GSX-R 1000 - mój Junak
Moderator: Emil
-
- BS Brother
- Województwo: podlaskie
GSX-R 1000 - mój Junak
Noooo Nareszcie chyba przestała mod.studi moja Chimerka vel Junak olejem Smignąłem 200km i nic , suchutko wszędzie Dodatkowo mam czarną racingową szybkę MRA (mniam ), nowe tarcze (kaczka była super - żałuj Ada, że wciągałaś tylko soczek pomarańczowy ) i w fabrycznym amorku skrętu zalaną galaretę (mniam nareszcie na winklach ). Do tego moi zabawni koledzy odwrócili mi biegacza, bez poinformowania mnie przed przejażdżką - była kupa śmiechu Ale powiem szczerze, że biegi w dół, a redukcja do góry, to jest makabrycznie fajna sprawa - już się prawie do końca przestawiłem i prawie nie muszę się zastanawiać przed każdą zmianą
P.S. Dajcie na mszę, żeby nie smarkała już olejem
P.S. Co do kupy śmiechu, to było tak: Wsiadam na moto, odpalam, stoi na N No to bach w dół na 1 i zaczynam jechać. Coś kurna nie halo, bo jakoś nie ma walnięcia jak zwykle, ale myślę, ok może gdzieś woda czy coś, bo świeżo umyty wyjechałem na wylotówkę na Bobrowniki (siakieś 100m od miejsca startu) i pała do końca Myślę coś się słabo wkręca, ale od 7k rpm już normalnie, no to fajno, 12k rpm na budziku, bach w górę na 2 i nagle ZONK bo nie chce wejść, ułamek sekundy bijatyki ze skrzynką, ale wbiłem i co się stało? myślałem że zębami wbiję się w nową czarną szybkę:D Zapakowana 1 !! Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęło mnie tylne koło wyprzedzać, a silnik mało z ramy nie wyskoczył Dopieru po paru dobrych metrach zorientowałem się, że biegacz odwrócony i mam skrzynkę odwrotnie Dowcipniesie karwafa :lol: Już czułem jak mi się jeans wtapia w tyłek i kolana i gołymi łokciami po asfalcie jadę Jedno jest pewne - odwrócony biegacz - ROX !!! POLECAM
http://img249.imageshack.us/img249/7826/dsc05535jr6.jpg
P.S. Dajcie na mszę, żeby nie smarkała już olejem
P.S. Co do kupy śmiechu, to było tak: Wsiadam na moto, odpalam, stoi na N No to bach w dół na 1 i zaczynam jechać. Coś kurna nie halo, bo jakoś nie ma walnięcia jak zwykle, ale myślę, ok może gdzieś woda czy coś, bo świeżo umyty wyjechałem na wylotówkę na Bobrowniki (siakieś 100m od miejsca startu) i pała do końca Myślę coś się słabo wkręca, ale od 7k rpm już normalnie, no to fajno, 12k rpm na budziku, bach w górę na 2 i nagle ZONK bo nie chce wejść, ułamek sekundy bijatyki ze skrzynką, ale wbiłem i co się stało? myślałem że zębami wbiję się w nową czarną szybkę:D Zapakowana 1 !! Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęło mnie tylne koło wyprzedzać, a silnik mało z ramy nie wyskoczył Dopieru po paru dobrych metrach zorientowałem się, że biegacz odwrócony i mam skrzynkę odwrotnie Dowcipniesie karwafa :lol: Już czułem jak mi się jeans wtapia w tyłek i kolana i gołymi łokciami po asfalcie jadę Jedno jest pewne - odwrócony biegacz - ROX !!! POLECAM
http://img249.imageshack.us/img249/7826/dsc05535jr6.jpg
mobile: +48 888 587 587
-
- BS Brother
Re: Mój Junak :)
Dyskusja jest jałowa i nie ma chyba potrzeby jej kontynuowania, każdy robi jak uważa :angry_smile:
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
Re: GSX-R 1000 - mój Junak
No Remi motorek super, a już te felasie sam "mniód". Jest dużo ładniejszy niz w Podlesicach.
Próbowałem wyobrazić sobie twoją przy zmianie biegów :shock: , ale mam z tym mały kłopot. A kolegów masz przednich
P.S.
Nie wiem tylko czy chciałbym przeżyć taką przygodę.
Próbowałem wyobrazić sobie twoją przy zmianie biegów :shock: , ale mam z tym mały kłopot. A kolegów masz przednich
P.S.
Nie wiem tylko czy chciałbym przeżyć taką przygodę.
Obecnie Hayabusa K5
-
- BS Brother
Jaz, felgi były takie w Podlesicach, tylko całe zasmarkane olejem, także niezbyt było widać
-
- Po drugiej stronie Mocy
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Wygląda pięknie :twisted: Tylko gratulować, jedna z ładniejszych K2 jaką widziałem.
W podlesicach fakt że zasmarkana olejem nie wyglądała aż tak efektownie ale tu...bomba.
W podlesicach fakt że zasmarkana olejem nie wyglądała aż tak efektownie ale tu...bomba.
kom. 796 090 896
GMINA
GMINA
-
- BS Brother
- Województwo: mazowieckie
No może przez to zasmarkanie olejem nie utkwiły mi w rozumie te felgi. Fakt faktem motorek taki trochę brudniejszy był. Tak czy inaczej wygląda świetnie. :lol:
Obecnie Hayabusa K5
Piękne moto, nawet ten olej w Podlesicach nie był wstanie tego "zasłonić" !!
-
- Prawa Ręka Mechanika
- Województwo: lubelskie
Kurde Remi fajna maszynka.. Ale wrażenie!!! Daj spokoj, nie bede teraz mogł zasnąć :mrgreen: ........ fele są the best
A to wszystko wina Ojca dyrektora...
Suzi GSXR750
tel 500-718-411
Suzi GSXR750
tel 500-718-411
Inny niz wszystkie, to sie chwali i brawa za pomysl na malowanie ! Moto wraznie musi robic konkretne.