Może jakieś spotkanie braci z kuj-pom pod koniec sezonu?

Dział dla Braci z województwa kujawsko-pomorskiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: KROPEK

Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

W takim razie teraz tylko trzeba się o pogodę modlić!:) Do zobaczenia wszystkim:) Pozdro
kom. 796 090 896

GMINA
greg

??

Post autor: greg »

pogoda ma podobno być..
mam nadzieje ze spotkanko sie uda!i mam nadzieje ze bede mogl do Bydzi wystartowac:)
a gdzie jest ten MC na Wyrzyskach?
Wprawdzie studiuje w Byd.ale dzielnicami nie rzucam:) to jest ten kolo Multikina?
gg:1673129!pozdro
greg

!

ok!
wiem gdzie sa wyrzyska,ale nie wiem gdzie jest ten mc... napiszcie ulice trafie!
mam nadzieje ze do zobaczenia i to w licznej grupie!
3majcie sie!
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

Więc to nie sa "wyżyska" tylko wyzyny!:P To tak nawiasem mówiąc:) McDonald's jest na ulicy Wojska Polskiego (14 chyba:)) koło stacji Shell. Wiesz gdzie jest Tesco na Toruńskiej? jak byś jechał koło tesco od strony Torunia to na rondzie w lewo pod górkę, później łukiem w prawo do góry, następnie na pierwszym skrzyzowaniu w lewo i jesteś na wojska polskiego:) jedziesz cały czas prosto przejezdzasz wiadukt, później pod kładka dla pieszych, rondo i po prawej stronie masz Shella i McDonald's! :) nie sposób nie trafić:) jak bedziesz miał jakieś pytania to pisz na GG! Pozdro! I do zobaczyska!
kom. 796 090 896

GMINA
greg

..

wyzyny?tez ładnie:)
dzieki obczaje na mapce i pewno trafie..
pogoda dzis kiepska,mam nadzieje ze jutro lepiej bedzie..
no i kasa...
damy rade:)
KROPEK
Moderator
Moderator
Polubił posty: 17
Otrzymane Polubienia: 22

Post autor: KROPEK »

Witam
Myślę, że temat spotkania jest już wyczerpany, wszelakie szczegóły proszę na GG między sobą ustalać będzie szybciej !!
Pozdrawiam
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Darek
Śmigający inaczej...
Województwo: świat i okolice

Post autor: Darek »

witka . i jak po dzisiejszym śmiganku? Proponuje jakieś spotkanko z browarem w dłoni . Nowi mile widziani.Czekam ,nara
XJR 1300 na ohlinsah
greg

...

wypad wmiare duany,przynajmniej na odcinku Bydgoszcz-Toruń,ale musze przyznac ze ciezko było za Wami nadazyc:)potrzeba mi lepszego sprzeta i troche wiecej doswiadczenia!szkoda ze nie udalo mi sie dojechac do Ciechocinka..moze innym razem!milo było Was poznać!pozdrawiam
Bartłomiej
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Otrzymane Polubienia: 4

było miło

Post autor: Bartłomiej »

co do prędkości to sorry ale tydzień nie latałem , i byłem spragniony prędkości, a pozatym to przez orlenowskie paliwko verwa :-)),
dziś przed spotkaniem dokręciłem do 23 ale na szczęście coś mnie tknęło żeby dalej nie kręcić , zwolniłem a tam panowie z suszarką :-).
Do miłego,nara
był ;
Intruder 750 później X11, nalatałem 64 tyś , to był moment ................12 lat

jest :
"brzydszych nie było" ??............... ważne że w 8 sekund do 200 km/h

Nobody's Perfect

;-) 692 49 69 30
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

No wypad mozna uznać za udany:) co do prędkości to nieco przesadziliśmy, tym bardziej ze Ty tam z tyłu musiałeś nieźle nadrabiac Greg. Całośc uwazam za bardzo udaną...wogóle miło było poznać was wszystkich:] mam nadzieję, ze w przyszłym sezonie będzie więcej takich wypadów i jeszcze większa frekfencja:] Pozdro i do zobaczenia!
kom. 796 090 896

GMINA
prymek

Post autor: prymek »

Ello!
Bylo fajowo! Jeszcze sprzeta nie umylem i nie zakonserwowalem-wiec moze w przyszly weekend replay ( o ile pogoda dopisze jak dzis)! Co do predkosci to rzeczywiscie przeginka (tez mialem spora przerwe-ostatni smig to grzymek) tym bardziej ze podobno kolejny motocyklista dzis rano zginal w Bydzi jadac do pracy! Foty niezle Barts nastrzelales - puszczaj emilem do zamieszczenia na stronce!
Pozdro
prymek
Darek
Śmigający inaczej...
Województwo: świat i okolice

Post autor: Darek »

Witam chopaki. Co do prędkości to się nie martw GREG ja miałem zawsze ten sam problem goniąc kompanów na swoim INTRUZIE ,o spalaniu nie wspomne ok. 9 L .Apropo informacji podanej przez Prymka o śmierci motonity to koleś widział dziś rano tą kolizje i rozwalone doszczętnie moto.Aż włos sie staje dęba na tę myśl ., i pomyśleć że na koniec sezonu. PZD do zobaczyska.
XJR 1300 na ohlinsah
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Kontakt:

Co do przyszłego weekendu to jestem za! :twisted: jak tylko pogoda dopisze:) Chłopaki odezwijcie się do mnie na GG, zebym miał wasze numery!:) Pozdro!:]
kom. 796 090 896

GMINA
KROPEK
Moderator
Moderator
Polubił posty: 17
Otrzymane Polubienia: 22

Post autor: KROPEK »

Witam
Rzeczywiście jazda była ok ! Jeżeli chodzi o przyszły weekend zakładając, że będzie pogoda to ja moge się pisać tylko na niedzielę.
Dzięki za wspólną jazdę i do zobaczenia!!
Pozdrawiam.
Po całej gamie szybkich Suzuki przyszedł czas na moto dla starszego pana 🥸
B.....jednoślad R1250GS Triple Black
512 272 500
Grass

Post autor: Grass »

Podnoszę temat, bo i rocznica od pierwszego (tematycznego postu) i jakoś sezon - dokładnie jego koniec (niestety) się zapętla... Inni powoli się regionalnie umawiają, a co z kuj-pom, hę? ;)

pozdrawiam
Zablokowany