Płockie BS - jesteście czy Was nie ma ? / 7.04 g. 16, Wisła
Moderator: Shenson
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Płockie BS - jesteście czy Was nie ma ? / 7.04 g. 16, Wisła
Zauwazylam, ze na forum jest zarejestrowanych kilka osob z Plocka i okolic. Zreszta po miescie smigaja Intruzy, Marudy, ze dwie Hajki, Gixery, Savazka (ciekawe czyja :twisted: ) i inne Suzuki. To moze najwyzszy czas zintegrowac plocki "oddzial" BS, zwlaszcza w kontekscie zblizajacego sie Rozpoczecia i tego, ze jeden Intruz (Maku+Aku) zapowiedzial sie, ze jadzie ??
To co? Moze jakas mala kawka np. w sobote na ryneczku albo nad Wisla? Co Wy na to?
Fajnie by bylo, gdyby sie okazalo, ze Mazowieckie to nie tylko stolica, a takze chociazby Plock
To co? Moze jakas mala kawka np. w sobote na ryneczku albo nad Wisla? Co Wy na to?
Fajnie by bylo, gdyby sie okazalo, ze Mazowieckie to nie tylko stolica, a takze chociazby Plock
Ostatnio zmieniony pt, 6 kwie 2007, 07:07 przez Jos., łącznie zmieniany 1 raz.
LS 650'93 > SV 650s'06 > chwilowy urlop motocyklowy
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
Plockie BS- może będzie ?
Witajcie Suzuki Płockie ! Witaj Jos, miło że masz chęć zwołać Płockich
Siostr i Braci , bo pora już najwyższa aby się "skupić" i się pokazać .
No ale Temat- Rozpoczęcie Sezonu -Jasna Góra 15.04.2007 powinien zmobilizować Tych poszukiwanych Posiadaczy Suzukia a w przyszlości Przynależnych do BS. a wiec proponuje : sobota 7.04 br. godz 16.oo nad Wisłą -parking na Rybakach SPOTKANIE WSTĘPNE- ZAPOZNAWCZE no i twórcze, Będę C Z E K A Ł maku+aku
ps. Pogoda ma być - pamiętać o koszulkach BS
Proszę o refleksje - co sądzicie o ile TU w PLOCKU Jesteście -PRZYJACIELE BS
Siostr i Braci , bo pora już najwyższa aby się "skupić" i się pokazać .
No ale Temat- Rozpoczęcie Sezonu -Jasna Góra 15.04.2007 powinien zmobilizować Tych poszukiwanych Posiadaczy Suzukia a w przyszlości Przynależnych do BS. a wiec proponuje : sobota 7.04 br. godz 16.oo nad Wisłą -parking na Rybakach SPOTKANIE WSTĘPNE- ZAPOZNAWCZE no i twórcze, Będę C Z E K A Ł maku+aku
ps. Pogoda ma być - pamiętać o koszulkach BS
Proszę o refleksje - co sądzicie o ile TU w PLOCKU Jesteście -PRZYJACIELE BS
maku+aku
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com
b.dawno-J... jednoślad - ogar na 19-ch, teraz Intruder C 800 !!! ale zawsze z Plecaczkiem
tel. 0663289500
Email : makuiaku@gmail.com
-
- BS Brother
Maku, a wiec postanowione. Jutro o 16 nad Wisla Koszulki obowiazkowe !! :twisted:
Jesli ktos spoza Plo ma ochote, prosze wpadac
A Ci ploccy Bracia (bo Siostr chyba nie ma), ktorzy sa zarejestrowani na forum, a nie przybeda, niech sie spodziewaja kar cielesnych :jezyk:
Jesli ktos spoza Plo ma ochote, prosze wpadac
A Ci ploccy Bracia (bo Siostr chyba nie ma), ktorzy sa zarejestrowani na forum, a nie przybeda, niech sie spodziewaja kar cielesnych :jezyk:
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: kujawsko-pomorskie
ja niestety wyjeżdzam na świeta ale pomysł spotkań z Śiostrami i Barćmi z Płocka i okolic też mi chodzi po głowie. Czesto wybieram się na przejażdzki z Włoclawka w strone Płocka (fajny nowy asfalcik miedzy Smólnikiem a Skokami) i wpadam na kawke do zajazdu "Pod Żaglami" w Skokach Dużych - jest to w połowie drogi miedzy Włocławkiem a Płockiem. Może po swiętach umówimy sie na jakies spotkanie tam właśnie?
