No super, im nas więcej tym lepiej
Termin coraz bliżej, więc dorzucę garść informacji "technicznych"

Po 1. To jest WIEŚ !! A na dodatek totalne zadupie :mrgreen: Nawet wrony tu nie przylatują, bo zawracają wcześniej

A dokładnie to TU
Najbliższy sąsiad 100m, ogólnie pola, łąki, cisza i spokój, z dala od cywilizacji

Można "drzeć mordę" - nikomu to nie przeszkadza

Najbliższy sklep ok 5km w Witorożu. W zasadzie można w nim kupić dwa gatunki piwa, jakieś tanie wino i może pieczywo jak się zdąży

Lepiej zaopatrzone już niestety dalej...
Po 2. Kwestia noclegu - w domu są tylko cztery wersalki, więc proponuję wziąć jakieś materace pozostałym. Ewentualnie kocyk i na sianko

Woda bieżąca jest, ale niestety prysznica brak

Dom mam po dziadkach - teraz nikt tam nie mieszka.
Po 3. Jeśli chodzi o wyżywienie na ten weekend - jestem w stanie zapewnić tylko pieczywo, kiełbaski na ognisko, karkówkę lub coś podobnego na grilla (bo niestety obiadu nie ugotuję

), jakąś wędlinę na śniadanie, dodatki typu ser, pomidor, musztarda, keczup, sałatka itp. Do picia woda mineralna, cola, fanta, soki, kawa, herbata. Piwo będzie dla wszystkich, coś mocniejszego - przykro mi, ale we własnym zakresie.
Tak to mniej więcej wygląda, nie piszę tego aby kogokolwiek zniechęcić, tylko dlatego, żeby później nikt nie mówił, że spodziewał się 5* hotelu a trafił na zadupie

Ale ponoć "Nie ważne gdzie, ważne z kim" !!
Zapraszam!