Spokojnie Panowie,
Speed Jan - jeśli uważasz równość kasku za 500 i 3000 pln, to już niestety tylko twój problem (ja zaczynałem od kasku za 15 pln i nie skończę na pewno na swoim Uvexie - moja Kicia sprawuje się dobrze, więc zanim ją zmienię pomyślę nad zmianą kasku).
Remi instalować jest zawsze warto - chyba że ktoś do swojego moto podchodzi bardziej przedmiotowo i nie jest dla niego ważne, jka mocno zostanie przeorane podczas wypadku. Czasem, patrząc i obserwując, wydaje mi się, że moja 24-letnia Katana jest dla mnie bardziej warta niż co dla niektórych o dekadę a może i dwie młodsze Hornety czy R6 - ja przynajmniej nie waham, się wydać tysiaka na przygotowanie moto do sezonu
).
Co do dorabiania - owszem, to co sami nadzorujemy, jest niewątpliwie najpewniejsze, jednakże nie zawsze są odpowiednie warunki do produkcji, materiały i dokładna analiza techniczna - łatwo coś przeoczyć.
Co do argumentu ceny - wydsaje mi się, że te 300 - 400 a nawet 500 złoty (biorąc pod uwagę Haykę) nie są aż takim wydatkiem.
Ja tam jestem konserwatystą i się przywiązuję do posiadanych rzeczy, a już szczegónie motocykli.
Cukier, dbaj o swoją ślicznotkę ile wlezie (przy najbliższej okazji mam nadzieję, ze w końcu zrobię sobie na niej fotkę - w Podlesicach się nie udało
), bo jest piękna
To tyle z mojej strony.
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241