BURGMAN AN650AZ L5 (YKV), GSX-S1000 M4 (YSF)
-
- BS Brother
PiotrekG... wiadomo, Swieta to rzecz praktycznie najwazniejsza w ten weekend, ale na pewno bedzie jeszcze duzo okazji do spotkan. Tobie rowniez wszystkiego dobrego !!
RaaF... "Pod Zaglami" jest chyba ulubiona miejscowka wiekszosci motocyklistow z regionu Smaczne rybki tam maja. No i rzeczywiscie, to praktycznie w polowie drogi miedzy Wloclawiek i Plockiem, wiec po Swietach mozna cos zorganizowac
RaaF... "Pod Zaglami" jest chyba ulubiona miejscowka wiekszosci motocyklistow z regionu Smaczne rybki tam maja. No i rzeczywiscie, to praktycznie w polowie drogi miedzy Wloclawiek i Plockiem, wiec po Swietach mozna cos zorganizowac
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
No coz, pogada nie byla dzis sprzyjajaca (a od jutra ma byc tylko gorzej ). 6oC, zachmurzenie, wiatrzysko. Ale jak tylko wjechalam do Plocka, to od razu wyszlo slonce
Dzieki Maku, ze sie stawiles nad Wisla ze swoim Intruzem Milo bylo u Ciebie i Aku na cieplej herbatce i pysznym, domowej roboty ciescie Niech inni zaluja (a o karach pamietam!) :twisted:
Mam nadzieje, ze kolejne spotkania odbeda sie w liczniejszym gronie, ale najwazniejsze, ze cos sie w koncu w bylym grodzie nad Wisla ruszylo :jumpie:
PS Maku +Aku - no skoro jedziecie na Rozpoczecie BS, to pewnie ja tez sie skusze. Przynajmniej przelotowa bedzie normalna :mrgreen:
Dzieki Maku, ze sie stawiles nad Wisla ze swoim Intruzem Milo bylo u Ciebie i Aku na cieplej herbatce i pysznym, domowej roboty ciescie Niech inni zaluja (a o karach pamietam!) :twisted:
Mam nadzieje, ze kolejne spotkania odbeda sie w liczniejszym gronie, ale najwazniejsze, ze cos sie w koncu w bylym grodzie nad Wisla ruszylo :jumpie:
PS Maku +Aku - no skoro jedziecie na Rozpoczecie BS, to pewnie ja tez sie skusze. Przynajmniej przelotowa bedzie normalna :mrgreen:
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
Chciałem pogratulować choć tak skromnego (ilościowo) spotkania, Wrocław mimo, że większy to na spotkania dociera z niego 2 (słownie dwie osoby) - reszta osób to pozostała część dolnego śląska (jestem im za to wdzięczy, że im się chce dojechać te PARĘ ładnych km-ostatnio było nas 15), nie martwcie się, jeśli się bardziej postaramy to jesteśmy skazani na sukces, część osób musi jeszcze "dorosnąć", aby móc powiedzieć o sobie jestem motocyklistą i utożsamiam się z innymi motocyklistami, nie tylko po to aby pokazać pod światłami kto tu jest lepszy - jeszcze raz powodzenia i samozaparcia, a z tego co widzę to JOS ma młodzieńczą werwę (no przecież śmiga na dzikusie), a MAKU, doświadczenie z którego należy czerpać, dlatego jesteście skazani na powodzenie - więc jak to mówią "W KUPIE SIłA"
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- BS Brother
Dzieki, Bogdi Mam nadzieje, ze cos sie rozkreci. Moze byc juz tylko lepiej
A co do mlodzienczej werwy, to Maku i Aku tez ja maja !! No bo jak to nazwac, jesli ktos, kto ma juz wlasne wnuki smiga 9 tysiecy w sezonie i ma w sakwach namiot ?? Naprawde podziwiam Maku i Aku za ich mlode dusze
A co do mlodzienczej werwy, to Maku i Aku tez ja maja !! No bo jak to nazwac, jesli ktos, kto ma juz wlasne wnuki smiga 9 tysiecy w sezonie i ma w sakwach namiot ?? Naprawde podziwiam Maku i Aku za ich mlode dusze
josss@gazeta.pl
josss@gazeta.pl