Jazdy testowe Suzuki
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
No tak... taka sobota to coś pięknego... Na początku dołączam się do wielkich podziękowań dla organizatorów.
Co do maszynek GSXR... tu nie ma nawet co komentować..... po prostu WOOOW :twisted: , miło mi się również śmigało na Intruderze a poduszkowiec burgman też powodował miły usmiech
Co do maszynek GSXR... tu nie ma nawet co komentować..... po prostu WOOOW :twisted: , miło mi się również śmigało na Intruderze a poduszkowiec burgman też powodował miły usmiech
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
A mi sie super plecaczkowalo na burgim :lol: wygodnie i fajnie buja komfort jazdy zapewniony w 100%. ale jesli chodzi o reszte sprzetow to nie trzeba mowic ze nadaja sie tylko do jazdy solo. Pozycja plecaka jest niewygodna, ale nie powiem zeby na gsrze mi sie fajnie nie jechalo... :twisted: jednak to nie to samo co jazda samemu na intruderze tez nie bylo za wygodnie tam z tylu. haha, ale to zawsze ciekawe przezycie.
Dzien baaardzo mile spedzony, pogoda dopisala, bardzo gorace podziekowania na organizatorow!!!!
Dzien baaardzo mile spedzony, pogoda dopisala, bardzo gorace podziekowania na organizatorow!!!!
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Zrobiłem z moją towarzyszką 50 fotek na spotkanku i umieszczone są na serwerze radka ftp://radek:radek@80.55.8.66/radek/2006 ... i%20Andluk
A teraz biorę się za wysyłanie ich do admina
A teraz biorę się za wysyłanie ich do admina
Ostatnio zmieniony wt, 19 wrz 2006, 06:43 przez andluk, łącznie zmieniany 1 raz.
I znów na 2oo... oficjalny powrót BANDZIORA !!!!
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
BLACK GSF1200S
gg 11802
kom. 506 503 611
dorzuce i ja moje dwa grosze...
na poczatek - dzieki Daab i Gero za zorganizowanie nam mozliwosci posmigania tymi maszynkami
Tak jak Orion napisal - milo bylo was poznac w "prawdziwym swiecie"
jestem tutaj od niedawna i to jak wygladacie znam avatarow a charaktery z postow jakie piszecie
Nie ukrywam ze gsx-r zrobil na mnie duuze wrazenie, wydaje sie byc mniejszy od modeu ktorym jezdze (750 z 2000r), lzejszy, taki bardziej plastikowy, wrecz zabawkowy aczkoliwek mozna sie pomylic - patrzac jak szybko nabiera predkosci, duze plusy - mimo fabrycznie zestrojonego zawieszenia - dobry balans pomiedzy komfortowa i sportowa jazda (moze ciut za miekki przod.........- to kwestia co kto lubi) bardzo duuuuze brawa dla Suzuki za hamulce - sa po prostu malinowe - moto prawie staje w miejscu, precyzyjnie dzialajaca skrzynia biegow i czgo mi brakuje w moim sradziku - wyswietlacz biegow (przydala by sie jeszcze kontrolka poziomu paliwa, ale.......... z tego co mi wiadomo zaden gsx-r takiej nie ma i miec (chyba) nie bedzie
Poniewaz nie samym gsx-r'em czlowiek zyje...........
jestem pod wielkim wrazeniem Intrudera.........wow - to jest to, niesamowity moment, od 3 biegu przy odkrecaniu gazu czuc jak odchodzi....... (a przy dokrecaniu czuc jak hamuje - urok V-ki )
bardzo wygodny i.............. i jak bym mial kase na kupno drugiego motocykla - to bylby to wlasnie Intruder, nadal w uszach slysze jego dzwiek....
Pozostal jeszcze statek kosmiczny - inaczej Burgmana nazwac nie moge. Maxi-skuter w ktorym wszystko jest na max, duuuzy schowek na dwa kaski, duuuza kanapa, duuuuuza regulowana przednia szyba, i.........
mimo swoich gabarytow bardzo milo sie go prowadzi na tych jego malych koleczkach
oki - koncze swoj przydlugi wywod - do zobaczenia w Kamienczyku
pzdr
Lukasz
na poczatek - dzieki Daab i Gero za zorganizowanie nam mozliwosci posmigania tymi maszynkami
Tak jak Orion napisal - milo bylo was poznac w "prawdziwym swiecie"
jestem tutaj od niedawna i to jak wygladacie znam avatarow a charaktery z postow jakie piszecie
Nie ukrywam ze gsx-r zrobil na mnie duuze wrazenie, wydaje sie byc mniejszy od modeu ktorym jezdze (750 z 2000r), lzejszy, taki bardziej plastikowy, wrecz zabawkowy aczkoliwek mozna sie pomylic - patrzac jak szybko nabiera predkosci, duze plusy - mimo fabrycznie zestrojonego zawieszenia - dobry balans pomiedzy komfortowa i sportowa jazda (moze ciut za miekki przod.........- to kwestia co kto lubi) bardzo duuuuze brawa dla Suzuki za hamulce - sa po prostu malinowe - moto prawie staje w miejscu, precyzyjnie dzialajaca skrzynia biegow i czgo mi brakuje w moim sradziku - wyswietlacz biegow (przydala by sie jeszcze kontrolka poziomu paliwa, ale.......... z tego co mi wiadomo zaden gsx-r takiej nie ma i miec (chyba) nie bedzie
Poniewaz nie samym gsx-r'em czlowiek zyje...........
jestem pod wielkim wrazeniem Intrudera.........wow - to jest to, niesamowity moment, od 3 biegu przy odkrecaniu gazu czuc jak odchodzi....... (a przy dokrecaniu czuc jak hamuje - urok V-ki )
bardzo wygodny i.............. i jak bym mial kase na kupno drugiego motocykla - to bylby to wlasnie Intruder, nadal w uszach slysze jego dzwiek....
Pozostal jeszcze statek kosmiczny - inaczej Burgmana nazwac nie moge. Maxi-skuter w ktorym wszystko jest na max, duuuzy schowek na dwa kaski, duuuza kanapa, duuuuuza regulowana przednia szyba, i.........
mimo swoich gabarytow bardzo milo sie go prowadzi na tych jego malych koleczkach
oki - koncze swoj przydlugi wywod - do zobaczenia w Kamienczyku
pzdr
Lukasz
-
- BS Brother
- Województwo: -
Widzę, że świetnie bawiliście się na spotkaniu z okazji testów...
Bardzo żałuję, że nie mogłem być z Wami ale musiałem uszanować 50-lecie ślubu rodziców.
Cieszy mnie tak wiele pochlebnych opinii na temat GSXR'a
Widzę, że mój wybór (z początku tylko estetyczno-emocjonalny) był bardzo trafny!
Zazdroszczę WAM wspaniałych doznań!!!!!
Bardzo żałuję, że nie mogłem być z Wami ale musiałem uszanować 50-lecie ślubu rodziców.
Cieszy mnie tak wiele pochlebnych opinii na temat GSXR'a
Widzę, że mój wybór (z początku tylko estetyczno-emocjonalny) był bardzo trafny!
Zazdroszczę WAM wspaniałych doznań!!!!!
Kiedyś GSX-R600 K6, teraz Duże enduro i szybki turystyk (do sprzedania)
kom. 510-607-647
kom. 510-607-647