GSX-R 1000 - mój Junak

Tutaj możecie znaleźć lub podzielić się opiniami na temat motocykli z klasy Super Sport, a także zapytać się innych użytkowników w sprawie dręczącego Was problemu...

Moderator: Emil

ODPOWIEDZ
Remi
BS Brother
BS Brother
Województwo: podlaskie

GSX-R 1000 - mój Junak

Post autor: Remi »

Noooo :D Nareszcie chyba przestała mod.studi moja Chimerka vel Junak olejem :) Smignąłem 200km i nic , suchutko wszędzie :D Dodatkowo mam czarną racingową szybkę MRA (mniam :D ), nowe tarcze (kaczka była super - żałuj Ada, że wciągałaś tylko soczek pomarańczowy ;) ) i w fabrycznym amorku skrętu zalaną galaretę (mniam nareszcie na winklach :D ). Do tego moi zabawni koledzy odwrócili mi biegacza, bez poinformowania mnie przed przejażdżką - była kupa śmiechu :D Ale powiem szczerze, że biegi w dół, a redukcja do góry, to jest makabrycznie fajna sprawa - już się prawie do końca przestawiłem i prawie nie muszę się zastanawiać przed każdą zmianą :D

P.S. Dajcie na mszę, żeby nie smarkała już olejem :)
P.S. Co do kupy śmiechu, to było tak: Wsiadam na moto, odpalam, stoi na N :) No to bach w dół na 1 i zaczynam jechać. Coś kurna nie halo, bo jakoś nie ma walnięcia jak zwykle, ale myślę, ok może gdzieś woda czy coś, bo świeżo umyty :) wyjechałem na wylotówkę na Bobrowniki (siakieś 100m od miejsca startu) i pała do końca :D Myślę coś się słabo wkręca, ale od 7k rpm już normalnie, no to fajno, 12k rpm na budziku, bach w górę na 2 i nagle ZONK :D bo nie chce wejść, ułamek sekundy bijatyki ze skrzynką, ale wbiłem i co się stało? :D myślałem że zębami wbiję się w nową czarną szybkę:D Zapakowana 1 !! Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęło mnie tylne koło wyprzedzać, a silnik mało z ramy nie wyskoczył :D Dopieru po paru dobrych metrach zorientowałem się, że biegacz odwrócony i mam skrzynkę odwrotnie :) Dowcipniesie karwafa :lol: Już czułem jak mi się jeans wtapia w tyłek i kolana i gołymi łokciami po asfalcie jadę :) Jedno jest pewne - odwrócony biegacz - ROX !!! :D POLECAM :)
http://img249.imageshack.us/img249/7826/dsc05535jr6.jpg
mobile: +48 888 587 587
Remi
BS Brother
BS Brother

Kwestia dystansu do życia i poczucia humoru Yankes_69 ;)
Remi
BS Brother
BS Brother

Re: Mój Junak :)

Dyskusja jest jałowa i nie ma chyba potrzeby jej kontynuowania, każdy robi jak uważa :angry_smile: :beer:
jaz
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Re: GSX-R 1000 - mój Junak

Post autor: jaz »

No Remi motorek super, a już te felasie sam "mniód". Jest dużo ładniejszy niz w Podlesicach.
Próbowałem wyobrazić sobie twoją przy zmianie biegów :o :shock: , ale mam z tym mały kłopot. A kolegów masz przednich :)
P.S.
Nie wiem tylko czy chciałbym przeżyć taką przygodę.
Obecnie Hayabusa K5
Remi
BS Brother
BS Brother

Jaz, felgi były takie w Podlesicach, tylko całe zasmarkane olejem, także niezbyt było widać :D
Bidziu
Po drugiej stronie Mocy
Po drugiej stronie Mocy
Województwo: kujawsko-pomorskie
Kontakt:

Post autor: Bidziu »

Wygląda pięknie :twisted: Tylko gratulować, jedna z ładniejszych K2 jaką widziałem.
W podlesicach fakt że zasmarkana olejem nie wyglądała aż tak efektownie ale tu...bomba.
kom. 796 090 896

GMINA
Remi
BS Brother
BS Brother

Dziękuję :oops:
jaz
BS Brother
BS Brother
Województwo: mazowieckie

Post autor: jaz »

No może przez to zasmarkanie olejem nie utkwiły mi w rozumie te felgi. Fakt faktem motorek taki trochę brudniejszy był. Tak czy inaczej wygląda świetnie. :lol:
Obecnie Hayabusa K5
GrudiLee

Post autor: GrudiLee »

Szczerze..... Bardzo ładna bałdzo.

:brawo: :brawo:
Kondziu

Post autor: Kondziu »

Piękne moto, nawet ten olej w Podlesicach nie był wstanie tego "zasłonić" !!
Vais

Post autor: Vais »

motorek sliczny i te felusie :spoko:
Macius-Master
Prawa Ręka Mechanika
Województwo: lubelskie

Post autor: Macius-Master »

Kurde Remi fajna maszynka.. Ale wrażenie!!! Daj spokoj, nie bede teraz mogł zasnąć :mrgreen: ........ fele są the best
A to wszystko wina Ojca dyrektora...

Suzi GSXR750
tel 500-718-411
cerb

Post autor: cerb »

Inny niz wszystkie, to sie chwali i brawa za pomysl na malowanie ! Moto wraznie musi robic konkretne.
ODPOWIEDZ