużej zamknięty w garażu. Jakoś to musimy przetrzymać... W grupie raźniej i przyjemniej, łatwiej damy radę tęsknocie za dwoma kółkami
Propozycja jest taka: spotkajmy się 24 listopada, o godzinie 20:00 na niezobowiązującej imprezie dla motocyklistów i sympatyków. Myślę, że Barka (ta druga, licząc od ul. Mostowej) byłaby w sam raz. Rozgrzejemy się, pogadamy, potańcujemy. Zapowiedziała się już grupa znajomych, których z Kasią poznaliśmy "na szlaku".
Mam nadzieję, że Wam pasuje. Jutro będziemy rozmawiać z obsługą Barki, ale jeśli ktoś ma inne propozycje dotyczące miejsca, to dajcie znać, temat jest jeszcze do obgadania.
Idą słoty, dni coraz krótsze, motocykl coraz dłużej zamknięty w garażu. Jakoś to musimy przetrzymać... W grupie raźniej i przyjemniej, łatwiej damy radę tęsknocie za dwoma kółkami
Propozycja jest taka: spotkajmy się 24 listopada, o godzinie 20:00 na niezobowiązującej imprezie dla motocyklistów i sympatyków. Myślę, że Barka (ta druga, licząc od ul. Mostowej) byłaby w sam raz. Rozgrzejemy się, pogadamy, potańcujemy. Zapowiedziała się już grupa znajomych, których z Kasią poznaliśmy "na szlaku".
Mam nadzieję, że Wam pasuje. Jutro będziemy rozmawiać z obsługą Barki, ale jeśli ktoś ma inne propozycje dotyczące miejsca, to dajcie znać, temat jest jeszcze do obgadania.
Szary Bandit 1200S K4 (nie ma to jak olejaki !)
>> Born to ride motorcycles <<
GG: 41812
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Re: Spotkanie antydepresyjne w Bydgoszczy! (24 listopada 2007)
Jestem za i będę :twisted: !!
PS
Liczę na pozostałych BS :mrgreen: !!
PS
Liczę na pozostałych BS :mrgreen: !!
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
512 272 500
Jak motomanitou pozwoli zjawię się i zaciągnę jeszcze dwóch Suzukowców o ile nie sprawi to problemu.
-
- Moderator
Im więcej tym lepiej :mrgreen: , znaczy weselej :twisted: !!
512 272 500
512 272 500
Budu :twisted: !! !! !!
(ale depresja mi się dopiero włączy, jak podwózki nie znajdę, bo nie mam zamiaru brać jakichkolwiek kółek
(ale depresja mi się dopiero włączy, jak podwózki nie znajdę, bo nie mam zamiaru brać jakichkolwiek kółek
-
- BS Brother
Od godziny 20:00 mamy zarezerwowane stoliki na Barce. Na miejscu jest sprzęt grający, można przynieść własne płyty CD, również z mp3. Jest również projektor i możliwość wyświetlenia na ekranie jakiegoś video (teledyski, czy co tam chcemy).
Ostatnio zmieniony ndz, 18 lis 2007, 23:11 przez powell, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Śmigający po niebiańskich trasach
prosze mi tu się wypowiedzieć he he :wow:
na rozkaz imperatora
odp:
to my tez sie piszemy x2 na :piwko2: :tancze:
na rozkaz imperatora
odp:
to my tez sie piszemy x2 na :piwko2: :tancze:
[
-
- BS Brother
No i już po...
Było nam miło Was znowu spotkać, dziękuję, za tak liczne przybycie!
Kasia nadal jest w szoku po niespodziankach, które jej zgotowaliście. To było baaardzo sympatyczne, jesteście naprawdę wspaniali. Zabrakło nam słów.
A teraz ogłoszenia parafialne:
1. znaleziono okulary w złotych oprawkach (jeśli to złoto, to umówmy się, że nic nie wiem o żadnych okularach - zbieram na moto dla żony),
2. znaleziono szal koloru <daltonista on> brązowego/fioletowego <daltonista off> zakończony puchatymi frędzlami
Obie te rzeczy mam w domu, właścicieli proszę o zgłoszenie się ustne lub pisemne.
Do zobaczenia następnym razem!
Było nam miło Was znowu spotkać, dziękuję, za tak liczne przybycie!
Kasia nadal jest w szoku po niespodziankach, które jej zgotowaliście. To było baaardzo sympatyczne, jesteście naprawdę wspaniali. Zabrakło nam słów.
A teraz ogłoszenia parafialne:
1. znaleziono okulary w złotych oprawkach (jeśli to złoto, to umówmy się, że nic nie wiem o żadnych okularach - zbieram na moto dla żony),
2. znaleziono szal koloru <daltonista on> brązowego/fioletowego <daltonista off> zakończony puchatymi frędzlami
Obie te rzeczy mam w domu, właścicieli proszę o zgłoszenie się ustne lub pisemne.
Do zobaczenia następnym razem!
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Spotkanko bomba !! Sporo znajomych i nieznajomych których miło nam było poznac.Dzisiaj na giełdzie odwiedził nas Adrian i Bidziu i chyba szykuje się w grudniu nowe spotkanko przy
XJR 1300 na ohlinsah
-
- Moderator
Było głośno, było wesoło było czadowo :mrgreen: !! Jeszcze raz sto lat dla solenizantki, teraz wszyscy do niej będą wpadać na kawkę ze śmietanką, ten kto był to wie dlaczego :oops: :twisted: !! Dzięki wszystkim znajomym i nieznajomym za przybycie !!
PS
Info o kolejnym proszę zapodać w nowym temacie i najlepiej z datą :mrgreen: !!
Pozdrawiam
PS
Info o kolejnym proszę zapodać w nowym temacie i najlepiej z datą :mrgreen: !!
Pozdrawiam
512 272 500
512 272 500
Eeee...to jeszcze my z Azbestem dołączamy się do podziękowań za rewelacyjną imprezkę, atmosferę, możliwość znowu spotkania, było :ok2: :spoko:
Tak na marginesie - jak człowiek jest ubezwłasnowolniony i zależny od godziny podwózki/powrotu do T., to się, cholera, w tej B. prawie upodli..... :twisted:
Dzięki wielkie jeszcze raz i dla jubilatki, a także wszystkich solenizantek Kaś - najlepszego !
p.s. A okulary to chyba Yano są, widziałam przynajmniej takie na stoliku najbliżej baru...
Tak na marginesie - jak człowiek jest ubezwłasnowolniony i zależny od godziny podwózki/powrotu do T., to się, cholera, w tej B. prawie upodli..... :twisted:
Dzięki wielkie jeszcze raz i dla jubilatki, a także wszystkich solenizantek Kaś - najlepszego !
p.s. A okulary to chyba Yano są, widziałam przynajmniej takie na stoliku najbliżej baru...
-
- BS Brother
Yano chyba jeszcze się nie zarejestrował na BS, bo jakoś nie mogę go znaleźć. Masz do niego kontakt? To chyba rzeczywiście jego okulary, właścicielkę szalika już też znalazłem.Grass pisze: p.s. A okulary to chyba Yano są, widziałam przynajmniej takie na stoliku najbliżej baru...