GS 500 F - crashpady lub gmole
Moderator: bohas
GS 500 F - crashpady lub gmole
Czy może widział ktoś gmole lub crash pady do gs 500 F (!!)
Niestety panowie z Suzuki projektując owiewki dla gs500 nie pozostawili wiele miejsca, ani tez mocowania dla gmoli czy crasów.
Czy ktoś widział takie rzeczy, ma może dostęp, wie kto takie cos robi w zachpom...?
:?:
Niestety panowie z Suzuki projektując owiewki dla gs500 nie pozostawili wiele miejsca, ani tez mocowania dla gmoli czy crasów.
Czy ktoś widział takie rzeczy, ma może dostęp, wie kto takie cos robi w zachpom...?
:?:
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 19
ty sobie przypomnij czy to na pewno bylo do eFki, chociaz cena sugeruje jakies ostre przejsciowki i kombinacje, co by moglo sie zgadzacmungo pisze:a w Inter motors (..)i nie trzeba nic wiercic(..)
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Taaa...a lyzka na to niemozliwemungo pisze:a w Inter motors z kolei Panowie twierdza ze crashpad'y sa i nie trzeba nic wiercic zeby je zalozyc. widzialem to kiedys,ale nie chce sklamac jesli chodzi o dokladne miejsce umocowania. cena bodajze ok. 400zl.
Nie widzialem jeszcze nigdy na rynku crashpadow dedykowanych GS500F a w Inter Motors juz duzo bajek slyszalem :?
niestety bedzie to troche kosztować, ale postanowiłem zrobić mocowanie crashpadów do mojej F.
Będzie to raczej połączenie crashow z gmolami, ale mam nadzieje ze zda to egzamin przy ewentualnym upadku...
zrobie projekt z rurek miedzianych a następnie poszukam kogoś kto łaskawie wyspawa z rurek.
Znacie może kogoś takiego, kto by się dojął takiego zadania? Planuje to oddac do gościa k.poznania czy jakoś tak - motostel (chyba). mam od niego bagażnik i jestem zadowolony ale nie wiem czy on mi to wykona...
Będzie to raczej połączenie crashow z gmolami, ale mam nadzieje ze zda to egzamin przy ewentualnym upadku...
zrobie projekt z rurek miedzianych a następnie poszukam kogoś kto łaskawie wyspawa z rurek.
Znacie może kogoś takiego, kto by się dojął takiego zadania? Planuje to oddac do gościa k.poznania czy jakoś tak - motostel (chyba). mam od niego bagażnik i jestem zadowolony ale nie wiem czy on mi to wykona...