25-26 XI 2006, 600 km na koniec sezonu

Dział dla Braci z województwa mazowieckiego. Możecie tutaj zamieszczać info tj. imprezki regionalne, adresy lokali i serwisów etc. w Waszym województwie.

Moderator: Shenson

ODPOWIEDZ
qgel
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie
Polubił posty: 5

25-26 XI 2006, 600 km na koniec sezonu

Post autor: qgel »

Coś nikt z mazowsza nie pisze, że korzystał z ostatniej weekendowej anomalii pogodowej, więc się pochwalę.
W sobotę jak poczułem, że jest powyżej 10 stopni i słońce pojechałem na moim Dzikiusie do Chełma i wróciłem w niedzielę (w sumie ponad 7 godzin na moto) wracałem wzdłuż Wisły, przez Puławy i Dęblin, i byłem świadkiem extra widoku: jechałem sobie tak na moim Savażku i po prawej stronie miałem mgłę nad polami a polewej Wisłę, przy zachodzącym słońcu stworzyło to nie do opisania widok, żałowałem że nie miałem aparatu, pięknie sobie sezon zamknąłem :D :D :D

PS.
wg. meteorologów jest podobno najcieplejszy rok od 10 000 lat, więc nie mam pewności czy z tym zamykaniem sezonu to jeszcze nie przedwczesne pisanie :wink:
LS 650 Savage`91 ---> GSR600K7 ---> Diablo(GSR600 K6) ---> Rebel 500
tel. 603775119
qgel@wp.pl
A RH+
figer
BS Brother
BS Brother

Post autor: figer »

Mnie tez korcilo jak diabli, ale wymienilem olej jak bylo zimno i mialem go tylko tyle, ze ledwo zaczal sie ukazywac w okienku. I stwierdzilem, ze jak zaczne brykac, to zatre silnik, a nie chcialem kupowac na szybko byle gie. W lutym jak beda upaly to sobie odbije 8)
ObrazekObrazek
kolas
Strzelający z Rury
Województwo: -

Post autor: kolas »

respect :lol:
tylko pozazdroscic ... takich widokow....bo przecierz nie jazdy na savazce hahahahah
Qugel - samotny rycerz :twisted: hehe
Komarek,TransAlp,BANDIT 1200, GSX-R 1000, 1/2 Burgman 400
Albo GSX-R ... albo NIC!!!! <<< chwilowo nie działa ;)
KTM 990 Adventure
http://www.bikepics.com/members/kolasGSXR/
kom: 796-272-069

https://www.facebook.com/wPogoniZaNaszymiMarzeniami
JarekNF

Post autor: JarekNF »

qgel a ty trzeźwy byłeś jak tą zorze zobaczyłeś :wink:
Emil
Moderator
Moderator
Lokalizacja: Warszawa/okolice ("na wschód, tam gdzie cywilizacja")
Polubił posty: 5
Otrzymane Polubienia: 15

Post autor: Emil »

jaki koniec sezonu?
jeszcze co najmniej do srody cieplutko ma byc, jak tylko sie troche to mleko rozproszy to oczywiscie bede do roboty na moto pomykal
ze w niedziele sobie zrobilem przelot rekreacyjny to jakos tak samo wyszlo i sam na trasie nie bylem wiec nie widze powodow do przechwalania :jezyk:
a poniewaz bylo sucho, to tez ogladalem glownie "czerwone sloneczko" :twisted:
i rowniez Wisle mijalem.. dwa razy.. Siekierkowskim.. :wink:
pozdrawiam,
Emil

. . gix 1.6 . . . Duża moc nie zwalnia od myślenia . . . było i się zmyło, jest pomarańczowo-czarny robal
studi

Post autor: studi »

w sumie fajnie że jest taka pogoda...
ale wiem jedno :

jak już zakończyłeś sezon - to ponownie na moto nie siadaj !!

ps.
zazdroszczę Ci tych widoków :wink:
Malisz

Post autor: Malisz »

A ja nie wiem kiedy zamknę sezon..
Podobno do połowy grudnia ma być powyżej 10*C więc myslę że jeszcze nie raz przewietrzę SUZI...ostatnio w to mleko też latałem...Na bocznych drogach mokro i ślizgo jak diabli..ale główne drogi i Siekierkowska sucha :twisted: ..
Podobno policja na motorach jeździ do pierwszego listopada...nie prawda..wczoraj widziałem dwa szerszenie jak właśnie przy Siekierkowskiej w zatoczce się czaili.....
Kumple motory do warsztatów powstawiali na przeglądy żeby jeszcze w grudniu zdrowymi maszynami pojeździć....
ŚWIAT ZWARIOWAŁ!!!
Oby tak było przez całą zimę...
Śnieg niech tylko w górach sypie....
Giencia
BS Brother
BS Brother
Województwo: podlaskie

Post autor: Giencia »

Nie wiem jak u was ale u mnie na Podlasiu było dzisiaj 8 na plusie, słoneczko pieknie świeciło i w końcu tej cholernej mgły nie było!! Tak więc z pracy wróciłam na Suzi i nawet nie zmarzłam :P Jutro i w niedzielę też ma być taka piękna pogoda więc pozostaje mi tylko zatankować do pełna i korzystac z tych ostatnich wojaży :twisted: .

Ps. Wisły ta ja nie mam w pobliżu ale jezior jest full więc tez mam takie piękne widoczki :luf:
Nie zatrzymam się, jak już złapię wiatr...
Czarna Suzi GS 500E - ale to juz było....
Czarny Bandit 600S ... i to też już było....
Na razie leżę i pachnę ....

tel. 721-25-75-25
ODPOWIEDZ