25-26 XI 2006, 600 km na koniec sezonu
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
- Polubił posty: 5
25-26 XI 2006, 600 km na koniec sezonu
Coś nikt z mazowsza nie pisze, że korzystał z ostatniej weekendowej anomalii pogodowej, więc się pochwalę.
W sobotę jak poczułem, że jest powyżej 10 stopni i słońce pojechałem na moim Dzikiusie do Chełma i wróciłem w niedzielę (w sumie ponad 7 godzin na moto) wracałem wzdłuż Wisły, przez Puławy i Dęblin, i byłem świadkiem extra widoku: jechałem sobie tak na moim Savażku i po prawej stronie miałem mgłę nad polami a polewej Wisłę, przy zachodzącym słońcu stworzyło to nie do opisania widok, żałowałem że nie miałem aparatu, pięknie sobie sezon zamknąłem
PS.
wg. meteorologów jest podobno najcieplejszy rok od 10 000 lat, więc nie mam pewności czy z tym zamykaniem sezonu to jeszcze nie przedwczesne pisanie
W sobotę jak poczułem, że jest powyżej 10 stopni i słońce pojechałem na moim Dzikiusie do Chełma i wróciłem w niedzielę (w sumie ponad 7 godzin na moto) wracałem wzdłuż Wisły, przez Puławy i Dęblin, i byłem świadkiem extra widoku: jechałem sobie tak na moim Savażku i po prawej stronie miałem mgłę nad polami a polewej Wisłę, przy zachodzącym słońcu stworzyło to nie do opisania widok, żałowałem że nie miałem aparatu, pięknie sobie sezon zamknąłem
PS.
wg. meteorologów jest podobno najcieplejszy rok od 10 000 lat, więc nie mam pewności czy z tym zamykaniem sezonu to jeszcze nie przedwczesne pisanie
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
-
- Strzelający z Rury
- Województwo: -
respect :lol:
tylko pozazdroscic ... takich widokow....bo przecierz nie jazdy na savazce hahahahah
Qugel - samotny rycerz :twisted: hehe
tylko pozazdroscic ... takich widokow....bo przecierz nie jazdy na savazce hahahahah
Qugel - samotny rycerz :twisted: hehe
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069
https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
-
- Moderator
- Województwo: mazowieckie
- Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
- Polubił posty: 5
- Otrzymane Polubienia: 15
jaki koniec sezonu?
jeszcze co najmniej do srody cieplutko ma byc, jak tylko sie troche to mleko rozproszy to oczywiscie bede do roboty na moto pomykal
ze w niedziele sobie zrobilem przelot rekreacyjny to jakos tak samo wyszlo i sam na trasie nie bylem wiec nie widze powodow do przechwalania :jezyk:
a poniewaz bylo sucho, to tez ogladalem glownie "czerwone sloneczko" :twisted:
i rowniez Wisle mijalem.. dwa razy.. Siekierkowskim..
jeszcze co najmniej do srody cieplutko ma byc, jak tylko sie troche to mleko rozproszy to oczywiscie bede do roboty na moto pomykal
ze w niedziele sobie zrobilem przelot rekreacyjny to jakos tak samo wyszlo i sam na trasie nie bylem wiec nie widze powodow do przechwalania :jezyk:
a poniewaz bylo sucho, to tez ogladalem glownie "czerwone sloneczko" :twisted:
i rowniez Wisle mijalem.. dwa razy.. Siekierkowskim..
pozdrawiam,
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
Emil
. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
A ja nie wiem kiedy zamknę sezon..
Podobno do połowy grudnia ma być powyżej 10*C więc myslę że jeszcze nie raz przewietrzę SUZI...ostatnio w to mleko też latałem...Na bocznych drogach mokro i ślizgo jak diabli..ale główne drogi i Siekierkowska sucha :twisted: ..
Podobno policja na motorach jeździ do pierwszego listopada...nie prawda..wczoraj widziałem dwa szerszenie jak właśnie przy Siekierkowskiej w zatoczce się czaili.....
Kumple motory do warsztatów powstawiali na przeglądy żeby jeszcze w grudniu zdrowymi maszynami pojeździć....
ŚWIAT ZWARIOWAŁ!!!
Oby tak było przez całą zimę...
Śnieg niech tylko w górach sypie....
Podobno do połowy grudnia ma być powyżej 10*C więc myslę że jeszcze nie raz przewietrzę SUZI...ostatnio w to mleko też latałem...Na bocznych drogach mokro i ślizgo jak diabli..ale główne drogi i Siekierkowska sucha :twisted: ..
Podobno policja na motorach jeździ do pierwszego listopada...nie prawda..wczoraj widziałem dwa szerszenie jak właśnie przy Siekierkowskiej w zatoczce się czaili.....
Kumple motory do warsztatów powstawiali na przeglądy żeby jeszcze w grudniu zdrowymi maszynami pojeździć....
ŚWIAT ZWARIOWAŁ!!!
Oby tak było przez całą zimę...
Śnieg niech tylko w górach sypie....
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
Nie wiem jak u was ale u mnie na Podlasiu było dzisiaj 8 na plusie, słoneczko pieknie świeciło i w końcu tej cholernej mgły nie było!! Tak więc z pracy wróciłam na Suzi i nawet nie zmarzłam Jutro i w niedzielę też ma być taka piękna pogoda więc pozostaje mi tylko zatankować do pełna i korzystac z tych ostatnich wojaży :twisted: .
Ps. Wisły ta ja nie mam w pobliżu ale jezior jest full więc tez mam takie piękne widoczki :luf:
Ps. Wisły ta ja nie mam w pobliżu ale jezior jest full więc tez mam takie piękne widoczki :luf:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....
tel. 721-25-75-25