motoklinika z Wrześni-- czy ktoś zna ?
-
- The Real One
- Województwo: świat i okolice
motoklinika z Wrześni-- czy ktoś zna ?
Witam.
Jak w temacie jestem ciekawy czy zna ktoś , albo miał stycznośc z Motokliniką z Wrześni z ul. Gnieźnieńskiej ?
Oraz czy miałby ktoś po drodze żeby ewentualnie obejżeć moto fachowym okiem ?
Jak w temacie jestem ciekawy czy zna ktoś , albo miał stycznośc z Motokliniką z Wrześni z ul. Gnieźnieńskiej ?
Oraz czy miałby ktoś po drodze żeby ewentualnie obejżeć moto fachowym okiem ?
A2 RH+
-
- Zmieniacz Żarówek
- Województwo: mazowieckie
Re: motoklinika z Wrześni-- czy ktoś zna ?
Mam, kumpla motoniste z Wrześni. Daj więcej info i zapodam mu temata.
Były Bandziory ...
-
- The Real One
- Województwo: świat i okolice
Interesuje mnie czy opychają podrasowane szroty.
Czy ktoś zna może tych gości.
Zięć znalazł u nich Bandita 650 2005r sprowadzonego z Francji.
Cena wydaje mi się niska jak na rocznik i przebieg.
http://www.motoklinika.com/
Ale powiem szczerze że od czasu sprzedazy moto nie jestem na bierząco z cenami .
Próbowałem wyszukać tu w niemczech podobnego w podobnej cenie ale w tym roczniku to tylko skuter mozna kupić.
Gdyby Twój znajomy miał kogoś komu można by powierzyć pomoc w oględzinach albo zaufanego mechaniora w serwisie to możemy pogadać.
Czy ktoś zna może tych gości.
Zięć znalazł u nich Bandita 650 2005r sprowadzonego z Francji.
Cena wydaje mi się niska jak na rocznik i przebieg.
http://www.motoklinika.com/
Ale powiem szczerze że od czasu sprzedazy moto nie jestem na bierząco z cenami .
Próbowałem wyszukać tu w niemczech podobnego w podobnej cenie ale w tym roczniku to tylko skuter mozna kupić.
Gdyby Twój znajomy miał kogoś komu można by powierzyć pomoc w oględzinach albo zaufanego mechaniora w serwisie to możemy pogadać.
A2 RH+
Panowie nie ma co sprawdzać ale ten motocykl to mina ...
Na rocznik 2005 ma śmieszny przebieg zważając na to , że we Francji jeździmy cały rok...Ma dosyć mocno przetarte miejsce wokół stacyjki a to świadczy także o tym że nie ma przejechanie tyle co jest napisane ale znacznie więcej...Normalnie moto które ma na liczniku około 8000 wygląda jak igła...No i najważniejsza rzecz we Francji motocykle są drogi jeśli chodzi o Europę więc jeżeli jest sprowadzony z Francji i ma atrakcyjna cenę to coś tu jest nie tak !!
Na rocznik 2005 ma śmieszny przebieg zważając na to , że we Francji jeździmy cały rok...Ma dosyć mocno przetarte miejsce wokół stacyjki a to świadczy także o tym że nie ma przejechanie tyle co jest napisane ale znacznie więcej...Normalnie moto które ma na liczniku około 8000 wygląda jak igła...No i najważniejsza rzecz we Francji motocykle są drogi jeśli chodzi o Europę więc jeżeli jest sprowadzony z Francji i ma atrakcyjna cenę to coś tu jest nie tak !!
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Otrzymane Polubienia: 8
Szacun:)
Jedź i daj jechać innym!
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
czarny GS500E pojechał.....
czarna SV650N pojechała...
czarny mruczek Z750S pojechał...
czarny większy mruczek Z1000SX pojechał...
jest jeszcze większy, srebrny mruczek FJR1300 AE
-
- Zmieniacz Żarówek
Jutro kol podjedzie i to zobaczy,bo zna właściciela.
Ogólnie to facet zaczynał od kilku moto w szopie a dziś jest potentatem na terenie...
Handluje skuterami i quadami + moto z Francji w sporych ilościach ale wszystkie są po wiekszych lub mniejszych dzwonach.
Ma swój sklep ,warsztat i mechaniorów i szykuje sprzęty na miejscu. Ogólnie to kumpel polecał,bo połowa Wrześni na jego moto śmiga i nikomu nie wstawił kitu, bo byłby spalony...
Prowadzi również komis i to może nie być jego sprzęt, bo jest już zarejestrowany. Może ktoś zostawił na wymiane.
Faktycznie jest podejrzanie niski przebieg ale akurat z tym wytarciem na półce może nie mieć nic wspólnego,bo w mojej HH900 też tak się zrobiło po 4tyś km od fruwającego breloczka
Ale wiadomo... nie wierzę w cuda i tanie motory :mrgreen:
Ogólnie to facet zaczynał od kilku moto w szopie a dziś jest potentatem na terenie...
Handluje skuterami i quadami + moto z Francji w sporych ilościach ale wszystkie są po wiekszych lub mniejszych dzwonach.
Ma swój sklep ,warsztat i mechaniorów i szykuje sprzęty na miejscu. Ogólnie to kumpel polecał,bo połowa Wrześni na jego moto śmiga i nikomu nie wstawił kitu, bo byłby spalony...
Prowadzi również komis i to może nie być jego sprzęt, bo jest już zarejestrowany. Może ktoś zostawił na wymiane.
Faktycznie jest podejrzanie niski przebieg ale akurat z tym wytarciem na półce może nie mieć nic wspólnego,bo w mojej HH900 też tak się zrobiło po 4tyś km od fruwającego breloczka
Ale wiadomo... nie wierzę w cuda i tanie motory :mrgreen:
Były Bandziory ...
-
- Zmieniacz Żarówek
Info z pierwszej ręki : moto było w oryginale w wersji "S" i było grzmotnięte przodem. Bandzior dostał przód od starszego modelu + akcesoryjną okragłą lampę z uniwersalnymi allegrowymi mocowaniami i stał się "N"ką. Sprowadzony był ponad rok temu przez obecnego sprzedającego i wrócił do niego-wlaściciel po sezonie wstawił moto do komisu,bo chce coś mocniejszego.... Ogólnie to bardzo ładnie wygląda no ale historię ma waśnie taką :mrgreen: O przebieg nie pytał,bo wlasciwie to bez sensu
Były Bandziory ...