Jazdy testowe Suzuki

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

JarekNF

Post autor: JarekNF »

A tak sie dziwiłem, oglądając jego oponke. Czy przejechał te 8k kilometrów na wprost ?. I już wszystko jasne :D
andluk
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: andluk »

No tak... taka sobota to coś pięknego... Na początku dołączam się do wielkich podziękowań dla organizatorów.

Co do maszynek GSXR... tu nie ma nawet co komentować..... po prostu WOOOW :twisted: , miło mi się również śmigało na Intruderze a poduszkowiec burgman też powodował miły usmiech :D
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
Doris

Post autor: Doris »

A mi sie super plecaczkowalo na burgim :lol: wygodnie i fajnie buja :wink: komfort jazdy zapewniony w 100%. ale jesli chodzi o reszte sprzetow to nie trzeba mowic ze nadaja sie tylko do jazdy solo. Pozycja plecaka jest niewygodna, ale nie powiem zeby na gsrze mi sie fajnie nie jechalo... :twisted: jednak to nie to samo co jazda samemu :( na intruderze tez nie bylo za wygodnie tam z tylu. haha, ale to zawsze ciekawe przezycie.
Dzien baaardzo mile spedzony, pogoda dopisala, bardzo gorace podziekowania na organizatorow!!!! :P
andluk
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: andluk »

Zrobiłem z moją towarzyszką 50 fotek na spotkanku i umieszczone są na serwerze radka ftp://radek:radek@80.55.8.66/radek/2006 ... i%20Andluk
A teraz biorę się za wysyłanie ich do admina 8)
Ostatnio zmieniony wt, 19 wrz 2006, 06:43 przez andluk, łącznie zmieniany 1 raz.
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
JarekNF

Post autor: JarekNF »

Ja sie tak podjarałem do GSXR, że już dzisiaj dzwoniłem do Polandu i jutro mam 2h latania :jump:
xoner

Post autor: xoner »

dorzuce i ja moje dwa grosze...:)

na poczatek - dzieki Daab i Gero za zorganizowanie nam mozliwosci posmigania tymi maszynkami

Tak jak Orion napisal - milo bylo was poznac w "prawdziwym swiecie" :)
jestem tutaj od niedawna i to jak wygladacie znam avatarow a charaktery z postow jakie piszecie :)

Nie ukrywam ze gsx-r zrobil na mnie duuze wrazenie, wydaje sie byc mniejszy od modeu ktorym jezdze (750 z 2000r), lzejszy, taki bardziej plastikowy, wrecz zabawkowy aczkoliwek mozna sie pomylic - patrzac jak szybko nabiera predkosci, duze plusy - mimo fabrycznie zestrojonego zawieszenia - dobry balans pomiedzy komfortowa i sportowa jazda (moze ciut za miekki przod.........- to kwestia co kto lubi) bardzo duuuuze brawa dla Suzuki za hamulce - sa po prostu malinowe - moto prawie staje w miejscu, precyzyjnie dzialajaca skrzynia biegow i czgo mi brakuje w moim sradziku - wyswietlacz biegow (przydala by sie jeszcze kontrolka poziomu paliwa, ale.......... z tego co mi wiadomo zaden gsx-r takiej nie ma i miec (chyba) nie bedzie
Poniewaz nie samym gsx-r'em czlowiek zyje...........
jestem pod wielkim wrazeniem Intrudera.........wow - to jest to, niesamowity moment, od 3 biegu przy odkrecaniu gazu czuc jak odchodzi....... (a przy dokrecaniu czuc jak hamuje :) - urok V-ki )
bardzo wygodny i.............. i jak bym mial kase na kupno drugiego motocykla - to bylby to wlasnie Intruder, nadal w uszach slysze jego dzwiek.... :)
Pozostal jeszcze statek kosmiczny - inaczej Burgmana nazwac nie moge. Maxi-skuter w ktorym wszystko jest na max, duuuzy schowek na dwa kaski, duuuza kanapa, duuuuuza regulowana przednia szyba, i.........
mimo swoich gabarytow bardzo milo sie go prowadzi na tych jego malych koleczkach :)
oki - koncze swoj przydlugi wywod - do zobaczenia w Kamienczyku

pzdr
Lukasz
Darek_Gixer
BS Brother
BS Brother
Województwo: -

Post autor: Darek_Gixer »

Widzę, że świetnie bawiliście się na spotkaniu z okazji testów...
Bardzo żałuję, że nie mogłem być z Wami ale musiałem uszanować 50-lecie ślubu rodziców.
Cieszy mnie tak wiele pochlebnych opinii na temat GSXR'a :P
Widzę, że mój wybór (z początku tylko estetyczno-emocjonalny) był bardzo trafny!
Zazdroszczę WAM wspaniałych doznań!!!!!
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
xoner

Post autor: xoner »

ps
nastepna porcja fotek juz na ftp'ie radeza :)
ODPOWIEDZ