Bandit 600 i 25 KW ???
Moderator: bohas
Bandit 600 i 25 KW ???
Witam
Od pewnego czasu męczy mnie 1 sprawa. Chcę sobie kupic Bandita 600 albo wersje S albo N, model do roku 2000. Szukając po aukcjach na ebay-u znalazłem wersje 57 KW i 25 KW.
Czy w tych latach wchodziły dwie wersje 600 o różnych mocach, czy to po prostu jest błąd wstawiających na aukcje?
W załączeniu podaje link do wersji 25 KW, LINK
Od pewnego czasu męczy mnie 1 sprawa. Chcę sobie kupic Bandita 600 albo wersje S albo N, model do roku 2000. Szukając po aukcjach na ebay-u znalazłem wersje 57 KW i 25 KW.
Czy w tych latach wchodziły dwie wersje 600 o różnych mocach, czy to po prostu jest błąd wstawiających na aukcje?
W załączeniu podaje link do wersji 25 KW, LINK
Pamietaj ze uzytkownicy takich przytłumionych maszyn , jak i małych pojemności bedą zawsze za wszelką cene chcieli jak najwiecej z nich wycisnąć wiec wiadomo ze motorki bede kręcone do konca.. itd.... wiec ja jestem innego zdania.. ;/ przykład... np Golf 3 1.4 ma 60 PS i o wiele trudniej go rozpędzić do 100 wiec trzeba piłować itd... a 1.8 no to juz o wiele lżej... wiec wiadomo o co chodzi.. pozdrawiam
W gaznikach sa takie wypustki ktore ograniczaja otwieranie sie przepustnicy do pewnego stopnia.. wystarczy to ztoczyć lub kupić nowe cena ok 80-140PLN sztuka... do tego chyba jeszcze jakieś dysze ??? niewiem konkretnie .. bierz tel w łape i dzwon do servisu... a potem szukaj cześci na larssonie
Zebro pisze:A jak to odblokować i jakie sa tego koszty?
W gaznikach sa takie wypustki ktore ograniczaja otwieranie sie przepustnicy do pewnego stopnia.. wystarczy to ztoczyć lub kupić nowe cena ok 80-140PLN sztuka... do tego chyba jeszcze jakieś dysze ??? niewiem konkretnie .. bierz tel w łape i dzwon do servisu... a potem szukaj cześci na larssonie
U mnie w bandziorze cała przeróbka polegała na usunięciu 4-ch blach z przed gaźników - takie okrągłe blaszki w których byłu mniejsze otwory przez co zmniejszał się się przelot powietrza. całość zajeła może 1 godzinę w serwisie wraz z regulacją gaźników i wszystko działa OK - nie wiem czy są inne metody i czy były stosowane ale u mnie po sprowadzeniu z Niemczech zrobili tyle (no i zostały mi na pamiątkę owe 4 blaszki)
- pozdrawiam