Savage - łańcuch rozrządu
-
- Moderator
- Województwo: opolskie
Re: Savage - łańcuch rozrządu
Przykładowo w LARSSON (kliknij na silnik :mrgreen: ) ok 250zł ale może Osama coś u siebie Ci taniej znajdzie
email: bohas@interia.pl
-
- BS Brother
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 2
odpowiadam, jestem teraz w temacie na bieżąco, - łańcuszek w salonie suzuki z larsona z 5% zniżką - zapłacone 233,70 - kompletna nazwa - łańcuszek rozrządu (250 0120)
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
Jak mowil bohas "skapy dwa razy placi" ... wiec postanowilem ryzykowac
wymajstrowalem o to co :
... mam nadzieje, ze da to dla mnie dodatkowo ~10-15tys km do jezdzenia, a pozniej to juz wymenie lancuszek
pozdro
wymajstrowalem o to co :
... mam nadzieje, ze da to dla mnie dodatkowo ~10-15tys km do jezdzenia, a pozniej to juz wymenie lancuszek
pozdro
Re: łańcuch
Pikuś napisał: ,,łańcuch położyć na stole i nasągnąć na dwóch wbitych gwożdziach i odliczyć 21 swożni , sówmiarką zmierzyć odległość pomiędzy 1 i 21 swożniem i ta odległość powinna wynieść 128.9mm
Mam pytanie odnośnie pomiaru łańcuszka rozrządu. Otóż jak to dokładnie zmierzyć, po zewnętrznych stronach sworzni, po wewnętrznych czy po środku? dorzucam schematyczny rysunek
i jeszcze jedno gdzie polecacie kupić ślizg łańcuszka ten mocowany do napinacza? bo w salonie suzuki powiedzieli za to 360 zł a moim zdaniem to lekka przesada.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
chyba po środku, tu masz kawałek dojczemanuala - rysunek niezbyt dokładny ale to wygląda na środek sworznia:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
marian07 Dzięki wielkie za szybką odpowiedź i zdjęcia, zmierzyłem i łańcuszek okazał się być w porządku, muszę jeszcze tylko dostać gdzieś ślizg i zaczynam składanie.