Noooo

Nareszcie chyba przestała
mod.studi moja Chimerka vel Junak olejem

Smignąłem 200km i nic , suchutko wszędzie

Dodatkowo mam czarną racingową szybkę MRA (mniam

), nowe tarcze (kaczka była super - żałuj Ada, że wciągałaś tylko soczek pomarańczowy

) i w fabrycznym amorku skrętu zalaną galaretę (mniam nareszcie na winklach

). Do tego moi zabawni koledzy odwrócili mi biegacza, bez poinformowania mnie przed przejażdżką - była kupa śmiechu

Ale powiem szczerze, że biegi w dół, a redukcja do góry, to jest makabrycznie fajna sprawa - już się prawie do końca przestawiłem i prawie nie muszę się zastanawiać przed każdą zmianą
P.S. Dajcie na mszę, żeby nie smarkała już olejem

P.S. Co do kupy śmiechu, to było tak: Wsiadam na moto, odpalam, stoi na N

No to bach w dół na 1 i zaczynam jechać. Coś kurna nie halo, bo jakoś nie ma walnięcia jak zwykle, ale myślę, ok może gdzieś woda czy coś, bo świeżo umyty

wyjechałem na wylotówkę na Bobrowniki (siakieś 100m od miejsca startu) i pała do końca

Myślę coś się słabo wkręca, ale od 7k rpm już normalnie, no to fajno, 12k rpm na budziku, bach w górę na 2 i nagle ZONK

bo nie chce wejść, ułamek sekundy bijatyki ze skrzynką, ale wbiłem i co się stało?

myślałem że zębami wbiję się w nową czarną szybkę:D Zapakowana 1 !! Wyobraźcie sobie moje zdziwienie jak zaczęło mnie tylne koło wyprzedzać, a silnik mało z ramy nie wyskoczył

Dopieru po paru dobrych metrach zorientowałem się, że biegacz odwrócony i mam skrzynkę odwrotnie

Dowcipniesie karwafa :lol: Już czułem jak mi się jeans wtapia w tyłek i kolana i gołymi łokciami po asfalcie jadę

Jedno jest pewne - odwrócony biegacz - ROX !!!

POLECAM
http://img249.imageshack.us/img249/7826/dsc05535jr6.jpg