serwis Suzuki we Wrocławiu
Moderator: Pushkin
serwis Suzuki we Wrocławiu
Witam Wrocław
Mam pytanko ,jak tam jest w waszym serwisie SUZUKI ,czy mechanicy są godni zaufania ,czy znają sie na zeczy, mozna im powerzyc moto,
dziekuje i pozdrawiam
Mam pytanko ,jak tam jest w waszym serwisie SUZUKI ,czy mechanicy są godni zaufania ,czy znają sie na zeczy, mozna im powerzyc moto,
dziekuje i pozdrawiam
-
- Moderator
- Województwo: dolnośląskie
- Otrzymane Polubienia: 10
Re: serwis Suzuki we Wrocławiu
Osobiście nie polecałbym serwisu POL-MOTORS (autoryzowany Suzuki). Mam jakoś uraz do tej ekipy. Kiedyś załoga pracowała w Motorlandzie, za czasów kiedy był autoryzowanym dealerem. U mnie zaliczyli kilka wpadek (np. brak regulacji zaworów którą zleciłem przy wymianie łańcuszka rozrządu czy odwrotne założenie gumowego półksiężyca, co spowodowało jego wypadnięcie i sikanie olejem podczas jazdy). Lord_Nicon może też się wypowiedzieć - zostawił u nich sporo kasy i w sumie... odebrał motocykl chyba bardziej "rozregulowany" niż oddawał. No ale każdemu zdarzają się wpadki a może po prostu jesteśmy pechowcam
Pozdr.
Pushkin
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
GS550M KATANA, GSX1200 INAZUMA-wspaniałe wspomnienia->GSX750S KATANA SREBRNA STRZAŁA po grobową deskę & GSX1400 K4 HELLBOY
Kom. 506 171 241
-
- Moderator
- Kontakt:
Serwis jak serwis. W tej chwili pracuje tam dwóch dość dobrych mechaników "Marków" i wydaje mi się że jest OK.
Oddawałem tam motocykl kilka razy i byłem w miarę zadowolony, tzn bez zachwytu ale i bez problemów.
Nie ma co generalizować że, ekipa jest z byłego Motorlandu, bo tylko jedna osoba (i to ta która miała największe pojęcie w motorlamdzie) przeszła do Suzuki.
Jeśli masz w miarę nowy motocykl to śmiało możesz jechać, natomiast jeśli Twój motocykl wymaga nietypowych ustawień (bo jest stary, przerobiony, mocno zużyty) wtedy pozostaje Pan Kaziu i jego złota rączka.
Jacek
Oddawałem tam motocykl kilka razy i byłem w miarę zadowolony, tzn bez zachwytu ale i bez problemów.
Nie ma co generalizować że, ekipa jest z byłego Motorlandu, bo tylko jedna osoba (i to ta która miała największe pojęcie w motorlamdzie) przeszła do Suzuki.
Jeśli masz w miarę nowy motocykl to śmiało możesz jechać, natomiast jeśli Twój motocykl wymaga nietypowych ustawień (bo jest stary, przerobiony, mocno zużyty) wtedy pozostaje Pan Kaziu i jego złota rączka.
Jacek
RM-Z 250 + GM500
tel. 502 341 006
tel. 502 341 006
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
mogę śmiało polecić - ja jestem z niego zadowolony, dzikusa mi przygotowali i zrobili na cacy, tak jaj wyżej - jest 2 Marków którzy są OK i z którymi można się dogadać, ważne też że cała załoga to motocykliści więc łatwiej się z nimi dogadać, koledze serwisują Hajkę i jest zadowolony - w tym roku prawie kapitalka silnika była
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
--------------------------------------
dwa garnki V - na dwóch kołach
A1 RH-
tel. 0603 765 563
A1 RH-
tel. 0603 765 563
-
- Moderator
- Otrzymane Polubienia: 10
Ja naliczyłem chyba ze 3 osoby.Jacek_Madejski pisze:(...)Nie ma co generalizować że, ekipa jest z byłego Motorlandu, bo tylko jedna osoba (i to ta która miała największe pojęcie w motorlamdzie) przeszła do Suzuki(...)
Dobrego mechanika poznaje się po tym, że jeśli się podejmuje pracy, to ją wykonuje, a jeśli nie potrafi - przyznaje się do niewiedzy. Sugerujesz jacku, że dobry mechanik potrafi zrobić wszystko z Hayabusą, a polegnie na założeniu uszczelnień w 24-letniej Katanie? Nie wydaje mi się.Jacek_Madejski pisze:(...)Jeśli masz w miarę nowy motocykl to śmiało możesz jechać, natomiast jeśli Twój motocykl wymaga nietypowych ustawień (bo jest stary, przerobiony, mocno zużyty) wtedy pozostaje Pan Kaziu i jego złota rączka(...)
Całe szczęście, że są i tacy, co się na tym serwisie nie sparzyli. Może rzeczywiście jakość usług wzrosła i pod banderą POL-MOTORS będzie lepiej.
Pozdr.
Pushkin
Życie jest piękne, gdy żyć się umie, a człowiek swoje moto rozumie.
Kom. 506 171 241
Kom. 506 171 241
-
- Po drugiej stronie Mocy
Ja z tego serwisu byłem niezadowolony - reklamowałem usługę za którą nie mało mnie skroili.
www.instagram.com/motoworldadv/
Ambasador marki Spidi
Ambasador marki Spidi
-
- Po drugiej stronie Mocy
Potwierdzam co mówi Nikoś. Mimo słonych opłat to nie jest ten poziom jakiego można oczekiwać.
świat należy do nas ...
