Proszę o spokój , który nam "zawodnikom" jest potrzebny przed startem , bo ja już myślę o następnej rundzie .
A tak przy okazji..... ogólnie .... wszystkim bardzo dziękuje za gratulacje SMS-y , e-maile tel. ....
Dla wyjaśnienia .
Klasa w której zdobyłem 2 miejsce jest "przedszkolem" wyścigów motocyklowych .
Od początku sezonu aby wykorzystać pobyt na torze maksymalnie startowałem w Pucharze Suzuki i w klasie pretendend .
W tej klasie jeżdżą zawodnicy którzy mają czasy gorsze niż 1.50 na okrążenie i mają prawo startować tylko do tego czasu .
Miałem swoje 5 min , Ci co pokonali tą barierę odchodzili do wyższych klas i tak się złożyło że powoli dochodziłem do tego wyniku no i się udało zahaczyć o podium .
Dalej już tak łatwo nie będzie .
Poprawiłem swoją życiówkę i zszedłem do 1.47.5?? , niestety na Puchar Suzuki jest to dalej mało , nie tylko ja robię postępy ale inni też . Dwa wyścigi w Pucharze Suzuki które były mogę raczej zaliczyć do pechowych . W jednym i drugim wypadałem na pierwszym okrążeniu , raz na dużej patelni i raz "pod mostkiem" . Dalszy ciąg był taki sam , bratobójcza gonitwa za całym "peletonem" i wyprzedzanie kolejnych zawodników . Marne ale zawsze są punkciki powpadały do klasyfikacji generalnej za 14 i 15 miejsce . W drugim wyścigu moje :evil: nie miało granic i chyba nieświadomie prawie każdy zkręt brałem bokiem . a na którymś okrążeniu to nawet na chwilę "zszedłem" z motocykla - było kilku fotoreporterów mam nadzieje że któryś to uchwycił .
Podsumowując - wyjazd udany !!! jak każdy na torze
Trzymajcie za nas wszystkich kciuki na ostatniej rundzie .
A w szczególności za naszego "czanego" konia Juranda który zaraził się tą formą "wypoczynku" i brnie w pretendentach także w górę .
Jesteśmy WSZYSCY razem i jak ktoś zajrzy na tor do nas to się przekona że walczymy wspólnie jak lwy .
AdamOSA
Simson SR2,WSK,JUNAK,XS400(jeszcze nie wiedziałem że SUZI jest najlepsze),GSXR400 - wynalazek , małżeństwo , chwila nieuwagi żony - GSX1300R
No i jest wymarzony pierdopęd na tor !! ( w 2012 niestety zdrada
)
A do wiosny na DR-Z 400SM lub E