Witam wszystkich z Mazowieckiego !!
Tak jak w temacie jestem zainteresowany informacją na temat zniżek dla BS w Gadimexie.
Jeżeli chodzi o szczegóły to chcę kupić wydech IXIL "Euroline Racing Round" aluminiowy do mojego GSa.
I oczywiście założyć go na miejscu ( w sobote tylko dam rade).
Osoby które mają informacje o które mi chodzi lub mają "kontakt" bliższy z Gadimexem proszę o wiadomość na priv.
Dzięki i mam nadzieje że mi pomożecie
P.S moja Gsa na seryjnym kominie dała rade 190 z wiatrem hihi
mam nadzieje że jak zmienie komin to będzie ładnie gadać
Pozdro dla wszystkich
Zniżka dla BS w Gadimexie ?? Prosiłbym o jakieś info :)
Moderator: Shenson
....
Zadzwoń tam - telefon stacjonarny jest na stronce - pogadaj z Łukaszem. On jest z BS wiec Ci pomoze. Dostaniesz maksymalna znizke (kolo 10%), chyba ze bedziesz chcial placic kartą to wtedy mniejszy rabat.
Na pewno dostaniesz swojego IXIL-ka najtaniej jak można. Zadzwon tam najpierw, zamow telefonicznie i umow sie na dzien. Na pewno pomogą.
Jakość montażu też bedzie OK. Fajne chłopaki tam pracują
Na pewno dostaniesz swojego IXIL-ka najtaniej jak można. Zadzwon tam najpierw, zamow telefonicznie i umow sie na dzien. Na pewno pomogą.
Jakość montażu też bedzie OK. Fajne chłopaki tam pracują
cześć domo :!:
wszystko w temacxie zostalo praktycznie powiedziane....jedynie co mogę pomóc to nr gadimexu:858-79-47
przedstaw się , że jesteś z bractwa, więc na pewno dostaniesz rabat, natomiast może być problem z montażem w sobotę - z tego co wiem, to nie ma mechaników w sobotę.....ale dowiesz się jak zadzwonisz :twisted:
pozdro,
jaca
wszystko w temacxie zostalo praktycznie powiedziane....jedynie co mogę pomóc to nr gadimexu:858-79-47
przedstaw się , że jesteś z bractwa, więc na pewno dostaniesz rabat, natomiast może być problem z montażem w sobotę - z tego co wiem, to nie ma mechaników w sobotę.....ale dowiesz się jak zadzwonisz :twisted:
pozdro,
jaca