R1200
604 995 636
GG 4422595
R1200
604 995 636
GG 4422595
-
- Zmieniacz Żarówek
- Województwo: -
Ten serwis to porażka, nie chce mi się o tym nawet pisać. Psują tylko opinię o Suzuki. Na pocieszenie dodam, że nie są dużo gorsi od innych. Niestety tak wygląda rynek motocyklowy w Polsce, to szerszy temat.
CENTROWANIE KÓŁ, SERWIS ZAWIESZEŃ
PASTOR GARAGE
PASTOR GARAGE
Taki grubszy koleś jest "po ludzku" w porządku, nie wiem natomiast jak się sprawdza jako mechanik. Za pozostałych mechaników nie ręczę - przeszli z Żegiestowskiej, a tam miałem niezbyt miłe doświadczenia.marekvais pisze:Mam pytanko ,jak tam jest w waszym serwisie SUZUKI ,czy mechanicy są godni zaufania ,czy znają sie na zeczy, mozna im powerzyc moto
BTW, dobrych serwisów we Wrocławiu już chyba nie ma. Nawet Majne ostatnio parę razy d*py dał...
-
- BS Brother
- Kontakt:
Witam...
Jak pisał Pushkin na temat chłopaków którzy przeszli z Zagiestowskiej nie mogę powiedzieć dobrego słowa. Wręcz przeciwnie mogę powiedzieć bardzo dużo negatywnych rzeczy. Nie dość że ogromna kasa za naprawę, to tak mi zepsuli motor że po odebraniu z serwisu palił 1 l. oleju na 100 km. Info jest dość ważne bo uważam, że z byłego Motorlandu w nowym Pol-motorsie jest wiecej osób niż jak mówi Jacek tylko jedna.
Co do aktualnego POL-MOTORS również nie ma m zbyt dobrego zdania. Po tygodniowych oględzinach mojego sprzęta nie dowiedziałem sie od nich po prostu niczego w sprawie jego "doległości".
Dlatego odradzam...
pozdr...
Nicon
Jak pisał Pushkin na temat chłopaków którzy przeszli z Zagiestowskiej nie mogę powiedzieć dobrego słowa. Wręcz przeciwnie mogę powiedzieć bardzo dużo negatywnych rzeczy. Nie dość że ogromna kasa za naprawę, to tak mi zepsuli motor że po odebraniu z serwisu palił 1 l. oleju na 100 km. Info jest dość ważne bo uważam, że z byłego Motorlandu w nowym Pol-motorsie jest wiecej osób niż jak mówi Jacek tylko jedna.
Co do aktualnego POL-MOTORS również nie ma m zbyt dobrego zdania. Po tygodniowych oględzinach mojego sprzęta nie dowiedziałem sie od nich po prostu niczego w sprawie jego "doległości".
Dlatego odradzam...
pozdr...
Nicon
Najpiękniejsza rzecz to swoje moto mieć
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....
https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
---GS 550 M (Katana) 83' -----> GSXF 750 - 99' ( sprzedany )-------> GSF 1250 GT - 09' "Szary Diabeł"
....kom: 667 651 296.....
https://bikepics.com/CI/members/lord_nicon
-
- BS Brother
- Otrzymane Polubienia: 2
po ostatnich odwiedzinach w salonie suzi poproszono mnie abym przekazał na forum, gdyż osoby z tego salonu nie są zalogowane, więc cytuję.......
"wszelkie reklamację proszę zgłaszać osobiście do wyjaśnienia, a nie rozpisywać się bez nawet próby wyjaśnienia zaistniałej sytuacji, proszę nie łączyć z poprzednim serwisem, gdyż naprawiały tam motocykle również osoby które u nas nie pracują, zapraszamy do salonu celem dogadania nieścisłości - wszyscy nasi mechanicy są motocyklistami i można z nami rozmawiać - jak z motocyklistami, nie tylko za pośrednictwem netu - z pozdrowieniem - motocykliści z Suzuki......
ps: ode mnie - proszę nie odpowiadać na forum na ten temat, gdyż nie chcę pośredniczyć jako skrzynka kontaktowa
ps: 2 z mojej strony dalej potwierdzam zadowolenie z tego serwisu, poprzednio serwisowany GIENEK, później DZIKUS, a teraz obecny wynalazek, a jeśli nawet coś się wydarzy to jest to załatwiane od ręki i z moim zadowoleniem
"wszelkie reklamację proszę zgłaszać osobiście do wyjaśnienia, a nie rozpisywać się bez nawet próby wyjaśnienia zaistniałej sytuacji, proszę nie łączyć z poprzednim serwisem, gdyż naprawiały tam motocykle również osoby które u nas nie pracują, zapraszamy do salonu celem dogadania nieścisłości - wszyscy nasi mechanicy są motocyklistami i można z nami rozmawiać - jak z motocyklistami, nie tylko za pośrednictwem netu - z pozdrowieniem - motocykliści z Suzuki......
ps: ode mnie - proszę nie odpowiadać na forum na ten temat, gdyż nie chcę pośredniczyć jako skrzynka kontaktowa
ps: 2 z mojej strony dalej potwierdzam zadowolenie z tego serwisu, poprzednio serwisowany GIENEK, później DZIKUS, a teraz obecny wynalazek, a jeśli nawet coś się wydarzy to jest to załatwiane od ręki i z moim zadowoleniem
http://picasaweb.google.pl/Bogdi64
A1 RH-
tel. 0603 765 563
A1 RH-
tel. 0603 765 563
witam
lekka załamka z tym serwisem, miałem u nich sprawdzić moto przed kupnem.
Może macie dobrego fachowca do oględzin w okolicach Wrocławia?
lekka załamka z tym serwisem, miałem u nich sprawdzić moto przed kupnem.
Może macie dobrego fachowca do oględzin w okolicach Wrocławia?