Ej sztywniaki :) !!!!
-
- BS Brother
- Województwo: świat i okolice
- Kontakt:
Ej sztywniaki :) !!!!
W przyszly weekend tj 27 lub 28 sierpnia w Toruniu sa wyscigi na 1/4 mili. Wszytko moto :twisted: . Jesli jest ktos chetny to zapraszam. Glinka i paru odemnie z wioski jedzie na 100% No i ja tez oczywiscie . Ale jak ktos ma ochote jechac to dawac znac to pogonimy duza grupa ludzi
Pozdrawiam :angry_smile:
Pozdrawiam :angry_smile:
<<= Neon =>>
140 koni w jednej dloni zaklete ....
GixxeR 1000 '08
GixxeR 1000 '08
-
- BS Brother
- Kontakt:
Sheemano
Taki jest problem, otoz chcac zapic na zakonczeniu sezonu musial bym tam jakos dojechac. Ale jak zapewne Wam wiadomo moja piii nie daje juz rady <bidulka> i jesli kotos chcialby jechac furmana to sie chetnie podlacze. Dajcie znac bo nie wiem czy patrzec na pociagi.
Pozdro i dozoba w Bravo wyczytalem ze to jest trendy text
Nara :>
Taki jest problem, otoz chcac zapic na zakonczeniu sezonu musial bym tam jakos dojechac. Ale jak zapewne Wam wiadomo moja piii nie daje juz rady <bidulka> i jesli kotos chcialby jechac furmana to sie chetnie podlacze. Dajcie znac bo nie wiem czy patrzec na pociagi.
Pozdro i dozoba w Bravo wyczytalem ze to jest trendy text
Nara :>
<<= Neon =>>
GixxeR 1000 '08
GixxeR 1000 '08
Witam Ja jeśli pojadę to motorkiem Chyba że będzie pogoda do du... albo sprzedam sprzęt Musimy się spotkać i pogadać na temat zakończenia sezonu A na marginesie zlotu w Kazimierzu ponoć niema Biedny ten nasz Konin Tylu motocyklistow a niema kto tym zażadzić Neon zakatowaleś swoją ukochaną katanke????Niegrzeczny chlopczyk!!!!!
-
- BS Brother
- Kontakt:
No tak jakos wyszlo, ze moja kochana katanka pod naporem miesni mojego nadgarstka sie grzeje, nie wiem o co chodzi, bo olej jest, nie cieknie. A po kilku zapieciach na "czerwonym" ma juz problemy z utrzymaniem obrotow i ogolnie gasnie, nie mozna jej odpalic. To chyba juz jest koniec. Nawet zawiecha sie "popsula"
A co do Kazimierza to prawda, zlotu ni ma . Podobno brak srodkow.
Wiec jak chcesz to mozemy sie gdzies ustawic i pogadac. Bo ja na bank moto ni pojade.
Pozdrawiam
A co do Kazimierza to prawda, zlotu ni ma . Podobno brak srodkow.
Wiec jak chcesz to mozemy sie gdzies ustawic i pogadac. Bo ja na bank moto ni pojade.
Pozdrawiam
<<= Neon =>>
GixxeR 1000 '08
GixxeR 1000 '08
-
- Lajtowy Motonita
- Województwo: wielkopolskie
piii... jak zwykle nie wiedzialem ale za rok bardziej sie postaramjaca pisze:...powiem ci, że zakończenie BYLO w grzymku 24.09.2005
pozdro,
jaca
SV 1000 S '04 *** FZS600 '03 *** SV 1000 S '03 *** GSX-F 600 '98 *** GS 500 E Five Stars '97 *** J... jednoślad TS 350 '89
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/
tel. 602-810-996
http://www.bikepics.com/members/meyer2/