Może jakieś spotkanie braci z kuj-pom pod koniec sezonu?
Moderator: KROPEK
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Więc to nie sa "wyżyska" tylko wyzyny!:P To tak nawiasem mówiąc:) McDonald's jest na ulicy Wojska Polskiego (14 chyba:)) koło stacji Shell. Wiesz gdzie jest Tesco na Toruńskiej? jak byś jechał koło tesco od strony Torunia to na rondzie w lewo pod górkę, później łukiem w prawo do góry, następnie na pierwszym skrzyzowaniu w lewo i jesteś na wojska polskiego:) jedziesz cały czas prosto przejezdzasz wiadukt, później pod kładka dla pieszych, rondo i po prawej stronie masz Shella i McDonald's! nie sposób nie trafić:) jak bedziesz miał jakieś pytania to pisz na GG! Pozdro! I do zobaczyska!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- Otrzymane Polubienia: 4
było miło
co do prędkości to sorry ale tydzień nie latałem , i byłem spragniony prędkości, a pozatym to przez orlenowskie paliwko verwa ),
dziś przed spotkaniem dokręciłem do 23 ale na szczęście coś mnie tknęło żeby dalej nie kręcić , zwolniłem a tam panowie z suszarką .
Do miłego,nara
dziś przed spotkaniem dokręciłem do 23 ale na szczęście coś mnie tknęło żeby dalej nie kręcić , zwolniłem a tam panowie z suszarką .
Do miłego,nara
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat
jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h
Nobody's Perfect
692 49 69 30
-
- Kontakt:
No wypad mozna uznać za udany:) co do prędkości to nieco przesadziliśmy, tym bardziej ze Ty tam z tyłu musiałeś nieźle nadrabiac Greg. Całośc uwazam za bardzo udaną...wogóle miło było poznać was wszystkich:] mam nadzieję, ze w przyszłym sezonie będzie więcej takich wypadów i jeszcze większa frekfencja:] Pozdro i do zobaczenia!
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
Ello!
Bylo fajowo! Jeszcze sprzeta nie umylem i nie zakonserwowalem-wiec moze w przyszly weekend replay ( o ile pogoda dopisze jak dzis)! Co do predkosci to rzeczywiscie przeginka (tez mialem spora przerwe-ostatni smig to grzymek) tym bardziej ze podobno kolejny motocyklista dzis rano zginal w Bydzi jadac do pracy! Foty niezle Barts nastrzelales - puszczaj emilem do zamieszczenia na stronce!
Pozdro
prymek
Bylo fajowo! Jeszcze sprzeta nie umylem i nie zakonserwowalem-wiec moze w przyszly weekend replay ( o ile pogoda dopisze jak dzis)! Co do predkosci to rzeczywiscie przeginka (tez mialem spora przerwe-ostatni smig to grzymek) tym bardziej ze podobno kolejny motocyklista dzis rano zginal w Bydzi jadac do pracy! Foty niezle Barts nastrzelales - puszczaj emilem do zamieszczenia na stronce!
Pozdro
prymek
-
- Śmigający inaczej...
- Województwo: świat i okolice
Witam chopaki. Co do prędkości to się nie martw GREG ja miałem zawsze ten sam problem goniąc kompanów na swoim INTRUZIE ,o spalaniu nie wspomne ok. 9 L .Apropo informacji podanej przez Prymka o śmierci motonity to koleś widział dziś rano tą kolizje i rozwalone doszczętnie moto.Aż włos sie staje dęba na tę myśl ., i pomyśleć że na koniec sezonu. PZD do zobaczyska.
XJR 1300 na ohlinsah
-
- Moderator
- Polubił posty: 17
- Otrzymane Polubienia: 22
Witam
Rzeczywiście jazda była ok ! Jeżeli chodzi o przyszły weekend zakładając, że będzie pogoda to ja moge się pisać tylko na niedzielę.
Dzięki za wspólną jazdę i do zobaczenia!!
Pozdrawiam.
Rzeczywiście jazda była ok ! Jeżeli chodzi o przyszły weekend zakładając, że będzie pogoda to ja moge się pisać tylko na niedzielę.
Dzięki za wspólną jazdę i do zobaczenia!!
Pozdrawiam.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500